Šéfka mě podvedla

Anonymní
9.10.18 21:05

Šéfka mě pofvedla

Omlouvám se za anonym. Hledala jsem si práci a byla mi nabídnuta stáž. Tady v Praze toho je docela dost. Tak jsem kývla. Stáž byla neplacená, s tím, že musím na ÚP, aby za mě měli keš. Bylo mi však slíbeno, že bokem dostanu peníze. Po 3 měsících mi stáž skončila a nedostala jsem ani korunu. Na ÚP to říct nemůžu, protože to oficiálně být placené nesmělo. Naletěla jsem. Co byste dělali?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1322
9.10.18 21:10

Chtela si podvadet a byla podvedena..se stane…pokud nemas pisemne, ze ti neco meli dat bokem nic s tim asi neudelas..coz predpokladam nemas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.10.18 21:11
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym. Hledala jsem si práci a byla mi nabídnuta stáž. Tady v Praze toho je docela dost. Tak jsem kývla. Stáž byla neplacená, s tím, že musím na ÚP, aby za mě měli keš. Bylo mi však slíbeno, že bokem dostanu peníze. Po 3 měsících mi stáž skončila a nedostala jsem ani korunu. Na ÚP to říct nemůžu, protože to oficiálně být placené nesmělo. Naletěla jsem. Co byste dělali?

Slušně bych se zeptala, kde jsou peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.18 21:12
@Russet píše:
Slušně bych se zeptala, kde jsou peníze.

To jsem zkoušela a nic :,(

• Citovat
  • Upravit
4367
9.10.18 21:14

Tak jestli to správně chapu- tvoje šéfka vypsala stáž, na kterou měla dostat nějakou dotaci od státu a z ní ti měla trochu odsypat.
Jestli je to tak, tak mě napadá jen jedno: podvod a někdo si namastil kapsu. Tebe jaksi vynechali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
9.10.18 21:15

Asi bych ji udělala „reklamu“ na e-miminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.18 21:17
@Anonymní píše:

Začla bych si hledat normální práci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.18 21:19
@Halamka píše:
Tak jestli to správně chapu- tvoje šéfka vypsala stáž, na kterou měla dostat nějakou dotaci od státu a z ní ti měla trochu odsypat.
Jestli je to tak, tak mě napadá jen jedno: podvod a někdo si namastil kapsu. Tebe jaksi vynechali :mrgreen:

Přesně. Já vím, že nic nevymaním. Ale jde i o další blbce, co naletí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.18 21:19
@magdickakocicka píše:
Začla bych si hledat normální práci :lol:

Na mateřský?

• Citovat
  • Upravit
9.10.18 21:24
@Anonymní píše:
Na mateřský?

Pokud si na matersky, tak nemas na UP co delat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
9.10.18 21:30

Never nicemu, co nemas cerny na bilym, nikdy! …kdysi muj byvaly sef (zidak jeden :mrgreen: ) utrousil vetu: rekl jsem mu to telefonu, abych nemusel splnit, co jsem slibil… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.10.18 21:31

co bych delala?sypala si popel na hlavu a shanela normalni praci osetrenou smlouvou :nevim: kdo chce kam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
9.10.18 21:56
@Anonymní píše:
Na mateřský?

No a proč ne? Kde je problém? Buď jsi mimo nebo troll. Na mateřský jako můžeš na pracák??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
9.10.18 22:04

Poučení pro příště: pokud více jak měsíc pracuješ bez výplaty a peníze pod jakoukoli záminkou nejsou, je holý nesmysl opět přijít do práce a dál dělat zadarmo. Ve tvém případě navíc nemáš jedinou páku, jak to vymáhat, prostě tě podvedli a slíbili peníze, které právně nikdy nebyli povinni ti vyplatit. Neuděláš nic, právo je na jejich straně. Osobně mi neplacená stáž při dnešní nízké nezaměstnanosti přijde hodně zbytečná a nechápu, že na to někdo přistoupí. Jinak dej si bacha na zaměstnavatele, co je ochotný kvůli platům obcházet zákon. Už jen to o něm hodně vypovídá.

• Citovat
  • Upravit
14723
9.10.18 22:27

Tomu se říká zloděj okradl zloděje.

Někdo žije ze stážistů, zdá se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie