Sen o stále stejné osobě

Anonymní
28.11.13 21:43

Sen o stále stejné osobě

Ahoj holky,
je tu někdo, kdo by mi mohl poradit či říct svůj názor…
Pořád se mi zdá o bývalém partnerovi, ale tak, že už si začínám připadat jako blázen…Začalo to asi před půl rokem, to se mi o něm zdálo měsíc a kousek minimálně 5× v týdnu, sny z naprosto běžného života, žádné hrůzy, třeba jsme šli na nákup a tak…Skoro jsem se ráno divila, že vedle mě leží manžel, jak byly ty sny živé..
Když to nepřestávalo a zdálo se mi o něm dál, začla jsem přemýšlet nad tím, jestli se mu něco třeba nestalo (jsme od sebe 6 let a sice jsem si na něj občas vzpomněla, ale nijak často) nebo nevím. Jenže zjišťovat se mi to moc nechtělo. Rozešli jsme se trochu za dramatických okolností - nasekal si hrozný dluhy a pak z toho byl kolotoč lží a slibů, až to nakonec dopadlo tak, že si pro něj přišli ty, jimž dlužil, v noci k nám domů, zmalovali mu ksicht a mě došla trpělivost. Měla jsem strašnej vztek, takže jsem ho vyhodila z bytu (byl můj) a rozešli jsme se. On pak dolejzal, sliboval, prosil..Pak dal pokoj, já se díky kamarádovi psychicky srovnala a život šel dál..Našla jsem si nový vztah, shodou okolností bratranec předešlého, ale neudržovali spolu kontakty, jenže díky příbuznosti jsem se občas něco o bývalém dozvěděla - třebaže po dvou letech stále ještě nikoho nemá, protože nikoho nechce, že miluje jen mě..Přišlo mi to praštěný.
Pak jsem se rozešla i s jeho bratrancem a po čase jsem se dala dohromady s nynějším manželem. Jsme spolu čtvrtým rokem.
Před půl rokem začali ty sny, zpočátku ten měsíc a půl intenzivně, potom občas, třeba jednou za 14 dní a teď poslední tři týdnu zase skoro každý den.
Už jsem zjistila, že žije, kde žije a že je v pořádku (detaily nevím).
Protože se mi s manželem nedaří otěhotnět a už jsem podstoupila dvě IVF bez nějakého úspěchu, chtěla jsem zkusit přírodní léčbu a začla se trochu zabývat energiemi.
Byla jsem na jednom sezení s moc milou paní a vyprávěla jsem jí i o těch snech a ona ( a nejen ona ) mi říkala, že bych asi potřebovala bývalého kontaktovat, že to nemám v sobě dořešené. Je fakt, když si to zpětně uvědomuji - nebýt těch dluhů, byl to ideální chlap a já bych s ním byla dodnes. Milovala jsem ho i v době, kdy jsme se rozešli, jen jsem věděla, že takhle to dál nejde (byli jsme spolu 5 let).
Svádím vnitřní boj, zda se nějakým způsobem pokusit s ním navázat kontakt, jenže se strašně bojím, co by to pro mě mohlo znamenat za změnu.
Jenže, co ty sny znamenají? A proč se mi o něm zdá pořád? A nikdy stejný sen.

Anonym, protože mi sem občas nakoukne manžel a nemusí nic vědět…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Elessar
28.11.13 21:50

Sny jsou sny, nechala bych to být, rozhodně žádnej kontakt :cert: kdybych měla pokaždý kontaktovat bejvalýho, když se mi o nich zdá, tak nedělám nic jinýho :mrgreen:

fakt, prostě to neřeš, nevyjde z toho nic dobrýho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.13 22:03

Jasně, to si říkám taky :-D
Ale když se mi o někom zdá každou noc (někdy ne, ale 5× týdně ano), tak o tom musím pořád přemýšlet…Zvlášť pokud jsem s ním šest let nemluvila, neviděla ho (jo, jednou, asi rok po rozchodu).
Jak se mi o něm zdálo prve ten měsíc a půl, tak už jsem byla tak vyjančená, že jsem ho viděla všude - na ulici, v autech..každej typově podobnej chlap byl podezřelej a musela jsem si ho prohlídnout.
Spíš by mě zajímalo, PROČ se mi ty sny zdají teď, proč o něm a proč pořád…
Ach jo.

• Citovat
  • Upravit
Virginian
28.11.13 22:05

$er na sny, v reálným životě hovn0 znamenaj.

• Citovat
  • Upravit
5737
28.11.13 22:06

Tak nazor nekoho zasveceneho by me take zajimal… Mam neco podobneho akorat to trva uz 5let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
28.11.13 22:11

Za zasvěcenou se nepovažuji, ale taky bych řekla, že tam něco bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
28.11.13 22:13

Už skoro deset let se mi zdá o bývalém partnerovi, nikdy mě teda nenapadlo to nějak řešit, ale je to děs, když mi jak píšeš zakladatelko několikrát v týdnu vleze do sna :cert: většinou jsou ty sny ale příjemné a krásné a to přitom s ním v tom snu nic nemám, kolikrát se mi zdá sen kde je spousta jiných lidí, sen má děj a najednou vidím jeho prostě někde projde usměje se a víc v tom snu není :nevim: já mám vůbec šílené sny :lol: ale zírám jako blázen, že má někdo stejné sny jako já ;) pamatuji se, jak jsem z toho byla na nervy, že se mi neustále o něm zdá, dřív jsem si myslela, že to znamená, že ho stále miluji, ale dnes miluji svého partnera a o toho bývalého bych si ani kolo neopřela, tak si vždy jen ráno řeknu: jéžiš, zase se mi o něm zdálo :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
28.11.13 22:18

Sen je jen o tom, jk si mozek srovnava data - nic jinyho. Hledat v tom smysl muze jen magor.

• Citovat
  • Upravit
1211

Kdyz na nekoho strasne moc myslis v jakem koli smeru zda se ti o te osobe. priznej si jen sobe, nemyslis na neho tak nijak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Já mívám sny o své první velké lásce takové té platonické. Jmenoval se Honza zamilovala jsem se do něj v 5 třídě a trvalo to až do druháku na střední pak se přestěhovali a ztratili jsme kontakt. Celé ty roky na něj myslím a vždy když je mi smutno nebo uzko začnou se mi zdát o něm sny. Zdají se mi třeba měsíc, noc co noc a každý ten sen je na pokračování. Jsou to sny o nás o našem společném životě. Kolikrát se nechci ani probudit do reality chci žít s ním svůj sen. Myslím, že se mi to zdá proto, že nevím kam mi zmizel a nemůžu ho najít nikde pouze ve svých snech.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.13 22:22

@natyber :-D jéé, no jsem ráda, že v tom nejsem sama…jenže jsem šťoura, takže mě zajímá proč :-) ale stejně odpověď nejspíš nenajdu.
S manželem jsem spokojená, sice má taky svoje mouchy, ale kdo nemá.
Mě se teda nezdaj sny, kde by bylo víc lidí a on možná někde v povzdálí, takovej se mi zdál jen jednou, jinak je vždy v hlavní roli, nikdy ale žádná erotika, jen jednou mi dal ve snu pusu a to jsem mu vynadala, že jsem vdaná, co si to dovoluje :-D ale všechny sny jsou strašně příjemný, vlastně mi je v nich docela dobře…A když už se mi nezdá přímo o něm, tak třeba o jeho mamce a ta mi o něm vypráví.

• Citovat
  • Upravit
17631
28.11.13 22:22
@Virginian píše:
Sen je jen o tom, jk si mozek srovnava data - nic jinyho. Hledat v tom smysl muze jen magor.

aha, no vidíš.
Tak v tom případě to máme vyřešené a já můžu jít spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.13 22:26

@Maydee taky? tak to je „fajn“, že je nás víc… :lol:

• Citovat
  • Upravit
15575
28.11.13 22:27

Ja si myslim ze potrebujes neco doresit..nebo on ;) kdyz se ti o nem tak casto zda tak to neco znamenat bude…podle me ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.13 22:27

@Virginian tak jsem asi magor, no :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat