Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj všem,
chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost v úpravou obočí
nebo líčením v brněnské Sephoře??
Jde o to, že se normálně moc nelíčím a na obočí jsem skoro nešáhla ![]()
Občas jen pinzetou vytrhnu nějaký ten chloupek.
Chtěla bych se dát trochu dokupy a nevím, jak na to - žádnou známou
kosmetičku nemám, ani kamarádky k nikomu nechodí…
V Sephoře to vychází docela draho, ale na druhou stranu mám strach jít k neznámé
kosmetičce, abych nevypadala jak klaun
Říkám si, že tam by mě daly dokupy a poradily co a jak… hold to bude něco
stát, ale na druhou stranu jsem ochotná napoprvé ty peníze investovat.
Co myslíte? ![]()
Budu ráda za každou radu ![]()
Nejsem z Brna, ale já osobně bych se tady spíš poptala po nějaké té kosmetičce než na zkušenosti ze Sephory ![]()
V Sephoře se Ti budou v obočí prohánět stejně neznámé a klidně nezručné ženy, jako je neznámá kosmetička. Nikde nemáš záruku, že budeš vypadat jako člověk a ne jako klaun cirkusu Humberto)
(P. S.prosím po xté, hold ne, když už tak holt.Hold se vzdává)
@Burj Chalifa Omlouvám se a stydím se!
![]()
Co jsem se ptala, tak tam na obočí mají prý na stálo někoho,
takže myslím, že by tomu ta paní měla rozumět, ale je pravda, že záruku nemám no ![]()
@lm8000 píše:
Ahoj všem,chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost v úpravou obočí
nebo líčením v brněnské Sephoře??Jde o to, že se normálně moc nelíčím a na obočí jsem skoro nešáhla
Občas jen pinzetou vytrhnu nějaký ten chloupek.
Chtěla bych se dát trochu dokupy a nevím, jak na to - žádnou známou
kosmetičku nemám, ani kamarádky k nikomu nechodí…V Sephoře to vychází docela draho, ale na druhou stranu mám strach jít k neznámé
Budu ráda za každou radu
kosmetičce, abych nevypadala jak klaunŘíkám si, že tam by mě daly dokupy a poradily co a jak… hold to bude něco
stát, ale na druhou stranu jsem ochotná napoprvé ty peníze investovat.
Co myslíte?
Doporučuji http://www.bellis.cz/ ![]()
Já byla vždy velice spokojená
Ja chodim na oboci do sephory v Praze, jednou za dva mesice a jsem moc spokojena. Slecny jsou tam ruzne, vsechny maji stejne skoleni. Udelaji dve az tri za hodinu, dejme tomu deset denne, myslim ze zkusenosti ziskavaji hodne rychle. Nenechavam si oboci barvit ani nekupuji produkty, co mi ukazuji, to by se to prodrazilo. Nakonec te jemne nalici po domluve. Na druhou stranu, kdyz byl cas a penize, chodila jsem do kosmetickeho salonu na kompletni osetreni pleti, plus oboci a i to mi moc vyhovovalo. V te sephore to trva dvacet minut.
@tina1979 Díky za info
A kolik jsi platila bez toho barvení???