Moc podvědomí a karma rodu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Moc podvědomí a karma rodu
Ahojky, již delší dobu se zajímám o práci s podvědomím a vliv karmy rodu na náš život, zatím jsem přečetla spoustu knih na dané téma a teď bych chtěla začít s používáním v praxi a hledáním příčin v minulosti.
Zajímalo by mě, zda někdo toto již prošel, praktikuje a s jakými výsledky, jaké byli začátky a na co si případně dát pozor.Co byste doporučili. Zda se vše dá s jistou mírou odhodlání zvládnout nebo je lepší pro začátek vyhledat někoho, kdo se tím zabývá, aby vám pomohl v dohledání problematických míst, žážitků, apod.
A také bych velice ráda pokecala s podobně smýšlejícími. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, já se zabývám astrologií, ale mám to s těmito věcmi trošku jinak. Ale pokud se chceš něco dozvědět, tak doporučuji knihu: Erich Bauer Karma rodiny. Zajímavé čtení, ale jak říkám, já to mám trošku jinak. Nicméně se diskusi nebráním:)) Tak hodně štěstí při bádání.
- Citovat
- Upravit
To mě zajímá
naše rodina by vydala na celou knížku, co má všechno za sebou, co jsme měli a ztratili, co jsme měli mít a nemáme, protože to nevyšlo…odteď to teda budu brát tak, že máme špatnou karmu ![]()
- Citovat
- Upravit
Já Ti ráda posloužím jako zkušební vzorek. Naše rodina je v tomhle ukázkový případ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Poustevnice píše:
Ahoj, já se zabývám astrologií, ale mám to s těmito věcmi trošku jinak. Ale pokud se chceš něco dozvědět, tak doporučuji knihu: Erich Bauer Karma rodiny. Zajímavé čtení, ale jak říkám, já to mám trošku jinak. Nicméně se diskusi nebráním:)) Tak hodně štěstí při bádání.
díky tu jsem dočetla asi před 14 dny, na základě toho jsem si zjišťovala hodinu narození a teď to potřebuji pročít i s tím, že už vím jaký mám postavení planet, apod.
Holky já to nikomu nenutím a rozhodně vzkorek jeden už mám a to samu sebe, dík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit