Autosedačka Maxi Cosi Cabrio

Máte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFix?

Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFix
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
8.10.12 19:08
@Seizdra píše:
Holky, jdu si k vám opět pro radu… Chci se zeptat, jestli adaptér je k AUTOSEDAČCE, nebo ke KOČÁRKU… Abych uvedla příklad.. Budu mít autosedajdu od kámošky, která měla kočár I'COO… Tudíž měla podvozek I'COO, adaptér a Maxi Cosi… Chci se zeptat, je tenhle adaptér dělanej tak, aby pasoval JEN na (třeba) I'COO, nebo je to adaptér k autosedačce, tudíž bude pasovat třeba na 5 kočárků? Mám vybranej Hartan, na kterej MC nasadit za použití adaptérů jde… Doufám, že je otázka srozumitelná :) Díky

jiný adaptér je na mutsy, jiný na brio…
každý je k danému kočárku.

• Citovat
  • Upravit
21848
8.10.12 19:15
@kofola3 píše:
jiný adaptér je na mutsy, jiný na brio…
každý je k danému kočárku.

Hmm, to jsem sylšet moc nechtěla, škoda no… Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
15.10.12 10:45

Ahojky, taky bych si ráda nechala poradit… Rozhoduji se mezi MC City a CabrioFix, taky to budu chtít na TFK, ale pro dvojčátka. Auto máme bez isof., takže řeším, jaký je vlastně rozdíl mezi City a CabrioFix, City by mi asi měly stačit a byly by i lehčí? Anebo víte o nějakých nedostatcích City oproti Cabrio?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
30.10.12 09:39

Máte někdo tu cabriofix se základnou familyfix? osvědčilo se? budu mít kočár jedo bartatina, na který s adaptérem jde maxi cosi cabrio, jen váháme s tou základnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
30.10.12 10:00

@terry2 základna je perfektní věc, nasazení je jednodušší, jen se vajíčko nacvakne, nemusí se poutat, takže je to rychlejší, ale hlavně se hodně zvýší bezpečnost, konkrétně u Cabriofixu když je samotné připoutané pásy má 3, a když je se základnou FamilyFix tak má 5, takže o 2 třídy lepší bezpečnost, pokud tedy máte v autě isofix tak neváhat a pořídit základnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
30.10.12 13:03

@steeve díky, tak nějak jsme s tím asi počítali, isofix právě máme, tak jí pořídíme ;) je to sice pálka, ale jde na to i ta pokračovací, a na autosedačce šetřit nehodlám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
30.10.12 13:45

@terry2 ano, tu základnu využijete nyní pod vajíčko, a pokud později koupíte 9-18 Pearl tak ji využijete dohromady 4 cca roky, takže to už není taková pálka, když to porovnáte třeba s kočárkem, kdy značkový kočár stojí cca 15 t. a využije ho člověk do cca 2,5 let dítěte, někdy ani to ne
a je to hlavně o bezpečnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
31.10.12 20:31

Ono to na první pohled vypadá jako pálka, ale cabriofix + familyfix + pearl vyjde levněji, než když koupíte isofixovou skupiny 0+ a isofixovou skupiny 1. Akorát, že ta první investice je vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.11.12 01:05

Já byla moooc spokojená v kombinaci MOON S3 / S4… (a prodávám mimochodem za hubičku celý můj komplet podvozek+sporťák+dvě hluboké korbičky+adaptéry k vaší autos.) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí