Separační vložky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
7.2.06 18:42

Ona malá bobkuje na etapy, takže třeba za dopoledne to má někdy na 4×. Plínku pak musím vyhodit, i když je suchá. No co, tak budu muset vyhazovat :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
7.2.06 19:22

Madelen, ja pouzivam separacky do latkoviek prave kvoli tomu, ze plienka je mokra a prdelka uplne sucha, a to pouzivam take obycajne lacne slovenske. Keby to nefungovalo, tak ich nepouzivam, preto mi nejde do hlavy, ze tvoja mala ma mokru ritku, co tak skusit ine separacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
7.2.06 21:29

Ahojky,

Madelen víš proč jsem se nad tím pozastavovala, protože mi není jasný, za co se v jednorázovce ta separačka zachytí, protože jinak se přeci shrne, nebo ne :?: :) .

Je pravda, že mě malý kadí jedou z 3-4 dni a pak je to teda nálož, ale zase kaká vždycky ž kdž je rozbalenej ono se muprostě nelíbí být v pokaděný plíně, někdy to vypadá jako, že už nic, jám mu dám čïstou a on se ještě vykadí jako naschvál ( opravdu mám poc, že si z mě dělá srandu - no jo holt celej tatínek no :) :) :-) )

Jinak používám sepračky z téhož důvdu jako Kiwwi .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
8.2.06 19:28

Nedalo mi to a udělala jsem pokus. Vzala jsem novou separačku, chytla za všechny 4 rohy a do vzniklého "korýtka " napustila vodu. No, voda by se v tom dala přenášet velmi dobře :? .Téměř nepropouštěly. A z druhé strany taky ne. Po zmačkání a vyždímání to vodu pomalu propouštělo. Klidně si to vyzkoušejte. Tímto jsem se separačkami skončila. Mám zn. PROMINA. Třeba je to u jiných lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
8.2.06 21:33

Značku Promina neznám. Ale hlavně mi taky uniká smysl separačky v jednorázovce Mám pocit, že separačky se fakt vyráběj pro použití s látkovou plenou (a tam fungujou bezvadně, jak už tady holky přede mnou psaly).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
15.7.13 19:46

Ahoj, prý se dá použít jako separační vložka nastříhaná deka Irma z Ikey… máte někdo zkušenost? Děkuji… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
15.7.13 19:47

A co bambusová pratelná separačka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.7.13 19:59

Dá. Ale já flís nemám ráda, takže flísový separačky nepoužívám a když už, tak spíš viskozové popoliny a rovnou to kdyžtak celý mrsknu do záchoda :mrgreen:

U bambusové nějak postrádám smysl, mokrý to bude, vyhodit to nemůžu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
15.7.13 21:29

Dá se to vlaastně nastříhat z jakéhokoli tenkého fleecu :think: mě se to právě líbí - koupím to jen jednou a můžu to prát… až teda na tu nepraktičnost vzhledem ke kákání - ale náš malý kadí jednou týdně, tak to bych snad zvládla ;)
Bambusová - myslela jsem, že fungují taky jako viskozové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
15.7.13 21:34

A dá se něčím nahradit vkládací plenka? Nějaký poskládaný ručníček… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
16.7.13 11:06
@3HE píše:
A dá se něčím nahradit vkládací plenka? Nějaký poskládaný ručníček… :think:

Jo, malý ručníček nebo žínka z Ikei. Balím to do čtvercovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
16.7.13 13:11

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
16.7.13 14:53

Jinak teď jsem přes net koupila vkládačky, které šijí některé maminky, cca 40 kč kus a jsem po prvním ozkoušení spokojená. Plena není tak tlustá jako s tím ručníčkem. A pokud jsi ručně zdatná, můžeš si zkusit něco spíchnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
16.7.13 21:27

@Svistice Já jsem si koupila v tescu bambino mio - 3ks za 137kč, takže jsem za kus lehce přes 40kč… taky jsou dobré… ale dlouho schnou… ale to asi všechny vkládačky.

Oblečení nešiju, ale vkládačky bych zvládla - už jsem si nasbírala materiál, který na to použiju a určitě deštivé dny věnuji šití vkládaček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí