Šedý pupík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1767
20.10.12 22:10

Šedý pupík

Ahoj holky, moje tříměsíční mimi má takový jakýsi zašedlý pupík, zapomněla jsem se na to zeptat doktorky, ale ona si ničeho nevšimla. Má to už docela dlouho. Myslela jsem si, že je to špína, na omak je to trochu jako strup, ale přitom to sundat nejde, takže je to asi jen zbarvení kůže - šedočerné. Miminko je jinak spokojené a nic ho nebolí. První syn to neměl, tak nevím, nestalo se vám to některé? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3265
20.10.12 22:23

Je to zřejmě špína. Vem na to líh, kterým jsi pupík po narození mazala. Já jsem ten líh nalila do pupíku a zároveň na tyčinku do uší a šmidlala jí v pupíku a pak to pustilo - drží to tam opravdu dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
20.10.12 22:25

Vážně? Já do toho všelijak šťourala i při mytí a ani se to nehnulo :think: Ale když se to u vás osvědčilo, zkusím to pořádně prolejt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
20.10.12 22:26

Taky bych vyzkoušela ten líh, doktorka musí pupíček kontrolovat, předpokládám, že by si všimla! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
20.10.12 23:24

Syn má to stejné - snažila jsem se čistit x krát, dr. si taky nevšimla… zatím nechávám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
21.10.12 11:49

Tak jsem to dřela co to jde, ale vůbec nevím, jestli to trochu povolilo nebo ne :D No uvidíme, zkusím víckrát, nejspíš to opravdu bude špína. I když nechápu jak se dostala do pupíčku našeho čistého miminka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí