Sedací vak pro dospělé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3307
13.11.12 18:28

Tak já vybrala u nás ve městě. Mám ho vyhlídlý, manžel ho zítra doveze.Pak dám foto. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
13.11.12 18:32

@Marka76 super a materiál jaký?

• Citovat
  • Upravit
3307
13.11.12 18:37

@domca1221
je to nylon. Paní mě ho doporučila, kámoška ho má už přes rok a je spokojená. Vak je jak nový. Je to sedací vak Balina-zkus ve vyhledávači-je velký a super se v něm sedí. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
13.11.12 18:42

@Marka76 to jsou takové ty křesílka, ne? a cena? prosím tě je ten nylon dobrej? není to moc podobný kůži? jde o to aby to nebylo poškrábané drápkem od psa?

• Citovat
  • Upravit
3307
13.11.12 18:48

@domca1221
je to pytel s opěrkou-křesílka měli taky a je to jiné. Cena 1970kč. materiál se mě líbil a nezdá se mě že by to pes poškrábal :think:.Myslím si že ekokůže by byla horší. Našla jsem ho na www.rajspani.cz -je tam v červené barvě za 1959kč tak je to přesně on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
13.11.12 18:52

@Marka76 ten vypadá dobře :D

• Citovat
  • Upravit
1157
14.11.12 07:53
@Marka76 píše:
@domca1221
je to nylon. Paní mě ho doporučila, kámoška ho má už přes rok a je spokojená. Vak je jak nový. Je to sedací vak Balina-zkus ve vyhledávači-je velký a super se v něm sedí. :palec: :palec: :palec:

Tak dej potom vědět, z nylonu mám obavy, prý není moc příjemný, ale zase se dá použít i venku… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
14.11.12 09:37

Holky tak já psala dotaz k mareriálu RINS a přišla mi tato odpověď: Dobrý den. Povlak rins lze prát ve vaně, né v pračce.
Vak můžete čistit houbou namočenou v saponátu a nemusíte jej ani sundávat. Je voděodolný. Údržba je snadná.
a jelikož ta cena je hodně dobrá, ta jdu do něj :)
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• Citovat
  • Upravit
1157
14.11.12 10:50
@domca1221 píše:
Holky tak já psala dotaz k mareriálu RINS a přišla mi tato odpověď: Dobrý den. Povlak rins lze prát ve vaně, né v pračce.
Vak můžete čistit houbou namočenou v saponátu a nemusíte jej ani sundávat. Je voděodolný. Údržba je snadná.
a jelikož ta cena je hodně dobrá, ta jdu do něj :)

To je ten polyester? Škoda že akce končí zítra :-) mám strach, aby byl ten materiál příjemný na dotek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
14.11.12 10:53

@hany83 oba materiály jak nylon, tak rins jsou se zátěrem, oba nepustí dovnitř vodu.
Nylon je hladký, podle mně méně příjemný, hodí se ale i ven či na terasu. Rins je asi nejoblíbenější, proto jej máme v tak široké barevné nabídce. Vnější obal se dá svléknout a vyprat. Hrubší nečistoty stačí očistit houbkou, jednou za čas vyprat. Já mám doma také psy, ale mám vaky v kožence, protože ta je skutečně nejlepší na údržbu. Sama vím, psi rádi vaky používají, u nás je to zrovna tak.
Klidně se ptejte dále. K.
rozhodla jsem se na základě tohoto doporučení :)

• Citovat
  • Upravit
1157
14.11.12 11:07
@domca1221 píše:
@hany83 oba materiály jak nylon, tak rins jsou se zátěrem, oba nepustí dovnitř vodu.
Nylon je hladký, podle mně méně příjemný, hodí se ale i ven či na terasu. Rins je asi nejoblíbenější, proto jej máme v tak široké barevné nabídce. Vnější obal se dá svléknout a vyprat. Hrubší nečistoty stačí očistit houbkou, jednou za čas vyprat. Já mám doma také psy, ale mám vaky v kožence, protože ta je skutečně nejlepší na údržbu. Sama vím, psi rádi vaky používají, u nás je to zrovna tak.
Klidně se ptejte dále. K.
rozhodla jsem se na základě tohoto doporučení :)

díky!.-) cena je fakt super… :-) který jsi brala?

Jen mě trochu zarazilo, že u ostatních prodejců vaky vel. 180×120 cm mají kuliček 450 litrů, u těchto je to „jen“ 410 litrů… tak aby nebyly poloprázdné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
14.11.12 11:10

@hany83 vybrala jsem ten 160×135 nemam na něho až tolik místa :D a potah ten RINS

• Citovat
  • Upravit
Silky123
16.11.12 13:47

Máme dva, zn. Koala, dokud nebyla maličká na světě, tak dobrý, teď, i po přestěhování, řešíme místo a ty dva pytle ho zaberou hodně. Momentálně řešíme, jestli by je někdo v příbuzenstvu nechtěl. A to byly hodně drahý :), ale vyhodit se nám je nechce.

Těšíme se, že tím potěšíme nějaké pubíky od nás z rodiny, na válení a lenošení je to bezva…

• Citovat
  • Upravit
243
27.11.12 23:40

Ahoj :-) nemáte někdo zkušenost s touto značkou sedacích vaků - Puf4you?
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný