Kletba, co mám dělat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4346
19.11.13 11:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
19.11.13 11:51

Zakladatelko, aby se zrušila kletba, musel by se na to člověk (který se v tom vyzná) soustředit a hlavně by potřeboval víc informací. Kletbu vždy NĚKDO musí seslat, proto je třeba zjistit, kdo. Pokud by jste měli zájem, s manželem rádi pomůžeme.
Jinak přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.13 11:53

Tak to nevim.ale nam tu od ty doby, co jsme se rozhodli, ze si koupime dum a dostehujeme se na jare, tak tu strasi. padaji hracky do vany, nekdy lresne o pulnoci, nekdy ve tri rano. slysime na pude jakoby tam nekdo behal. dceri sami od sebe zacnou hrat hracky.mala se mi parkrat v noci vzbudila a ukazovala prstem kamsi.taky uz toho mam dost, nevim co stim. rychle dodelavame domecek at muzeme pryc:-)ale taky jsme meli parkrat takovy spatny obdobi.nas ted zase trapi oba zdravi. proste jsou okamziky, kdy je klid a jsme nejstastnejsi a pak jaou chvile kdy se nam vse sere:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
19.11.13 12:10
@martina.se píše:
@milunka21 v brně je nějaká organizace, co se zajíma o paranormální jevy a spol :think: jen kdybych si vzpoměla na název.. jsou schopný rozpoznat příčinu a odstranit ji.. Jinak proč myslíš, že jde o kletbu či co?

Nejspíš myslíš EPRV777 Jaroslav Drábek, že? Nemyslím si, že by vyřešily jejich problém. Řekla bych, že jste naladění na špatné vlně, jak se to říká. Jestli to mám vysvětlovat do podrobna, co si myslím, tak vy dva spolu můžete mít špatnou vybraci, která může souviset na vašich myšlenkových pochodech a přístupu k určitým věcem. Zamysli se sama. Není něco, co se třeba snažíš přehlížet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
19.11.13 12:13

Nebo jste koupily prostě blbý dům, kde se mohlo odehrát něco špatného. Jestli si to myslíš, tak se skus na ně obrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
19.11.13 12:16

@martina.se ano, je to EPRV77 mě pomohli, doporučuji.
Jinak jestli chce zakladatelka @milunka21 něco udělat hned, tak „vyčistit“ dům. Dá se vygůglit viz magická ochrana, očištění prostoru. Taky jsem v baráku musela udělat. Hlavně z toho nemít strach, i když někdy je to těžký! Strach to živí.
Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
19.11.13 12:18

S manželem věříme na karmu :pankac: zakladatelko, zkus si o tom něco načíst na netu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
19.11.13 12:21

Já vím, proč jsem nechtěla koupit 100 let starý byt, který chtěl manžel. Šli jsme naštěstí do deset let starého. Nikdo neví co se tam za ty roky přihodilo a ta blbá energie, či jak to nazvat se tam drží. Hodně pomáhá prý i do každého rohu místnosti nasypat sůl a vykropit slanou vodou a u toho pozitivně myslet na očistu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
19.11.13 12:24

To měl být názor k příspěvku @little things

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
19.11.13 12:29
  • Oprava střešního okna-firma se zaručila, že do 30tis okno vymění a nebude žádný bordel) Při výměně okna na ně spadlo kus stropu, všude totál bordel a vícenáklady cca 5tis Kč.
  • Výměna oken v celém domu, špatné parapety-reklamace, zedník který to začišťoval 3týdny a nebylo možné s ním nijak hnout.
  • Zimní zahrada-když nenapíšu co to bylo za zedníka, tak na parapety jsem čekala 5týdnů bo parrta co měla přijet, tak jednou se ji rozbilo auto, podruhé spadl chlap z lešení a skončil v nem. Když už konečně dojela parta, tak parapet upadl, takže opět reklamace.
  • den před příjezdem montážní skupiny se původní stará zahrada sundávala, vše se zaplachtovalo půjčenou plachtou. Díry v ní nebyly, ale prosakovala, zrovna v noci byla průtrž-vytopený obývák, kuchyň a chodba.
  • Koupila jsem dceři skříně do pokojíku, při sestavování opět vada, takže reklamace, ten den se malé zapíchla kost do krku a jelo se na pohotovost. Já doma bordel a na druhý den ohlášenou návštěvu.
  • Rozbil se sporák, nejedou dvě plotny, oprava by stála jako velká část nového. Takže zatím vařím na dvouch plotnách a trouba zatím jede.
  • Návštěva kominíka se též neobešla bez problému, jelikož zjistil závadu u komína(máme půl roku na odstranění) a máme u kotle kouřovod dost nešikovně, ono mu to šlo blbě vymést-no nefotila jsem-ale jistě si to dovedete představit.
  • Chlap si koupil RC model, došel, zaplatil a bohužel je vadný, dnes ho bude balit a odesílat zpět na reklamaci.
  • Opět odešla pračka-už je týden opravená.
  • Při jednání s Vakem na ostranění kanálu z mého pozemku jsem zjistila, že vlastně ten kousek pozemku k domu který sjem koupila nepatří 8o (není to nikde psáno),ale je to za mým plotem
  • odešla sekačka na trávu do věčných lovišť.
  • Nyní řeším, že palivo, které jsem koupila v dubnu, mi ucpává kotel-s reklamací to je dost těžké(výrobce na mne poslal advokáta) a já už mám potřetí odstavený kotel a doma 18 stupňů servis dojede nejdřív ve čtvrtek- budu kupovat nové pelety (v tuto roční dobu za ně dost připlatím) a platit servis jak mouratá (cca 5tis)
  • jelikož zatím alespoň vlažím v krbu a vždy po vymetání najdu oblázek v popelu, tak mám pocit, že se nám drolí v komínu vložka. Ale to budu řešit až na jaře.

No, k tomu napíšu, že u chlapa v práci se to dost se*e, takže stres kolem ještě z práce. Dělá jak může a není skoro vůbec doma(teda on stejnak chodil dost pozdě), takže tyto záležitosti řeším sama. To jsem vypsala jen ty největší problémy, s menšíma věcma se vypisovat nebudu bo bych emimi zahltila.
To vše se odehrálo od srpna.

Zakladatelko neboj. Jak jsem psala prostě jednou jsi dole, podruhé nahoře a bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
19.11.13 12:29

@juchinka my koupili přes 200 let starej barák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
19.11.13 12:34

@Uju8o to je mazec! Buďte stateční, držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
19.11.13 12:36

@-Andrea- No, je toho fakt dost, do seznamu sjem zapoměla připsat, že jsem musela na zákrok, neměla hlídání, tak z nem ihned po probrání z narkozy domů hlídat mladší holku a oskakovat zedníka.
No, doufám, že uz o Vánocích bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
19.11.13 13:41

@Uju promin ale jestli je to starej barak tak me to prijde normalnl! Mate smulu na remeslniky. Kdyz se to sere tak se to sere t :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.11.13 13:43
@juchinka píše:
Já vím, proč jsem nechtěla koupit 100 let starý byt, který chtěl manžel. Šli jsme naštěstí do deset let starého. Nikdo neví co se tam za ty roky přihodilo a ta blbá energie, či jak to nazvat se tam drží. Hodně pomáhá prý i do každého rohu místnosti nasypat sůl a vykropit slanou vodou a u toho pozitivně myslet na očistu.

Anebo provést revizi plynu a elektřiny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat