Bojím se, že přijdu o místo pro nadbytečnost
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Třeba se dnes konečně zeptá a dá nám vědět. Celá diskuse je zbytečná, pokud ona sama nebude aktivní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se za neaktivitu, měla jsem vyřizování a pak už nebyl moc čas.
Jelikož jsme ještě včera těsně před koncem služby dostali rozpis služeb a já na něm jsem tak si myslím a doufám že mi smlouvu prodlouží.
Za sefovou jsem se nedostala ani dnes protože tady pořád někde pobíhá a není jak ji odchytit.
Co se týče toho že bych začala pracovat sama na sebe, přemýšlela jsem o tom a aj by se mi to líbilo ALE nebyla bych schopna dělat ty ostatní věci, finance a zařizování. Na to jsem neměla buňky nikdy. Četla jsem aj příspěvek že je to jak od předškoláka nebo jak to bylo řečeno. Omlouvám se ale jak jsem psala v létě to budou teprve dva roky co pracuji a ještě pořád mám co dohánět, najdou se věci kterým stále nerozumím a podobně. Snažím se na to přijít ale bohužel se mi to někdy nepovede
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Mně teda přijde naprosto logický, že pokud mají víc zaměstnanců než vytíží a nějaký z nich má smlouvu na dobu určitou, tak se s ním rozloučí
Co by taky dělali jiného? Platili si jednoho za leštění židle, nebo investovali navíc prachy do reklam a marketingu, aby zvedli návštěvnost a vytížili všechny? To přece vůbec nedává smysl. Pokud maj o člověka navíc a ten je na určito, logický je se s nim rozloučit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@e-Surfařka jenže taky tam mají tu kabinu, tudíž by měli nevyužitý prostor. A zakladatelka byla do konce roku zabookovana, takže mají asi nějaký plán s ni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kyslík píše: Více
Moje byvala sefova zase naopak, na vse okolo prodluzovani smluv kaslala a automaticky pocitala, ze lide budou chodit dal… az jednou ji jedna slecna proste neprisla
ale je pravda, ze se poucila a od te doby si na to davala majzla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit