Bojím se, že přijdu o místo pro nadbytečnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26849
16.1.25 08:07

Třeba se dnes konečně zeptá a dá nám vědět. Celá diskuse je zbytečná, pokud ona sama nebude aktivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.25 14:06

Omlouvám se za neaktivitu, měla jsem vyřizování a pak už nebyl moc čas.

Jelikož jsme ještě včera těsně před koncem služby dostali rozpis služeb a já na něm jsem tak si myslím a doufám že mi smlouvu prodlouží.

Za sefovou jsem se nedostala ani dnes protože tady pořád někde pobíhá a není jak ji odchytit.

Co se týče toho že bych začala pracovat sama na sebe, přemýšlela jsem o tom a aj by se mi to líbilo ALE nebyla bych schopna dělat ty ostatní věci, finance a zařizování. Na to jsem neměla buňky nikdy. Četla jsem aj příspěvek že je to jak od předškoláka nebo jak to bylo řečeno. Omlouvám se ale jak jsem psala v létě to budou teprve dva roky co pracuji a ještě pořád mám co dohánět, najdou se věci kterým stále nerozumím a podobně. Snažím se na to přijít ale bohužel se mi to někdy nepovede

• Citovat
  • Upravit
2923
16.1.25 18:30
@Anonymní píše: Více

Mně teda přijde naprosto logický, že pokud mají víc zaměstnanců než vytíží a nějaký z nich má smlouvu na dobu určitou, tak se s ním rozloučí :nevim: Co by taky dělali jiného? Platili si jednoho za leštění židle, nebo investovali navíc prachy do reklam a marketingu, aby zvedli návštěvnost a vytížili všechny? To přece vůbec nedává smysl. Pokud maj o člověka navíc a ten je na určito, logický je se s nim rozloučit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13630
16.1.25 18:41

@e-Surfařka jenže taky tam mají tu kabinu, tudíž by měli nevyužitý prostor. A zakladatelka byla do konce roku zabookovana, takže mají asi nějaký plán s ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
16.1.25 19:11
@kyslík píše: Více

Moje byvala sefova zase naopak, na vse okolo prodluzovani smluv kaslala a automaticky pocitala, ze lide budou chodit dal… az jednou ji jedna slecna proste neprisla :mrgreen: ale je pravda, ze se poucila a od te doby si na to davala majzla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat