Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ve snech neustále zjišťuju, že jsem těhotná, rodím, nosím děti v šátku, uklidňuju plačící novorozence, kteří se zklidní jenom u mě, a tak… MS chodí pravidelně +- 2 dny po celou dobu, co se mi sny zdají, takže u mě to neplatí
Ale třeba kamarádce se zdálo, že našla na ulici miminko, nikdo se k němu nehlásil, a tak si ho nechala. Pár dní na to zjistila, že je těhotná. Tak třeba to vyjde ![]()
Mně se obvykle o dětech nezdá, ale v posledních letech jsem měla asi tři opravdu živé sny - o tom, že jsem těhotná, o porodu a o péči o miminko. Byly tak realistické, že jsem si ještě pár vteřin po probuzení myslela, že je to skutečnost. Otěhotnět se mi doteď nepodařilo, beru to jako způsob, jak se má hlava vyrovnává s mými touhami i nejistotami…
mě se sen o narození dítěte kdysi zdál. Za nějaký čas jsme, zcela neplánovaně, počali jednu z našich dcer.
Stalo. Déle se nám nedařilo. Rok na to přišel chlap, že se mu zjevila osoba ze záhrobí, řekla, že vyhrajem jednu záležitost a narodí se nám holčička. Dva týdny na to jsem konečně našla pozitivní test ![]()