Kletba, co mám dělat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
19.11.13 13:46
@Vrtul píše:
@Uju promin ale jestli je to starej barak tak me to prijde normalnl! Mate smulu na remeslniky. Kdyz se to sere tak se to sere t :poblion:

Mně to přijde taky normální, to co psala @Uju
AKorát že já mám sklerózu, takže bych takovej dlouhej seznam dávala dohromady horko těžko :mrgreen: Jo, požehnaná to choroba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
19.11.13 13:51

zakladatelko

Nejspíš si na vás sedla smůla, zkuste sehnat někoho, kdo vám vyčistí čakry a taky provede očistu domu..
Na kletbu to nevypadá, ale že bys něco takového tušila, máš na někoho podezření?

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
19.11.13 13:54
@Uju píše:
  • Oprava střešního okna-firma se zaručila, že do 30tis okno vymění a nebude žádný bordel) Při výměně okna na ně spadlo kus stropu, všude totál bordel a vícenáklady cca 5tis Kč.
  • Výměna oken v celém domu, špatné parapety-reklamace, zedník který to začišťoval 3týdny a nebylo možné s ním nijak hnout.
  • Zimní zahrada-když nenapíšu co to bylo za zedníka, tak na parapety jsem čekala 5týdnů bo parrta co měla přijet, tak jednou se ji rozbilo auto, podruhé spadl chlap z lešení a skončil v nem. Když už konečně dojela parta, tak parapet upadl, takže opět reklamace.
  • den před příjezdem montážní skupiny se původní stará zahrada sundávala, vše se zaplachtovalo půjčenou plachtou. Díry v ní nebyly, ale prosakovala, zrovna v noci byla průtrž-vytopený obývák, kuchyň a chodba.
  • Koupila jsem dceři skříně do pokojíku, při sestavování opět vada, takže reklamace, ten den se malé zapíchla kost do krku a jelo se na pohotovost. Já doma bordel a na druhý den ohlášenou návštěvu.
  • Rozbil se sporák, nejedou dvě plotny, oprava by stála jako velká část nového. Takže zatím vařím na dvouch plotnách a trouba zatím jede.
  • Návštěva kominíka se též neobešla bez problému, jelikož zjistil závadu u komína(máme půl roku na odstranění) a máme u kotle kouřovod dost nešikovně, ono mu to šlo blbě vymést-no nefotila jsem-ale jistě si to dovedete představit.
  • Chlap si koupil RC model, došel, zaplatil a bohužel je vadný, dnes ho bude balit a odesílat zpět na reklamaci.
  • Opět odešla pračka-už je týden opravená.
  • Při jednání s Vakem na ostranění kanálu z mého pozemku jsem zjistila, že vlastně ten kousek pozemku k domu který sjem koupila nepatří 8o (není to nikde psáno),ale je to za mým plotem
  • odešla sekačka na trávu do věčných lovišť.
  • Nyní řeším, že palivo, které jsem koupila v dubnu, mi ucpává kotel-s reklamací to je dost těžké(výrobce na mne poslal advokáta) a já už mám potřetí odstavený kotel a doma 18 stupňů servis dojede nejdřív ve čtvrtek- budu kupovat nové pelety (v tuto roční dobu za ně dost připlatím) a platit servis jak mouratá (cca 5tis)
  • jelikož zatím alespoň vlažím v krbu a vždy po vymetání najdu oblázek v popelu, tak mám pocit, že se nám drolí v komínu vložka. Ale to budu řešit až na jaře.

No, k tomu napíšu, že u chlapa v práci se to dost se*e, takže stres kolem ještě z práce. Dělá jak může a není skoro vůbec doma(teda on stejnak chodil dost pozdě), takže tyto záležitosti řeším sama. To jsem vypsala jen ty největší problémy, s menšíma věcma se vypisovat nebudu bo bych emimi zahltila.
To vše se odehrálo od srpna.

Zakladatelko neboj. Jak jsem psala prostě jednou jsi dole, podruhé nahoře a bude líp.

A tohle všechno se odehrálo v rozmezí 4 měsíců?
A jak dlouho tam bydlíte?
Skoro to vypadá, jako kdyby vás dům nechtěl, vybrali jste si špatný dům.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
19.11.13 13:56
@Gina108 píše:
Mně to přijde taky normální, to co psala @Uju
AKorát že já mám sklerózu, takže bych takovej dlouhej seznam dávala dohromady horko těžko :mrgreen: Jo, požehnaná to choroba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Normální to není ani náhodou, většinou pokud jde o smůlu jako takovou, tak se stávají 3 věci..
Toto je má vyloženě odradit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
722
19.11.13 14:01
@Gina108 píše:
Anebo provést revizi plynu a elektřiny ;)

To není pro zakladatelku, tam jsem se vyjádřila, ale pro @little things

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.11.13 14:03
@Silwinka87 píše:
Normální to není ani náhodou, většinou pokud jde o smůlu jako takovou, tak se stávají 3 věci..
Toto je má vyloženě odradit :nevim:

Njn, za 4 měsíce je toho dost, ale tak dělají rychle rekonstrukci/rychle staví, ty vady se nakumulují. Někomu, kdo nestaví se to prostě nestane :mrgreen: Zas napsat, co se jim stalo pozitivního, bude to jistě taky dlouhý seznam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.13 15:10

Když tady mluvíte o kletbě…holky, myslíte, že to fakt funguje? Někoho bych nejradši proklela, ale mám obavu, že sv*ně mají štěstí ve všem a kletba je na ně krátká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.11.13 15:12

Hlavně nevěř na kletbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
19.11.13 16:24

@kočička Evička Kletby samozřejmě fungují, ale musí se provést správně, jinak se sama staneš obětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.13 16:36

@venatrixx

a kde mám najít, jak je to správně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
19.11.13 16:47

@kočička Evička Existují knihy, ale spolehlivější je se obrátit na někoho, kdo s tím má zkušenosti. Tak budeš mít největší jistotu, že se to nepokazí a neobrátí proti tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.13 17:03

@venatrixx

nějak se mi to odeslalo prázdný…já to radši nebudu riskovat podle knih, budu jen doufat, že na každou sv*ni se vaří voda.

Příspěvek upraven 19.11.13 v 17:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.13 17:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
19.11.13 17:59

@Vrtul dům byl kolaudován před 19ti lety. Takže starý nebude-teda já nemám pocit, že na dům je to moc. A smůlu, jo, to v poslední době máme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
19.11.13 18:00

@Silwinka87 Byslíme tu rok a 4měsíce jinak to bylo vše v pohodě. Ale prostě zas na nás sedla chvilka, kdy máme peška. Tyhle etapy se nám střídají. jednou dobře pak se to zas se*e úplně všechno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat