Moc podvědomí a karma rodu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3549
5.11.13 10:57

Moc podvědomí a karma rodu

Ahojky, již delší dobu se zajímám o práci s podvědomím a vliv karmy rodu na náš život, zatím jsem přečetla spoustu knih na dané téma a teď bych chtěla začít s používáním v praxi a hledáním příčin v minulosti.

Zajímalo by mě, zda někdo toto již prošel, praktikuje a s jakými výsledky, jaké byli začátky a na co si případně dát pozor.Co byste doporučili. Zda se vše dá s jistou mírou odhodlání zvládnout nebo je lepší pro začátek vyhledat někoho, kdo se tím zabývá, aby vám pomohl v dohledání problematických míst, žážitků, apod.

A také bych velice ráda pokecala s podobně smýšlejícími. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Poustevnice
5.11.13 11:19

Ahoj, já se zabývám astrologií, ale mám to s těmito věcmi trošku jinak. Ale pokud se chceš něco dozvědět, tak doporučuji knihu: Erich Bauer Karma rodiny. Zajímavé čtení, ale jak říkám, já to mám trošku jinak. Nicméně se diskusi nebráním:)) Tak hodně štěstí při bádání.

• Citovat
  • Upravit
Elessar
5.11.13 11:41

To mě zajímá :think: naše rodina by vydala na celou knížku, co má všechno za sebou, co jsme měli a ztratili, co jsme měli mít a nemáme, protože to nevyšlo…odteď to teda budu brát tak, že máme špatnou karmu :D

• Citovat
  • Upravit
389
5.11.13 12:23

Já Ti ráda posloužím jako zkušební vzorek. Naše rodina je v tomhle ukázkový případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
5.11.13 12:30
@Poustevnice píše:
Ahoj, já se zabývám astrologií, ale mám to s těmito věcmi trošku jinak. Ale pokud se chceš něco dozvědět, tak doporučuji knihu: Erich Bauer Karma rodiny. Zajímavé čtení, ale jak říkám, já to mám trošku jinak. Nicméně se diskusi nebráním:)) Tak hodně štěstí při bádání.

díky tu jsem dočetla asi před 14 dny, na základě toho jsem si zjišťovala hodinu narození a teď to potřebuji pročít i s tím, že už vím jaký mám postavení planet, apod.

Holky já to nikomu nenutím a rozhodně vzkorek jeden už mám a to samu sebe, dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat