Šéfka mě podvedla
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Chtela si podvadet a byla podvedena..se stane…pokud nemas pisemne, ze ti neco meli dat bokem nic s tim asi neudelas..coz predpokladam nemas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym. Hledala jsem si práci a byla mi nabídnuta stáž. Tady v Praze toho je docela dost. Tak jsem kývla. Stáž byla neplacená, s tím, že musím na ÚP, aby za mě měli keš. Bylo mi však slíbeno, že bokem dostanu peníze. Po 3 měsících mi stáž skončila a nedostala jsem ani korunu. Na ÚP to říct nemůžu, protože to oficiálně být placené nesmělo. Naletěla jsem. Co byste dělali?
Slušně bych se zeptala, kde jsou peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Slušně bych se zeptala, kde jsou peníze.
To jsem zkoušela a nic ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak jestli to správně chapu- tvoje šéfka vypsala stáž, na kterou měla dostat nějakou dotaci od státu a z ní ti měla trochu odsypat.
Jestli je to tak, tak mě napadá jen jedno: podvod a někdo si namastil kapsu. Tebe jaksi vynechali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym. Hledala jsem si práci a byla mi nabídnuta stáž. Tady v Praze toho je docela dost. Tak jsem kývla. Stáž byla neplacená, s tím, že musím na ÚP, aby za mě měli keš. Bylo mi však slíbeno, že bokem dostanu peníze. Po 3 měsících mi stáž skončila a nedostala jsem ani korunu. Na ÚP to říct nemůžu, protože to oficiálně být placené nesmělo. Naletěla jsem. Co byste dělali?
Začla bych si hledat normální práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Halamka píše:
Tak jestli to správně chapu- tvoje šéfka vypsala stáž, na kterou měla dostat nějakou dotaci od státu a z ní ti měla trochu odsypat.
Jestli je to tak, tak mě napadá jen jedno: podvod a někdo si namastil kapsu. Tebe jaksi vynechali
Přesně. Já vím, že nic nevymaním. Ale jde i o další blbce, co naletí.
- Citovat
- Upravit
@magdickakocicka píše:
Začla bych si hledat normální práci
Na mateřský?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Na mateřský?
Pokud si na matersky, tak nemas na UP co delat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Never nicemu, co nemas cerny na bilym, nikdy! …kdysi muj byvaly sef (zidak jeden
) utrousil vetu: rekl jsem mu to telefonu, abych nemusel splnit, co jsem slibil… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
co bych delala?sypala si popel na hlavu a shanela normalni praci osetrenou smlouvou
kdo chce kam..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Na mateřský?
No a proč ne? Kde je problém? Buď jsi mimo nebo troll. Na mateřský jako můžeš na pracák??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poučení pro příště: pokud více jak měsíc pracuješ bez výplaty a peníze pod jakoukoli záminkou nejsou, je holý nesmysl opět přijít do práce a dál dělat zadarmo. Ve tvém případě navíc nemáš jedinou páku, jak to vymáhat, prostě tě podvedli a slíbili peníze, které právně nikdy nebyli povinni ti vyplatit. Neuděláš nic, právo je na jejich straně. Osobně mi neplacená stáž při dnešní nízké nezaměstnanosti přijde hodně zbytečná a nechápu, že na to někdo přistoupí. Jinak dej si bacha na zaměstnavatele, co je ochotný kvůli platům obcházet zákon. Už jen to o něm hodně vypovídá.
- Citovat
- Upravit
Tomu se říká zloděj okradl zloděje.
Někdo žije ze stážistů, zdá se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit