Plat lékaře před atestací
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Těžko…budeš si muset asi vzít ještě brigádu třeba na patolce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
tak na zaopatření rodiny bývají většinou dva a opravdu bych nenazývala plat 60tis. před atestací jako „bídu“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak musíš holt víc máknout když ti to přijde málo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Otazka je, jak dlouhe jsou ty 4 sluzby (4*12 hod navic?) a kolik je zaklad. Osobne jsem zila v presvedceni, ze lekar pred atestaci ma mene (spise do 40.000),
Jinak 60.000 cisteho na zabezpeceni rodiny staci, zda je to adekvatni ohodnoceni zopdovedne prace lekare tu nechci rozebirat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsi to sem hodil mezi matky jako minu? Co by nektera dala za to, aby z toho ten jeji zivil rodinu. Nehodnotim odpovednost a narocnost, kdyz se ptas ciste na prachy. Jinak jsem si taky myslela, ze maj min, advokatni koncipienti a asistenti soudcu se pohybujou podle me lehce nad 30, ale pravda nezachranuji zivoty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tini píše: Více
advokátní koncipienti často berou minimální mzdu, já před lety tehdy cca 8tis. čistého
jako asistent následně cca 15tis. čistého ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud si projdete nabídky na úřadu práce, kterých je spousta, tak dobře uvidíte jaké jsou nabídky pro lékaře bez atestace a nemusíte se ptát anonymně tady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vysokoškolsky vzdělaný lékař by měl být natolik finančně gramotný, že si čistou mzdu kolegů dokáže spočítat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak si přiber nějakou manuální brigádu, kterou budeš moct dělat ve volném čase během těch služeb. A po práci nějaké doplňování zboží v supermarketu, k vyčištění hlavy dobrý. Nebo se vdát za milionáře třeba.
Považuju tuto diskusi za trollení, ale jestli je to pravda a takto uvažuje doktorka, je to dost tragédie ![]()
Příspěvek upraven 14.01.25 v 14:34
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten dotaz myslíte opravdu vážně? Pokud ano, tak se zeptejte svých spolužáků, kolik berou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
X
Příspěvek upraven 14.01.25 v 14:56