Čte někdo ze snů prosím?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
585
7.11.13 12:28

čte někdo ze snů prosím??

Dobrý den,

najde se tu někdo kdo by mi poradil co znamenají moje poslední dobou časté sny o tom, že čekám nebo mám miminko (vždy holčičku)?…Je mi 20 let, s přítelem jsme 2,5roku a mimčo jednou plánujeme,…ale teď ne:-)Jako kdyby to přišlo, tak si samozřejmě miminko necháme, ale vůbec se teď o tom nebavíme, tak proč ty sny? Tady je pár příkladů snů, které se mi zdají…:

Například v jednom se mi zdálo, že mám už veliké břicho, těsně před porodem a břicho mě strašně tlačilo měla jsem bolesti, přítel nebo mamka mě pořád museli přidržovat ta pomáhat mi chodit, nakonec nevím jak sen dopadl. Nebo se mi zdálo, že jsem viděla svoji dcerku ( asi 2 letá holčička), kudrnaté zlatavé vlásky jak si hraje a je šťastná, koukali jsme na ni s přítelem (ve snu už tatínek), smáli jsme se a byli sme strašně spokojený…a dnes se mi zdálo, že se mi narodila holčička, sen byl jak kdyby to bylo doopravdy,..chovala jsem ji v náručí, byla tak malinká a krásňoučká, úplně jsem cejtila tu vůni miminkovskou a to teplíčko a buchot toho srdíčka malinkýho a měla jsem o ni strach, jestli se o ni budu umět dobře starat, hledala jsem kolikrát denně ji mám krmit a čím, protože jsem neměla svoje mlíko v prsou atd…pak jsme spolu koukali z okna jak sněží a čekali, až se vrátí z práce tatínek…co můžou všeobecně tak nějak asi znamenat tyhle sny o miminku, většinou jsem v těch snech strašně spokojená, že máme mimčo…? Budu moc ráda, když mi odpovíte…předem Vám děkuji za odpověďi, všem přeji hezký den!:-)

PS: Pokud by Vám to nevadilo, klidně mi napiště na e-mail (***@gmail.com), ale klidně to stačí i sem, já jen že se tady moc nevyznám tak mám strach abych to našla ten příspěvek…děkuju V.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2616
7.11.13 12:38

Řekla bych, že normální mateřský pudy :mrgreen: Kolem tý dvacítky jsem to taky měla, ale zároveň i jiné plány. Počkala jsem si a za 4 roky, když jsme došli k tomu, že cítíme, že teď nastal ten správnej čas… Před Vánoci jsem nám porodila dárek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
7.11.13 12:40

Já sny vykládat neumím, ale řekla bych, že jako spousta jiných 20letých holek už přemýšlíš o miminu, možná víc, než sama sobě (nebo nám tady) přiznáš. Tím pádem se to odráží i na těch snech :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
7.11.13 12:46

Jo asi to tak bude…už se těšim až to jednou přijde…:-Djen jsem doufala, že mi nějaká odbornice přesně řekne, že to něco znamená :mrgreen: :-)…děkuji za odpovědi holky…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
7.11.13 13:07

@Veronikass symbol dítěte všeobecně většinou představuje nějakou starost. Pokud se ve snech o mimino staráš, je to jakobys „opečovávala“ starost, nebo jak to napsat. Pokud se dítě ve snu např. zemře, odejde tvá starost. Takto to zní hrozně.

A nebo taky výklad podle Froida - ve snech se zdá:

1. to co si přeješ
  2. to čeho se bojíš
  • Citovat
  • Upravit
585
7.11.13 13:10

Jj tak snad ta možnost od Froida č. 1:-D…starost snad nepřijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat