Sen o miminku

9
7.7.26 07:49

Sen miminko

Dobrý den, stalo se vám někdy, že vás osoba, v mém případě žena chytla mě snu za ruce a z očí do očí mi klidným hlasem řekla, že do vaší rodiny přibude za chvíli miminko? Me se to zdálo dnes a byl to velmi živý sen. A jestli ano tak naplnil se tento sen některé z vás v nejbližší době? 😆 ❤️ 😇 doma už jednu cácorku máme, která se zadařila hned po měsíci.. teď sw snažíme zatím pul roku a nějakým způsobem jsme s paní doktorkou upravovaly, zkracovaly cyklus a až tento mesic je na zkoušku bez ničeho a uvidí se jak bude tělo pracovat. :srdce: Dekuji za odpovědi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1238
7.7.26 09:16

Než jsem otěhotněla, o miminech se mi občas zdálo. Ale k oplodnění došlo úplně za jiných okolností :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.7.26 09:29

Me se prave nikdy nezdálo, ani pred prvni dcerou ani během tohoto půl roku, až ted poprvé 😆 😆 😆 ja spis furt vídám čápy.. na každým rohu 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8979
7.7.26 09:40

Mne babicka ve snech vyvestila vsechny 3 deti. Vždy se ji to zdálo, ona mi to hned druhý den volala a vzdy jsem uz byla těhotná, jen jeste krátce, ze jsem to bud sama nevedela nebo jeste nikomu neříkala. Zdálo se ji ale i o těhotenství, ktere v podstate skončilo hned jak začalo. Takze ne z kazdeho jejího snu bylo nakonec dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
7.7.26 10:10

Moje babička mi týden předtím, než jsem měla pozitivní test, poslala fotku nebe, že mraky vypadají, jako hlavička miminka. Nevěděla, že se snažíme a napsala mi, že určitě za chvilku budeme mít druhé miminko. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.26 10:34

Zda se mi i teď, že jsem těhotná a to je mi 50, dětí mám tolik, kolik jsme chtěli.

• Citovat
  • Upravit
78444
7.7.26 11:54
@luxus12 píše: Více

tak sny odrážejí skutečnost, řešíš s doktorkou, že si přeješ dítě, tak se ti o tom i zdá, nic neobvyklého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.7.26 11:59

Jak píšete s těma babičkama … též na něco takového věřím, právě také díky své babičce. Ta zase u mé ségry a i u mé dcery vždy ve snu zjistila co čekáme, aniž by jsme to samy ještě věděly a vždy se trefila. Pokaždé se ji zdálo že si to miminko chová a po chvíli videla jestli chlapečka nebo holčičku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11895
7.7.26 13:10

Mě se stalo v reálu že ke me kolegyně přišla podívala se na mě, chytla mě za ruce a řekla: ty celá zaris, ty si těhotná…no a byla sem. Nijak jsme se nesnažili a tak jsem ani nemohla mít nějaké tušení že bych mohla být… Až na její popud jsem si šla hned pro test a byl pozitivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11895
7.7.26 15:21

Jinak že mi v průběhu života zdálo o miminech mockrát..o tom že já mám dítě že někdo z rodiny má dítě, že je v tom nebo že já jsem v tom…vzhledem k tomu že jsem reálně plánovala jen druhé těhotenství (první bylo nečekaně a neplánovaně) tak to absolutně nijak nesouviselo s realitou…v těhotenství samotném, hlavně v tom prvním..se mi zdálo často o porodu…a byly to samé dost hororové scénáře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.26 15:25

Já jsem ve snu potkala tátu, který už byl v té době po smrti. Jen jsme se drželi za ruce a usmívali se na sebe. Asi po týdnu jsem se v noci vzbudila, cítila jsem píchání v podbřišku a „věděla“ jsem, že se uhnizduje embryo. Za pár dní jsem měla pozitivní test. Potom ještě před prvním screeningen se mi zdál sen o holčičce. A narodila se nám holčička.

Na tyto věci normálně nevěřím, nejsem nijak ezoterická. Ale byly to silné a opravdu pěkné zážitky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex