Od kdy se může dítě vozit v sedačce na kolo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, klukovi je taky 13 měsíců a koupila jsme Hamax Siesta. A spokojenost největší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamila Jakub tak to jsem ráda, právě ta u mě zatím vítězí. Jak je to s instalací? Kupovali jste přímo k ní ten speciální nosič, nebo máte nějaký jiný?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme tuhle a maximální spokojenost. Odjezdila v ní první dcera a teď spolehlivě slouží i na druhou.
http://www.bike-eshop.cz/…0-polohovaci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca1989 píše:
@Kamila Jakub tak to jsem ráda, právě ta u mě zatím vítězí. Jak je to s instalací? Kupovali jste přímo k ní ten speciální nosič, nebo máte nějaký jiný?
Koupila jsem tu samonosnou, co je bez nosiče. Prvně jsem chtěla s nosičem, protože jsem se té samonosné taknějak bála, že se zlomí nebo tak, ale v cykloobchodě mi řekli, že na nosiče se už přestávají dělat, že tam jdou všechny otřesy „do dítěte“, lepší je samonosná, která jakoby pruží a pro dítě to není tak náročný na páteř. No nevím, říkali to
A taky s malým jezdím já a nosič jsou další kila navíc
Takže jsem koupila tu samonosnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hamax Siesta, odvozila dve deti, myslim, ze porad plati, ze se da nejvic napolohovat. Osvedcila se i pri padu, vymlatila jsem se s holkou, otocily jsme se na zada. Ja byla cela sedrena, mala nic, jen koukala
Dobre chrani z boku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj! My jsme kupovali Flinger comfort. Je samonosná, polohovací, a má 5 bodové pásy pro dítě. toto byly mé nároky a tato sedačka to splňuje a je i za dobrou cenu. V internet. obchodě kupkolo, a přišlo to za 2 dny
Můj první nákup v e-shopu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky děkuju, nakonec jsem objednala Hamax Siesta, tak snad budem spokojení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka vzala dceru už v 7 měsících na 30km výlet na kole se sedačkou, je to normální? Mě to přijde strašně brzy a pak jsem ji viděla jak je tam celá ohnutá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZuzanaMladkova my jsme začali jezdit mevím v kolikati měsících, syn ještě nechodil sám, ale s přehledem krásně seděl. Prostě až měl jistý sed, bylo hezké počasí, tak jsme zkusili jednu dvě krátké jízdy…ale těšíme se až začnem jezdit, teď co se rozchodil tak to bude super. suendáme z kola a už si pochodí..
Já bych malé mimčo na kolo nedávala, co nesedí. ani náhodou. a takový ten sed, že ho posadím…to fakt ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZuzanaMladkova taky mi to přijde brzy, podle toho co píšeš, tak ta malá asi ještě neumí sedět sama, ne? To je pěkná nezodpovědnost. Jednak musí dítě umět samo sedět (tzn. samo se do sedu dostat, ne ho posadit) a taky musí být v tom sedu jisté, udržet se. A zajímalo by mě, jakou ta malá měla helmu, protože tak malé helmy se snad ani nedělají ne?
My jeli s dcerou poprvé na kole když měla 14 měsíců a i tak jsem měla pocit, že je to brzy… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No spala tam celá skrčená a helmu měla celou v obličeji, že jí stále padá. No ona už teda seděla, resp. jí dávala sedat od 4 měsíců do jídelní židličky a rovnou i do sporťáku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky, dostali jsme starší sedačku na kolo, ale nemá kšírky :/ Nebo teda má, ale bez toho mezi nožičkama. Nemáte někdo zkušenst, jestli to jde dokoupit, nebo třeba doma vyrobit? Nechce se mi kupovat nová, když jsem viděla ty ceny :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elis1991 A lze tam vubec tenhle pasek dat? Ony se drive delaly i sedacky se ctyrbodovym pouze kolem tela ditete a na ten mezi nozky tam nebyl otvor, nebylo ho kam pridelat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit