Sedalia

56
11.10.10 21:14

SEDALIA

Dobrý večer, prosím o radu.Koupila jsem dceři 8měs. pro lepší usínání a celonoční spánek Sedalii sirup.Je psaný až od roku dítěte-můžu ho už používat a pomáhá?Rostou nám zoubky-měli jsme Chamomilla 9CH, vcelku pomáhala, ale dávala jsem jen 3kuličky večer.Ted ji nemůžu v lékárně sehnat,tak jsem koupila Sedalii.Můžu tyto dva přípravky kombinovat spolu?Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9943
11.10.10 21:23

tak kombinovat spolu nevím a stejně tak nevím, jestli ti pomůže, když ji zlobí zoubky-spíš si myslím, že ne, ale nemám ještě tolik zkušeností. Já ji koupila teď taky, ale my mizerně spíme od narození, je hrozně živý a co prožívá ve dne, to opakuje v noci. Řekla bych, že je to spíš na tyhle potíže se spaním, prostě na neklidný spánek, ale když je to způsobeno jinou příčinou…třeba ti poradí ještě někdo zkušenější. Nám teď snad ale pomohla. Dočetla jsem se, že by se měla zase vysadit po odeznění potíží a pak znovu nasadit, když zase začne špatně spát. Budil se i teĎ skoro ve třech letech 3-5× za noc, budily ho různé sny a pak řval jak tur a nebylo možné ho z toho probrat. Teď se budí jen jednou na čurání a spí docela klidně…nooo doufám, že jsem to nezakřikla a nebudu teď mít běhací noc- ložnice-pokojík :roll:
Já jsem teda při zoubkách holt dávala Panadol nebo Nurofen, prtoože ho to opravdu hodně zlobilo se vším všudy včetně teplot a na to si myslím, že by to určitě nepomohlo. Neodstraní ty boleti, kvůli kterým to dítko nespí. to je aspoň můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
11.10.10 21:30

Kombinovat se můžou. A Sedalii nám homeopatka tuším dala taky před rokem. Na ty zuby si ale sežeň tu chamomillu. V jakékoli lékárně u nás mi ji objednají a je druhý den. Tak jestli vám zabírá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
11.10.10 22:01

Ahoj,my taky dáváli Sedalii,jestli se může kombinovat,to nevím,ale my ji brali na špatné spaní kdy se budil v noci co půlhodinu,ale bylo to kůli zubům takže jsem dávala Nurofen sirup a ještě Sedalii a je fakt,jak tu někdo psal,že na bolest to není.Ale jinak dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
12.10.10 10:51

díky za rady

Všem moc děkuji, dnes jsem koupila chamomillu CH9, malé jsem hned dala 3kuličky, protože celou moc a dnes celé ráno řvala skoro vkuse a světe div se -už spinká.Roste nám třetí zoubek-a každý průběh je horší a horší.Teploty nemá, jen průjem a častou stoličku a pláče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.2.13 11:34

Na doporučení pediatra jsem vyzkoušela sirup Sedalia v kombinaci s meduňkovým čajem pro syna 15měs. Ten od 6týdnů spal celou noc, ale cca od roka se v noci budil, plakal, chtěl nosit atd., nyní dáváme tři dny sirup na noc a meduňkový čaj pije navečer a spí celou noc jako andílek. Jestli zabral sirup nebo čaj nevím, ale jsem ráda, že spinká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
26.9.13 12:35

Zdravím všechny, snad někdo odpoví… Mám syna 2,5 roku už téměř od roka a půl nespí po obědě, prostě neusne… Spával normálně od 19:30 do 7 - 7:30hod. nyní se už týden budí o půl šesté, celý den je pak protivný a nevrlý, po obědě ale stejně neusne.. Myslíte že by i v tomto případě mohl pomoci tento sirup???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
26.9.13 12:42

Zkus je na celkový zklidnění - já ho dávám 14 dní a úspěch máme.

Navíc tím neublížíš - jsou to hemeo namíchané tak aby měly širší spektrum účinků - podle toho co nespavost - buzení způsobuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
26.9.13 12:57

Ahoj, mám dotaz..rostou nám zřejmě další zuby! dcerka jen pláče a vzteká se…Sedalie nezabírá..existuje něco jiného? myslím jiná homeopatika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
26.9.13 12:57
@Navli píše:
Navíc tím neublížíš - jsou to hemeo namíchané tak aby měly širší spektrum účinků - podle toho co nespavost - buzení způsobuje.

tak tohle je hodně populární mýtus. nesprávný homeo lék ublížit může a to dost.

@Lenka001 spíš než směsku bych šla k homeopatovi a poradila se o konkrétním léku. tyhle směsi jsou jak když dáš patery antibiotika… taky jedny zaberou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
26.9.13 12:59
@dendule4 píše:
Ahoj, mám dotaz..rostou nám zřejmě další zuby! dcerka jen pláče a vzteká se…Sedalie nezabírá..existuje něco jiného? myslím jiná homeopatika

Sedalie je spíše na noční děsy a uklidnění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
26.9.13 13:06

Děkuji všem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
26.9.13 13:38
@Navli píše:
Zkus je na celkový zklidnění - já ho dávám 14 dní a úspěch máme.Navíc tím neublížíš - jsou to hemeo namíchané tak aby měly širší spektrum účinků - podle toho co nespavost - buzení způsobuje.

ja jsem malemu taky davala Sedalii, ale uz se docela bojim, protoze mi pripada, ze mu vyvolala nocni mury.

Nejdriv zabrala nadherne… Potom jsme prestali davat, vysadili (podle pokynu doktorky). Pak zase zacal v noci trochu plat apod., tak jsme ji zase nasadili, ale to uz bylo horsi, nezabrala tak dobre a navic maly zacal mit nocni mury a zacal se budit casteji… A uz u toho zustal… :zed: :zed: :zed:

Takze my pujdeme ted za homeopatickou primo a necham ho vysetrit a dat leky na miru, protoze uz se bojim experimentovat na detech i s homeopatiky (prestoze to jsou jenom prirodni leky)… :zed:

@
@Jankappíše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
26.9.13 14:26
@paola white píše:
tak tohle je hodně populární mýtus. nesprávný homeo lék ublížit může a to dost.@Lenka001 spíš než směsku bych šla k homeopatovi a poradila se o konkrétním léku. tyhle směsi jsou jak když dáš patery antibiotika… taky jedny zaberou

Nejsem homeo laik, pohybuju se v nich již delší dobu a co jsem se nyní bavila se známým - má léta praxe jako uznávaný homeopat, tak většina homeopatik - v běžné síti - např. Sedalia, Oscilo, Paragripp. ublížit nemůže, pokud se indikují tak jak mají.

Pak jsou monokomponenty a tu ublížit mohou - tzn. mají účinky, pro které jsou využívána a pokud je vezme člověk bez potazu na tyto účinky může si uškodit, ale to je na delší rozhovor. Příklady nechci uvádět…

Já se, ale vyjadřovala přímo k Sedalii a ta je pediatry doporučovaná a bylo již mnohem let dozadu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
26.9.13 14:28
@dendule4 píše:

No ono v Sedalii je chammomila recruita… tak zkus čípky přímo na zuby -Viburcol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová