Šéf rodinnému příslušníkovi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
No je to dost na houno taková situace, lidí co do toho jsou musí být slušně nepříčetní (hlásit se na pozici ze které vyplyne takovýto vztah).
Některé firmy mají pro stret zájmu interní pravidla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel pracuje ve velké firmě kde šéfové dělá šéfa její manžel, rozhoduje o jejich odměnách na výplatu a taky se zastupují v případě že jeden chybí a to mi přijde dost postavené na hlavu.
Myslím že i u dětí to bude dělat paseku, pro klid v rodině by jsem do toho nešla
Příspěvek upraven 11.09.22 v 13:51
- Citovat
- Upravit
Jen málo lidí si ten vztah dokáže netahat do pracovních záležitostí. U nás šéf chodil s kolegyní a bylo s tím dost problémů. Nadržování v odměnách, ačkoliv objektivně dělala nejméně v týmu, když měli její přímí nadřízení problém s tím, jak pracuje, tak to neřešil a mstil se těm nadřízeným. Většina týmu kvůli tomu odešla. Bohužel se to zametlo ze strany vyššího vedení pod koberec. ![]()
Příspěvek upraven 11.09.22 v 13:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samozřejmě že může, ale nebude to dělat dobrotu. Pro nikoho ani pro rodiče, ani pro potomka, ani pro zbytek týmu, ani pro efektivitu týmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat zda-li může být nadřízený (šéf) být dceři/synovi na jednom pracovišti, nejedná se o rodinnou firmu. Nikde jsem nedohledala jen, manžel/manželka. Popřípadě odkaz díky
Nejde to u státních zaměstnanců dle služebního zákona. V soukromé firmě záleží jen na té firmě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To nic není, setkala jsem se s názorem nad kterým mi dodnes zůstává rozum stát. Za holčinou přišla žena majitele na tzv. přátelský pokec a mimo jiné se holky zeptala jak se jí tam líbí. Holčina nelenila a v domnění, že se baví s kamarádkou si na ledasco postěžovala.
Za pár dní se okolí od holky dozvědělo, že dotyčná donáší šéfovi. To bylo překvapení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Firma, kde jsem pracovala, takhle fungovala, a myslím, si ze v pohodě. Každý z šéfů tam měl někde manželku na nějaké pozici a i děti
samozřejmě tam bylo i spousta dalších zaměstnanců a někteří byli jejich dlouholeti známí. Nebo se jimi stali po dlouholete spolupráci? Těžko říci. Byla to opravdu dobre řízená a dobre fungující firma, kde jsem byla absolutne nejvíce spokojena ze všech. Pracovala jsem v dost soukromých firmach a i ve “státním”.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chci se zeptat zda-li může být nadřízený (šéf) být dceři/synovi na jednom pracovišti, nejedná se o rodinnou firmu. Nikde jsem nedohledala jen, manžel/manželka. Popřípadě odkaz díky