Pulsatilla-vaše zkušenosti??

9859
9.10.10 18:20

Pulsatilla-vaše zkušenosti??

Ahoj, kdo čet moje psycho výlevy z předešlých dnů ví, jakej umim bejt co se týče psychiky před porodem dost dobrej magor…výkyvy (ale jako obrovský). V jedné knížce jsem četla o Pulsatille. už jsem jí teda objednala a chci vyzkoušet, až mi zase hrábne…

Máte s ní někdo zkušenosti prosííím? :kytka: :srdce:

případné varování, dávkování, i jiná doporučení vítám…Kuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
9.10.10 18:29

prý se homeopatikama neda předávkovat a ani nemaji vedlejší účinky, aspoň mi to tvrdila homeopatka v lékárně…jinak já ji zkoušela pro malýho a mysím moc nepomohla, možná jsme jen netrefili ten správnej „lék“

• Citovat
  • Upravit
19494
9.10.10 19:01

Ahoj, my ji davali cube pred krytim, protoze byla takova hysterka a pak se nechala v pohode nakryt sama :-) ale davkovani ti neporadim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
9.10.10 19:42

KLárka ji má jako konstituční lék, zabírala jí na uši a obecně jí dávám pulsatilku, když není ok.
Hod si jednu dvě kuličky, rozbouchej ve vodě a popíjej v průběhu dne, před napitím znovu nabouchej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.10.10 09:35
prodigy222 píše:
Ahoj, kdo čet moje psycho výlevy z předešlých dnů ví, jakej umim bejt co se týče psychiky před porodem dost dobrej magor…výkyvy (ale jako obrovský). V jedné knížce jsem četla o Pulsatille. už jsem jí teda objednala a chci vyzkoušet, až mi zase hrábne…

Máte s ní někdo zkušenosti prosííím? :kytka: :srdce:

případné varování, dávkování, i jiná doporučení vítám…Kuju :palec:

četla jsem jen něco málo
homeo určitě nic nezkazíš :wink: fandím ti :wink:

ano myslím, že se dostáváš do typického obrazu…
Pulsatilla nejlépe 30CH 5 kuliček 1-3× denně, nechává se rozpustit v puse, bez zapíjení, s odstupem od jídla…
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.10.10 17:25
quinny píše:
ano myslím, že se dostáváš do typického obrazu…
Pulsatilla nejlépe 30CH 5 kuliček 1-3× denně, nechává se rozpustit v puse, bez zapíjení, s odstupem od jídla… :palec:

Ano tak přesně tuhle jsem objednala…jsem na ní zvědavá :-D :palec: Ovšem o dost radši bych byla, kdybych jí vůbec už nemusela potřebovat. Tyhle psycho výkyvy nepřeju ani mýmu největšímu nepříteli…umí to bejt vážně zlý… :-?

Děkuji všem za reakce!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová