Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co s tím? Nic. Co by se mohlo stát? Nic. Někdo to tak má. Já měla šedivý vlasy taky takhle brzy.
Já myslím, že tak ve 13 mi teta našla 4 šediví vlasy, řekla. Jé, máš šedivý vlasy, vzala a vyškubla, na nic se neptala. Je mi 38, v zivote jsem se nebarvila a mám tmavě hnědé vlasy. Takže to neznamená vůbec nic ![]()
Příspěvek upraven 18.09.25 v 23:25
Jo ještě jsem si vzpomněla, že mi kam kamarádka našla blonďatý 2 cm chlup, někde v prostředku obličeje. Tak jen řekla : Co to je? a vyskubla
Pak mi ho vyskubla jeste x zkrat, on byl blond a nebyl vidět a já si ho pak pro ni nechávala a ona si ho vzdycky vyškubla, ale už ho nemám, za to mi začly růst chlupy na zadní části stehen bleee
Příspěvek upraven 18.09.25 v 23:30
Nic. Já jsem taky začala šedivět už ve 14. S tím nic neuděláš.
V pubertě jsem si taky našla pár šedivých vlasů. Moje máme je komplet šedivá od nějakých 24 let, možná dřív. Tak jsem si myslela, že budu po ní. A teď je mi 41 a šedivý vlas nemám snad ani jeden.
@Maddie764 pivečko. Ale já stejně píšu normálně, nebaví mě to opravovat i když se asi to psát dobře… ![]()
Ja mam od 16ti šedivej pramínek. Po 30tce mi zacalo trochu i nad usima. Ale normalne s tim plnohodnotne ziju.
![]()
Dobrý den chci se zeptat. Dcera ted 14 let a už sem jí našla asi 2 šedivé vlasy. Co s tím? Popřípadě jestli nevíte co by se mohlo stát?