Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A vyučující ti nerekne co konkretne zmenit? Základem je všeobecný cíl tě práce. Čeho chceš dosáhnout, co chceš potvrdit či vyvrátit a od toho se odvíjí vše ![]()
@Perníček22 píše:
A vyučující ti nerekne co konkretne zmenit? Základem je všeobecný cíl tě práce. Čeho chceš dosáhnout, co chceš potvrdit či vyvrátit a od toho se odvíjí vše
Nic konkrétního nepise, jen dotaznik je stále špatně, vše je uvedeno v pozadavcich. Pracovala jsem podle požadavků a stejně spatne
Bez bližšího seznámení s tou prací ti tu nikdo nic moc nevyšvihne. ![]()
@Anonymní píše:
Nic konkrétního nepise, jen dotaznik je stále špatně, vše je uvedeno v pozadavcich. Pracovala jsem podle požadavků a stejně spatne
Jaká máte tedy kritéria pro ten dotazník? Ono by to asi chtělo sem hodit ty požadavky a pak tvé položky v dotazníku, abychom věděli o co jde. Takto z fleku ti nikdo neporadí, protože tam může být špatně spousta věcí
Pár seminárek jsem už napsala a pokud byla nějaká oprava, tak vyučující jasně vysvětlil, co má být jinak. A co kolegové ze školy? Většina má v tuto dobu seminárku jistě odevzdanou, ať ti poradí, co děláš špatně.
Holky prosím anonymně, připadám si jak úplný idiot
máme vypracovat seminarni práci ze sociologie na mnou zvolené téma,,mentalni anorexie u mladych divek". Vše mám dobře zpracované, až na dotaznik. Řídím se dle kritérií vyucujiciho a stále špatně. Už nevím, co udělat lépe. Máte někdo nějaký návod na správně zpracování dotazniku? Noc bych vám byla vdecna