Bojím se, že přijdu o místo pro nadbytečnost
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@cecetka píše: Více
No, smlouvu mám do konce ledna a jsou někteří lidé, neříkám že já to ne. Ale jsou lidi kterým když se na zacatku nebo v půlce měsíce řekne že se jim smlouva neprodlouzi tak nepřijdou. Tak jsem to myslela. Vím že to takhle nefunguje ale nikdy nikdo neví
- Citovat
- Upravit
Tak když víš, že nemáš v práci do čeho píchnout, tak proč si aktivně nehledáš jinou práci sama?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Tak si udělej dobré oko u recepce. Tu kafíčko, tu zákusek, tu pikantní drb a už to pojede.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše: Více
Jenže to začalo až teď od nového roku, od 1 ledna se zrušila ta pojišťovna víš
- Citovat
- Upravit
@Hanka1 píše: Více
Ale to víš že hledám ale není co zatím. Není to tak kednoduchy pro mě
- Citovat
- Upravit
No a je 15. Když vidíš, že to jde z kopce, hledej jinde. A třeba i mimo obor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smile_xxx píše: Více
Já se o tom chtěla jen pobavit. Jestli někdo byl ve stejné situaci. Mě se jedná spíš o to že mám strach že mě vyhodí když je tak málo práce že nemám co dělat. Jinam jít dělat nechci, chtěla bych zustat tu a zase nepracuje tak dlouho abych věděla co jak kde proč chodí. V létě to budou dva roky co pracuju
- Citovat
- Upravit
@lucad77 píše: Více
Já právě nechci dělat mimo obor, mě ta práce baví. Baví mě pomáhat těm lidem, ale jelikož ziju sama tak z menších peněz než mám teď bych nevyžila. Proto chci zůstat tady
- Citovat
- Upravit
Tak když si na sebe ani nevyděláš, tak tě nejspíš vyhodí. U nás začali masírovat Nevidomí maséři a ostatní maséry úplně zlikvidovali. Skončili všichni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No bohužel se to dozvíš na konci měsíce. Je pravda, že to nemůžou říct brzo, že by jsi pak třeba přestala pracovat. Máš nějakou dovolenou ještě? Ta by se také přece měla dovybrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když tu byl jiný šéf a nebylo co na práci tak jsem si vzala půl dne dovolený. Mám pracovní dobu od půl 8 do 4. A pokud je mi dovoleno odejít dřív tak moje kabina se uzavře a nejde tam nic dopsat pokud tam někdo je tak to mám na papíře