Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nevite nekdo prosim o odkazu, kde by bylo vypsano na ktere vsechny kocary jde nasadit sedacka Maxi Cosi Cabrio? diiiiky
Máte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFix?
Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFixJo, tak toto jsem v těhu hledala jak divá a nenašla. Vím, že jde na:,–(it na golfky MC, quinny kočárky, golfky Teutonia Solano. Já koupila golfky hned, jako podvozek k sedačce, teď v nich začínáme jezdit bez, je to ideální. Třeba podvozek Quinny Freestyle nám zabere půlku kufru, takže třeba na nákup fakt nevhodné.
No o odkazu teda taky nevim, ale myslíš nějaký kočárek konkrétně, nebo všeobecně ![]()
Já mám Maxi cosi v kombinaci s Mutsíkem
................taky ještě občas na:,–(ím autosedajdu-i když je malý bezmála 8 měsíců
Třeba dáme dohromady všechny kočárky, na které pasuje
tfk
quinny
maxi cosi ![]()
mutsy
phil&teds
moon
xlander
teutonia
hoco - ty, které jsou trojkombinace.., asi ne všechny..
nejsem si jistá, ale asi i bumbleride
bebeconfort
safety 1st
brio
easywalker
gesslein
childwheels
micralite
abc design
a už fakt nevím… asi jsem i na nějaký zapomněla… ![]()
samo, že golfek je méně, než trojkombinací…
jeee…dekuji za seznam…me o zadny konkretni nejde…jdeme za tyden mrknout na burzu kocaru…a mame sedacku maxicosi…tak abych mela prehled a kdyby meli nejaky hezky na ktery by to slo na:,–(it tak bude mit prednost ![]()
Já mám kočárek značky Bugaboo, ale musela jsem dokoupit adapter k nasazení autoedačky za cca 1300 Kč. Každopádně stačí když si najedeš na stránky www.maxicosi.cz a napíšeš jim dotaz. Taky jsem jim psala a ozvali se hned následující den. Autosedačky Maxi Cosi patří z hlediska bezpečnosti k nejlepším.
Pěkný den, Pixie
Dámy, myslíte že půjde sedačka MaxiCosi CITI, přes nějaké ty adaptéry na podvozek kočárku TFK X Twist??? Já vím, že u kočárku prodejci uvádí, že do něj přes adaptéry jdou sedačky MaxiCosi, ale nikde není napsáno, jestli všechny typy. Včera jsem se dozvěděl, že sedačka, kterou budeme mít půjčenou je přesně ta MaxiCosi Citi, tak bych chtěl vědět, zda půjde do kočárku, který máme předběžně vybraný. Dík za každou informaci ![]()
taťko, city sps není až tak častý typ, ale proč by nešla mě nenapadá.. všechny maxi cosi mají stejný adaptér (i cybex aton) - čímž myslím to zakončení na sedačce a ten konec adaptéru, který se tam zaklikává.. jedině co vím, že city nejde do základny easyfix.. tam je to trochu na jiném cvakacím principu..
ale adaptéry jsou stejné..
takže zatím vede Xková řada?
Natašo, dík za info, já si taky myslel, že by to neměl být problém. Jinak jasan, zatím vše nasvědčuje tomu, že junior bude lítat v X-Twistu ![]()
Dobry den mám kočarek BRIO a chci se zeptat jestli na topasuje autosedacka MAXI COSI jestli musim mit nejake drzaky atd dekuji za odpoved :-ää
Holky, jdu si k vám opět pro radu… Chci se zeptat, jestli adaptér je k AUTOSEDAČCE, nebo ke KOČÁRKU… Abych uvedla příklad.. Budu mít autosedajdu od kámošky, která měla kočár I'COO… Tudíž měla podvozek I'COO, adaptér a Maxi Cosi… Chci se zeptat, je tenhle adaptér dělanej tak, aby pasoval JEN na (třeba) I'COO, nebo je to adaptér k autosedačce, tudíž bude pasovat třeba na 5 kočárků? Mám vybranej Hartan, na kterej MC nasadit za použití adaptérů jde… Doufám, že je otázka srozumitelná
Díky