Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, kdo čet moje psycho výlevy z předešlých dnů ví, jakej umim bejt co se týče psychiky před porodem dost dobrej magor…výkyvy (ale jako obrovský). V jedné knížce jsem četla o Pulsatille. už jsem jí teda objednala a chci vyzkoušet, až mi zase hrábne…
Máte s ní někdo zkušenosti prosííím?
![]()
případné varování, dávkování, i jiná doporučení vítám…Kuju ![]()
prý se homeopatikama neda předávkovat a ani nemaji vedlejší účinky, aspoň mi to tvrdila homeopatka v lékárně…jinak já ji zkoušela pro malýho a mysím moc nepomohla, možná jsme jen netrefili ten správnej „lék“
Ahoj, my ji davali cube pred krytim, protoze byla takova hysterka a pak se nechala v pohode nakryt sama
ale davkovani ti neporadim
KLárka ji má jako konstituční lék, zabírala jí na uši a obecně jí dávám pulsatilku, když není ok.
Hod si jednu dvě kuličky, rozbouchej ve vodě a popíjej v průběhu dne, před napitím znovu nabouchej.
prodigy222 píše:
Ahoj, kdo čet moje psycho výlevy z předešlých dnů ví, jakej umim bejt co se týče psychiky před porodem dost dobrej magor…výkyvy (ale jako obrovský). V jedné knížce jsem četla o Pulsatille. už jsem jí teda objednala a chci vyzkoušet, až mi zase hrábne…Máte s ní někdo zkušenosti prosííím?
případné varování, dávkování, i jiná doporučení vítám…Kuju![]()
četla jsem jen něco málo
homeo určitě nic nezkazíš
fandím ti ![]()
ano myslím, že se dostáváš do typického obrazu…
Pulsatilla nejlépe 30CH 5 kuliček 1-3× denně, nechává se rozpustit v puse, bez zapíjení, s odstupem od jídla…
![]()
quinny píše:
ano myslím, že se dostáváš do typického obrazu…
Pulsatilla nejlépe 30CH 5 kuliček 1-3× denně, nechává se rozpustit v puse, bez zapíjení, s odstupem od jídla…
Ano tak přesně tuhle jsem objednala…jsem na ní zvědavá
Ovšem o dost radši bych byla, kdybych jí vůbec už nemusela potřebovat. Tyhle psycho výkyvy nepřeju ani mýmu největšímu nepříteli…umí to bejt vážně zlý… ![]()
Děkuji všem za reakce!!! ![]()