Bojím se, že přijdu o místo pro nadbytečnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.1.25 09:45

Šéfofá ...

Zdravíčko, určitě každý z nás má nebo měl šéfa který prostě byl na pěst. Já mám momentálně šéfovou která je sice fajn když s vámi mluví ale o vedení nemá ani páru. Koncem měsíce mi končí smlouva a já momentálně nemám do čeho píchnout. Pracuji jako masérka v lázních, ale bohužel moc klientů nemám. Ne že by ke mě nechtěli to ne ale prostě jich je málo. Dnes jsem se šéfové zeptala jestli můžu po obědě domů a vzít si půl dne dovolené jelikož jsem nic neměla a ona mi řekla že se mám zeptat kolegyň jestli mi nedají nějakou masáž ony, tak jsem se šla zeptat a buď toho mají málo a nebo nic pro mě :roll: bylo mi řečeno že mám popřípadě dívat na věci co neznám a neumím, jenže ty také nejsou že?
Momentálně mám strach aby mi tu smlouvu vůbec prodloužili když nemám co dělat a jen sedím :(
Setkali jste se s tím někdy někdo? Takovou práci za tak hezké peníze jen tak neseženu :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24748
15.1.25 09:54

A na co si tedy konkrétně stěžuješ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
15.1.25 09:58

Já mám v práci cykly. Jsou týdny, někdy i měsíce, kdy není, co na práci. Jen běžná agenda, která ti moc času nezabere. Pak jsou zase období, kdy je toho moc. Sejdou se audity, havárie, úniky chemických látek a jiné super události. A do toho jdeš z meetingu na meeting. Nedá se to úplně plánovat. A nevyplatí se plánovat. Protože pokud si například na období klidu naplánuji implementaci nového systému, tak zákonitě to bude divoký období. Pokud nic neplánuji, nic se nekazí.
U Tebe bych to tipovala podobně, teď máš mrtvé období, ale za týden za dva nebudeš stíhat ani třeba oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.25 10:08
@Dollorres píše: Více

Právě že ne, moji proceduru přestali proplacet na pojišťovně a lidi si ji moc nekupuji samy. Denně mám max 3 lidi víc ne. Půl dne tu prosedim protože nemám co dělat. Mám příště strach když takhle sedím že o to místo přijdu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.25 10:09
@Lucy75 píše: Více
Že mám strach že přijdu o místo když není do čeho píchnout a taky na to že šéfová mi má zadat práci a ne že se tady budu ptát kolegyň co si od nich můžu vzít a co ne
  • Citovat
  • Upravit
53190
15.1.25 10:11

Jestli se bojíš, že dostaneš vyhazov pro nadbytečnost, budeš se muset začít tvářit, že máš práce dost :lol: :lol: Jako nevím, co chceš slyšet jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.25 10:16
@unuděná píše: Více

Já bych se ráda tvářila že mám práci ale jak to mám udělat když na chodbách jsou kamery a já si vodim lidi do kabiny?? Chtěla jsem jen znát jestli se někdo ocitl ve stejné situaci Toť vše

• Citovat
  • Upravit
53190
15.1.25 10:20
@Anonymní píše: Více

No a máte dané nějaké normy, které je potřeba plnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5111
15.1.25 10:29

Ja bych si asi v takovem pripade hledala praci jinde, nehlede na (ne)prodlouzeni smlouvy. Nebavilo by me cely den nemit do ceho pichnout. I to ‚nicnedelani‘ za hezke penize se musi omrzet. Ostatni maji tech klientu dost na celou smenu? Tak bych promluvila se sefovou, aby to delila rovnomerne, pokud teda ona urcuje ktery klient jde ke komu. Pokud i ostatni maji jen 3 klienty za den, tak je pak dost pravdepodobne, ze smlouvu neprodlouzi. Ale mesic konci za dva tydny, to uz je taky nacase na to zavest rec se sefovou, at vis na cem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.25 10:33

No tak jestli máš smlouvu na dobu určitou a končí za měsíc a zároveň pro Tebe není práce, tak novou nedostaneš. To je pro zaměstnavatele jednoduchý a jasný. A jo to se děje běžně, já jako vedoucí pobočky taky dávám doporučení, jestli se má zaměstnancům prodlužovat smlouva, takže v tom mám hlavní slovo. Nebo na co přesně se ptáš?

• Citovat
  • Upravit
5298
15.1.25 10:34

Naučit se - rekvalifikovat se na to, o co zájem je, abys ty klienty měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.25 10:48
@hani28 píše: Více

Ostatní mají klientů tak normálně jenže ti chtějí ke svým maserum protože jsou tady dyl než já, budu tu rok na konci měsíce. Šéfová to neurcuje, určuje to recepce a ty to tam flakaji tak se jim zachce. Byla jsem za ní a ptala se jak to semnou vypadá ale odpověděla že by chtěla abych tu zůstala, to ale není jednoznačné necháme si vás :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10236
15.1.25 10:49

Zkusil bych iniciativně přijít s něčím, co by mohlo zvýšit počet klientů. Říct - samoplátce potřebujeme, je to příjem navíc, když mám nyní kapacitu, nenabídneme třeba 1+1 masáž zdarma? Nebo 30m navíc? Nebo nemůžeš ve volném čase vypomoci na jiném úseku, jiné práci, kde třeba někdo chybí? Jako zaměstnavatel u zaměstnanců takovou iniciativu vítám a o takové zaměstnance nejvíc stojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.25 10:50

Přesně na to co jsi napsala jsem se ptala. Jen jsem z toho úplně puffff a nevím co dělat. Ptát se jí znovu mi přijde pitomé ikdyz mi jde o místo. A pak jsem ještě nikdy nedávala výpověď tak nevím jak to chodí :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.25 10:51
@Popokatepetla píše: Více

Tady nejde o to že něco neumím, mám na to školu a masíruju dobře, jen ty klienti chtějí ke kolegynim protože jsou s nimi skopojeni a chodí k nim léta

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat