Sekundové lepidlo na zubech

4
7.2.24 03:34

sekundové lepidlo na zubech

Zdravím všechny, je mi to trapné, ale musim si nechat poradit. jsem blbá a nechala jsem se nalákat že ať si dám kamínek na zuby akorát mi tam kamarád dal sekundové lepidlo, a chce se mi snad i brečet protože nevím, jak to dostat dolu, prosim pomocte jak to dostat dolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
278
7.2.24 07:36

@emma251 a kamínek už si sundala a jde ti jen o to lepidlo? :) Jediné co mě napadá jemným pilnickem, sice to pro zuby nebude paráda ale určitě to nebude horší než vteřiňák :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
7.2.24 08:02

Zajdi si na zubní hygienu. Ultrazvukem nebo pískováním to dolů dostane. Pilník bych fakt nezkoušela, ať si neporušíš sklovinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21708
7.2.24 08:07

Já bych se zkusila objednat na dentální hygienu, aby to zkusili nějak zbrousit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
7.2.24 09:03

Existuje odstraňovač vteřinového lepidla, zadej do googlu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.2.24 09:06

@cancerka no ale mam tam furt ten diamant, takze myslis ze by to slo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
7.2.24 10:31

Já uplně nevím jestli bych si do pusy chtěla dávat nějaký rozpouštědlo na vteřinák teda. Asi bych se fakt spíš někam objednala na dentálku aby ti to odstranily šetrněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
7.2.24 12:20

No myslím, že ten odstraňovač lepidla nebude o nic agresivnější než lepidlo samotné a na to odstranění stačí fakt malá kapička a pak rychle otřít a vypláchnout
mnohem lepší než broušení si myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
7.2.24 15:26
@emma251 píše:
Zdravím všechny, je mi to trapné, ale musim si nechat poradit. jsem blbá a nechala jsem se nalákat že ať si dám kamínek na zuby akorát mi tam kamarád dal sekundové lepidlo, a chce se mi snad i brečet protože nevím, jak to dostat dolu, prosim pomocte jak to dostat dolu

Prosím tě, hlavně neblbni s žádnými pilníky a rozpouštědly. Normálně zavolej zubaři/dentální hygienu a poraď se s nimi. Oni rozhodně budou vědět, co na to mají použít, aby to šetrně a bezpečně odstranili. Žádné domácí pokusy, zuby máš jen jedny.

• Citovat
  • Upravit
2986
8.2.24 09:31

Že člověka nenapadne, že má jedny zuby už ve chvíli, kdy se rozhodne si na ně něco lepit lepidlem, to nepochopím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
8.2.24 21:39

Zadne odstranovace!!!Urcite by se to casem uvolnilo samo, i kaminek, i lepidlo, ale pokud to chces hned, jedine zubni hygiena nebo zubar! Zadna rozpoustedla do pusy ani na zuby nedavej!!! Hygienistka Ti da dolu odborne cokoliv a jeste bud s mit vylestene zoubky. Rozpoustedlo Ti narusi sklovinu i sliznice…v zadn sem pripade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
8.2.24 23:26
@Benino píše:
Zadne odstranovace!!!Urcite by se to casem uvolnilo samo, i kaminek, i lepidlo, ale pokud to chces hned, jedine zubni hygiena nebo zubar! Zadna rozpoustedla do pusy ani na zuby nedavej!!! Hygienistka Ti da dolu odborne cokoliv a jeste bud s mit vylestene zoubky. Rozpoustedlo Ti narusi sklovinu i sliznice…v zadn sem pripade.

Přesně.. Já fakt nechápu, co za píč-oviny jsou tu lidi schopní vymyslet a ještě to dávat jako radu :zed: :zed: :zed: Co je to za nevzdělance…

• Citovat
  • Upravit
19792
9.2.24 09:10
@cancerka píše:
Existuje odstraňovač vteřinového lepidla, zadej do googlu ;)

A je použitelný v dutině ústní, ten odstraňovač? Není třeba zdraví škodlivý?

Nomen omen. Jestli se držíš svých rad, tak co zdraví, slouží?
Tady je bezpečnostní list.

Rozpouštědlem je propylenkarbonát, zdraví škodlivý, dráždivý pro oči.
Rozpouštědlo obsažené ve výrobku se v průběhu práce odpařuje a jeho páry mohou tvořit se vzduchem výbušnou/snadno zápalnou směs.
Těhotné ženy se musí za všech okolností vyhnout vdechování a zasažení pokožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19792
9.2.24 12:10
@cancerka píše: Že člověka nenapadne, že má jedny zuby už ve chvíli, kdy se rozhodne si na ně něco lepit lepidlem, to nepochopím :zed:

Na jedné straně ji sice nesužovaly žádné neduhy, ale na druhé straně ji zase nerozšiřovaly žádné duhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová