Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Plus mínus hodina dvě je zcela v limitu a ochrana je zachována
Sorry, ale můžu se tě zeptat kolik to je let? Ty si myslíš, že ty hormony, co polykas každý den mají v sobě hodinky? Jako, že si vemes tabletu o hodinu dvě déle a něco se stane?
Bože, kam ten svět spěje ![]()
Ne, nic se nestane. A žádnou tabletu Sisi brát nemusela. ![]()
@mamina89 Je mi 24. Chtěla jsem mít pouze jistotu. Nemusíte hned útočit.
@Anonymní píše:
@mamina89 Je mi 24. Chtěla jsem mít pouze jistotu. Nemusíte hned útočit.
Ve 24 letech bys už základní znalosti měla mít, sorry. ![]()
@mamina89 Tak se omlouvám, že jsem se radši chtěla ujistit. A ano, mám je, ale jak jsem psala, chtěla jsem se pouze ujistit. Ale to asi nechápete. I tak děkuji za Váš komentář.
Hodinka, dvě je jako by jsi to brala načas. Ochrana je zachována, žádný strach
@Anonymní píše:
@mamina89 Tak se omlouvám, že jsem se radši chtěla ujistit. A ano, mám je, ale jak jsem psala, chtěla jsem se pouze ujistit. Ale to asi nechápete. I tak děkuji za Váš komentář.
Zlatí, z tvého popisu nezodpovědné situace ses nechtěla ujistit. Tys to prostě nevěděla ![]()
Ale nechme toho. Nic se nestalo, neboj. Příště si žádnou další tabletu neber. Je to svinstvo. Jsi chráněna antikoncepci. Akorát sis možná rozhodila „cyklus“ a nasypala do sebe další dávku hormonů. Když ti po vysazení tabletky MS hned nepřijde, neplaš. Těhotná nebudeš. Bude to tou další tabletou. ![]()
Příspěvek upraven 02.03.21 v 20:51
@mamina89 píše:
Zlatí, z tvého popisu nezodpovědné situace ses nechtěla ujistit. Tys to prostě nevěděla
Ale nechme toho. Nic se nestalo, neboj. Příště si žádnou další tabletu neber. Je to svinstvo. Jsi chráněna antikoncepci. Akorát sis možná rozhodila „cyklus“ a nasypala do sebe další dávku hormonů. Když ti po vysazení tabletky MS hned nepřijde, neplaš. Těhotná nebudeš. Bude to tou další tabletou.Příspěvek upraven 02.03.21 v 20:51
Ano, asi to tak vyznělo, ale opravdu jsem se chtěla jen ujistit. Psaná forma vyjádření toho, co chci vědět mi nejde. Děkuji za odpověď.
Šest let jsem brala antikoncepci +- 4 hodiny a těhotná ani jednou.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda některá z vás nemá zkušenost s tím, co se mi teď přihodila. Poslední 3 měsíce jsem nebrala úplně ve stejný čas antikoncepci (plus mínus hodinu, dvě) a měla jsem před 4 dny nechráněný sex. Teď mám obavu, abych nebyla těhotná, protože v naší situaci by to teď nebylo zrovna ideální. Použila jsem tabletku EllaOne a doufám. Vím, že tohle bylo dost nezodpovědné.