Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, s přítelem se snažíme o miminko, ale stále se nedaří. Už mi to docela leze do hlavy a případné příznaky menstruace přirovnávám k těhotenství. Na gyndě mi řekli, že je vše v pořádku. Teď jsem 2 dny po menstruaci a stále mám tlak v podbřišku a je mi na zvracení. Myslím si, že to opět vyvolává psychika.
Znáte někdo nějakou radu, která by nám pomohla k malému štěstí?
@Marina29492 píše: Více
Jak dlouho se snažíte? Základ je se snažit na to nemyslet. Nechat tomu volný průběh a zbytečně se nesledovat, ale chápu, že ti není tak jednoduché ![]()
Jak dlouho se snažíte a kolik vám je? Byl přítel na spermiogramu? Tys nejake vyšetření navic podstoupila? Co treba krevni obraz, štítná? Bereš kyselinu listovou (idelane folát)?
@Dahlia0409 snažíme se 8 měsíců a to pravidelně, jsme mladý pár. Po několika testech u kterých je výsledek stále negativní je člověk jen nešťastný z výsledku.
@ALIPELI to vše je zkontrolováno a vše vyšlo v pořádku, a doplňky stravy beru. Pritel omezil i alkohol a kouření. Snažíme se 8 měsíců
Omezil alkohol a kouření?
Z kolika jednotek denně/týdně na kolik?
Musíš mít při sexu orgasmus, nejlépe společný, pochva pak snázej vcucne ty pulce do sebe. Good luck! ![]()
Na tohle je kazda rada draha. Prestat na to myslet je mozna ucinne, ale tezko realizovatelne. Rozhodne doporucuju mit dost volnocasovych aktivit, aby clovek alespon na chvili smeroval energii jinym smerem. Osobne mi pomáhají vylety do hor, jednou za par mesicu dovolena nebo prodlouzeny vikend. Ale popravde neni nic co by pomohlo tyto myslenky utlumit na vic nez par hodin. Človek tuto touhu nedokaze vypnout, spis se s ni casem nauci zit.