sekáček-hrabárna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
27.11.06 15:23

sekáček-hrabárna

ahoj maminy,
mám velkou prosbu!!! nevíte o nějaké hrabárně mezi prahou a mělníkem, kdy by měly věci za max.dvacku pro děti a za max.padesát pro dospělého, značky jako esprit, next ham apod.? nejlepší by byla vesnická stodola (estetický zážitek nehledám, spíše adrenalin :P )
hrozně moc díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
374
27.11.06 17:21

hrabárna

Ahojky ,tak já bych o jedný věděla ,ale ted si nemůžu vzpomenout a to okolo jezdíme …sakra .Je to myslím před Líneznicema ,ale kdybys mě bacila nemůžu si vzpomenout .Možná ,ale o tom víš ,ale nesplnuje to tvoje očekávání.Já tam byla asi2× .Poprvý jsem tam nakoupila docela slušně a podruhý nic moc .Je to tam na váhu.
Majdalenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
27.11.06 17:22

hrabárna

Jo tak se omlouvám ,ale četla jsem špatně co píšeš .Next a Esprit apod ..tam teda asi nemaj :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
27.11.06 20:42

tak tyhle značky tam opravdu nemají, je to hrůza hrůz ty hadry co tam nabízí 8O 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
27.11.06 22:36

hrabárna

To jo to co jsem tam viděla naposled byl hnus …a už jsem si vzpoměla jsou to Bořanovice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.11.06 16:11

díky za info :) jedna známá mi vyprávěla o velké stodole u mělníka, ale já jsem to jméno zapomněla (bořanovice to určo nebyly) a známá se mi ztratila. takže nemám nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat