Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mne se to moc libilo!
… nevim, jestli podobny, ale napadl me treba House of Cards
Já jsem celou dobu nevěděla, co si o tom myslet:) Ale moc se mi to líbilo výtvarně. A možnost nahlédnout do míst, kam se normálně nejde dostat. A doufám, že si nechali vrátka na další sérii
Něco podobného jsem nikdy neviděla. Nám se ještě moc líbila Pustina nebo Okupace, Těžká voda. I Most. Ale to je úplně jiný žánr. Takže pokud má někdo nějaké tipy, sem s nimi ![]()
@karjak Most je skvělý, možná by se ti líbil Luther nebo The Fall
@karjak dalsi série je v plánu, ale bez Jude Lawa, takže pro mne velké minus ![]()
Z poslední doby se mi ještě líbí: Peaky Blinders, The crown, Lucifer, Very English scandal
@Tichošlápek Tak to je teda zklamání! Ale třeba najdou ještě většího slaďouše než je Jude a ženské oko nebude ochuzeno ![]()
Pro mě byl Mladý papež pecka!! Ale úplně ujizdim na House od cards ![]()
Mladý papež, skvělý seriál
Nic podobného mě nenapadá… Momentálně sleduji This is us, což je něco úplně jiného, ale taky naprosto dokonalé ![]()
Doporucim : Versailles (genialni). Tri serie jsem shlidla na jeden dech ![]()
@karjak píše:
Já jsem celou dobu nevěděla, co si o tom myslet:) Ale moc se mi to líbilo výtvarně. A možnost nahlédnout do míst, kam se normálně nejde dostat. A doufám, že si nechali vrátka na další sériiNěco podobného jsem nikdy neviděla. Nám se ještě moc líbila Pustina nebo Okupace, Těžká voda. I Most. Ale to je úplně jiný žánr. Takže pokud má někdo nějaké tipy, sem s nimi
Cetla jsem, ze dalsi serie bude ![]()
Holky, diky za tipy na serose..urcite si vyberu..ja furt posloucham ten soundtrack k papezovi..i ta hudba je proste top ![]()
A seriál Borgiove jsi videla? Super jsou také Vikingové. Hlavní hrdina je fešák
.
Pribeh sluzebnice, west world. Pokud mas hbo, muzes koukat pres apku