Sedí a blinká

84
3.3.20 19:12

Sedí a blinka

Ahoj holky chci se zeptat mam 10 ti mesicni miminko a před 14 ti dny zacal sedět od te doby sedí porad a porad mi ublinkava a přestal uplne prdet, ma tezky reflux který se nijak nelepší :( stalo se některé z vas neco podobného u miminka? A kdy to prejde? Na prdy nezabira nic v nejhorším případě ani rourka ma to nekde nahore :/ problémy s prdy mame od malinka ale ted je zaplynovany a asi diky tomu blinka, chodíme i na gastro reflux nikdo neřeší uz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
484
3.3.20 19:46

Asi bych syna objednala znovu do gastroambulance, ze se zhorsil. A co ted pres den ji? Kojite nebo davate UM? Nejaky Espumisan by mu neulevil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
3.3.20 20:05

Espumizan

@Rebísek zkoušela jsem vse naopak kdyz dam espumizan tak krka a ublinkava jeste vic ty prdy mu jdou jakoby vrchem :( jezdíme každý měsíc porad mi říkají ze se to s věkem spraví.. jenze on je i tak zaplynovanY jak neprdi ze se zkouší stavět a asi jak zapojuje svaly vytlačí si obsah zaludku i ve stoje a davi se mi :/davam um a i prikrmuju masozel a kasicky, je alergik ma abkm mame nutrilon alergy care

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
4.3.20 08:31

@Migelie Jde mi spis o to, kolik toho UM ma za den, mate vypozorovane, zda blinka vic po mleku nebo stejne i po prikrmu? Ma uz 10 mesicu, snazila bych se dat mleko jen 2× denne (rano a vecer),na snidani zacit s kousky peciva, dopoledne presnidavka nebo ovoce, v poledne masozelenina, svacinka susenky/ovoce, vecer kase.Dat mu co nejvic jidla, ktere se nebude vracet. A zapijet cajem nebo vodou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
4.3.20 08:33

@Migelie Mozna i zkusit zmenu UM, jestli by mu to neprospelo, jestli je v jeho pripade ABKM a refluxu jina moznost (UM jsem nedavala, tak nemam uplne prehled).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
4.3.20 17:01
@Rebísek píše:
@Migelie Jde mi spis o to, kolik toho UM ma za den, mate vypozorovane, zda blinka vic po mleku nebo stejne i po prikrmu? Ma uz 10 mesicu, snazila bych se dat mleko jen 2× denne (rano a vecer),na snidani zacit s kousky peciva, dopoledne presnidavka nebo ovoce, v poledne masozelenina, svacinka susenky/ovoce, vecer kase.Dat mu co nejvic jidla, ktere se nebude vracet. A zapijet cajem nebo vodou. :nevim:

Ono na tom nezáleží prave ze paradoxne mléko se mu nevrací tolik jako l večeru jidlo.. je to spojené s těmi prdy :/a je alergik nemuze vejce, oves, žito ma abkm a navic chronickou zacpu :( ale kaka jednou denně akorat mu nejde prdet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
4.3.20 17:11
@Migelie píše:
@Rebísek zkoušela jsem vse naopak kdyz dam espumizan tak krka a ublinkava jeste vic ty prdy mu jdou jakoby vrchem :( jezdíme každý měsíc porad mi říkají ze se to s věkem spraví.. jenze on je i tak zaplynovanY jak neprdi ze se zkouší stavět a asi jak zapojuje svaly vytlačí si obsah zaludku i ve stoje a davi se mi :/davam um a i prikrmuju masozel a kasicky, je alergik ma abkm mame nutrilon alergy care
@Rebísek píše:
@Migelie Mozna i zkusit zmenu UM, jestli by mu to neprospelo, jestli je v jeho pripade ABKM a refluxu jina moznost (UM jsem nedavala, tak nemam uplne prehled).
@Migelie píše:
Ono na tom nezáleží prave ze paradoxne mléko se mu nevrací tolik jako l večeru jidlo.. je to spojené s těmi prdy :/a je alergik nemuze vejce, oves, žito ma abkm a navic chronickou zacpu :( ale kaka jednou denně akorat mu nejde prdet

Zkoušeli jste i nutrilon alergy digestive care?
Dáváte i probiotika? Jinak ono je to těžké a soucítím s tebou. Věř tomu, že se to opravdu časem zlepší. U toho refluxu většinou kolem 12 měsíců. Píšeš si deník co jí a jaké má reakce? Ať zpětně můžeš dohledat, kdyby mu to nesedělo. Může mu vyhovovat třeba řidší konzistence toho mléka, tak bych zkusila rozmixovaný řidší příkrm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
4.3.20 17:19
@meduzza píše:
Zkoušeli jste i nutrilon alergy digestive care?
Dáváte i probiotika? Jinak ono je to těžké a soucítím s tebou. Věř tomu, že se to opravdu časem zlepší. U toho refluxu většinou kolem 12 měsíců. Píšeš si deník co jí a jaké má reakce? Ať zpětně můžeš dohledat, kdyby mu to nesedělo. Může mu vyhovovat třeba řidší konzistence toho mléka, tak bych zkusila rozmixovaný řidší příkrm.
ano pisu si vse, těžké vypozorovat poznam to vzdy jen dle bolení a stolice.. probiotika mi gastro zakázala ze v tom syneu uz jsou.. no ja take doufam ze az zacne chodit bude to lepsi.. nejprve koliky 3 měsíce pak ten reflux rikali do 5 ti měsíců a pak nekakal blinkal a ted zas ublinkava ja porad cekam a cekam a uz jsem z toho zoufala, do toho zoubky.. me vy tohle nevadilo ale malyho boli pak žaludek a pali zaha a place od rana do večera chce se postavit a jak ho boli bricho nebo blinka prejde ho chuť je nervni atd atd
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
4.3.20 20:23

@Migelie Verim,ze to musi byt slozite a vysilujici… :( A zahustovadla jste zkouseli? Nutriton a Gastrotuss?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
4.3.20 20:25

Ano

@Rebísek vse.. nutriton ho uplne zacpal gastrotus bez výsledku tam je prave ten problem ze neprdi.. on vyblinka i jahlovou kasicku tim podtlakem takze zahustovadlo ted uz jsou k nicemu no.. naštěstí se naucil uz nevdechovat to tolik ale obcas se mi jeste zadávi kdyz si neuvedomi včas :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí