Kletba, co mám dělat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
90
19.11.13 10:56

Kletba,co mam dělat?

Ahoj maminky, nemá s tim někdo zkušenosti a radu jak pomoct? Provází nás strašná smůla a nevíme jsetli jsme to my nebo je to třeba byt a le přítel řikal že to je od tý doby co jsme spolu. Všechna elektornika nám odchází i když je pár měsíců stará, dvakrát nás vytopily, přítel zřejmě příde o práci a to ani nemluvim kolik neštasných úrazů jsem měla. dnes mi dokonce někdo nebo něco vymazalo mail ai signál na televizi vapadává, vím že to zní jako že to nic moc neni ale to by ste to musely zažít a být u toho. už si nevím rady. pomůže prosím někdo? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
19.11.13 10:58

@milunka21 v brně je nějaká organizace, co se zajíma o paranormální jevy a spol :think: jen kdybych si vzpoměla na název.. jsou schopný rozpoznat příčinu a odstranit ji.. Jinak proč myslíš, že jde o kletbu či co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
19.11.13 11:00

A co si o tom všem myslíš Ty sama? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
19.11.13 11:07

Obvykle ma vse racionalni vysvetleni…spis ste pod velky stresem ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
19.11.13 11:15

No, co, máme to poseldní 3 měsíce to samé. Prostě na nás sedla smůla. Včera manžel prohlásil, že kdybychom si koupili trpaslíka tak vyroste. Prostě se sere kde co a nadarmo se neříká, že když se daří tak se daří. Nečaruj a neboj, bude líp. :hug:
Jednou jsi nahoře podruhé dole a co může tak se vy*ere. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
19.11.13 11:20

@Uju hláška s trpaslíkem, fakt nemá chybu - srdečně jsem se zasmála!!! Snad už smůla od Vás odejde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
19.11.13 11:24

Tak mě tak spíš napadá, že když vás vytopili zda-li nebude problém a zkraty v elektrice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
19.11.13 11:26

Jinak pokud vás to až takhle dohání k „šílenství“ co si najít nový byt? odstěhovat se a začít někde znova žít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
19.11.13 11:27

Jestli máš někde poblíž Esoteriku (obchod),tak si tam kup vykuřovací tyčinky na vyčištění bytu. Ale chce to stejně jednou za čas zopakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.13 11:30

Moj manzel vravi, ze by sme mali vsadit, ze aby to vykompenzovalo vsetku smolu, museli by sme chytit aspon prvu cenu :mrgreen:

Inak na kliatby verim, nemusis ani carovat, staci niekomu v zlosti sustredene nieco zle zazelat, a ono sa to splni. Funguje to uplne rovnako, ako ked na niekoho myslis a posielas mu silu, jedina podmienka je koncentracia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
19.11.13 11:30

Zkus pozitivní afirmace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
19.11.13 11:35

Moji babičku taky 2× vytopili sousedi (taťka ji tam šel vymalovat a pak za 2 měsíce opět). S tím emailem se mi to taky stává - když se restartuje server.
Elektrické spotřebiče odcházejí zhruba po dvou letech, pokud dřív, máte záruční list, vrátí vám peníze (taky jsem vracela hodně věcí).
Televizi nemáme, nevím, co způsobí že není signál.
Pokud vás už sousedí 2× vytopili, je pravděpodobné, že vás vytopí i po 3., buďte připraveni. Pokud bydlíte v podnájmu, asi bych uvažovala o přesťěhování - do nejvyššího patra :-)
Držím palce, aby přítel nepřišel o práci.
Ty si dávej pozor - ty úrazy, asi jsou většinou z nedbalosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
19.11.13 11:40

@milunka21
Jak radí @Maden, zkus pozitivní afirmace.
Ale upřímně, spíše si myslím, že než kletba, je to prostě smůla. Pokud jste byly 2× vytopení, může být problém v elektroinstalaci a tím pádem všechno odchází.
Anténa - ať koupíme jakoukoliv (za poslední 3 roky máme už čtvrtou a vždy na radu profesionálů, tak signál je prostě na houby a jakmile se pokazí počasí, tak televizi ani moc nezapínám, protože mě deptají kostičky). Úrazy - ani mi nemluv. Od léta jsem byla 4 x na pohotovosti se synem, 3 x s dcerou, manželovi se udělala jakási „stěhovací boule“, včera ráno jsem ho donutila, aby si vzal do práce pořádné pracovní pevné boty, pač do té doby nosil sandále a leze různě po výkopech a dírách, tak aby si nezlámal nohu. Přišel domů z práce a nárt nateklý až hrůza - nakopnul se o nějakou rouru :zed: (podotýkám, že dokud nosil sandále, nestalo se mu nic :zed: ). Já byla včera na vyříznutí jakéhosi výrůstku v hodně nepříjemném místě, mám tam pět stehů, bolí to jako prase a dneska jsem si šití roztrhla, takže jsem byla znova :zed: :zed: :zed:
Nemyslím si, že by to byla kletba. Ano, věřím na různé věci, ale o tomhle si myslím, že je to prostě jen smůla smůlovatá, která zase přejde. Jak se říká „když se daří, tak se daří“ :zed: :zed: :zed:

Neboj, ono bude lépe :hug:. Rozhodně bych se přítelem nenechala zviklat, že je to od té doby, co jste spolu. Spíše si toho dříve třeba tolik nevšímal ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.11.13 11:40

No jasně, že pomůže - dobrý pojišťovák ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
19.11.13 11:45
@Gina108 píše: