Stejné oblečení v českých seriálech

15473
3.11.24 08:33

Seriály, oblečení

Díváte se na české seriály? Já občas vidím kousek nějakého seriálu. Většinou ani nevím, o co jde. Přijde mi, že se točí ti samí herci pořád dokola a ty samé situace pořád dokola. I z toho mála, co jsem viděla, mám pocit, že v různých seriálech hraje ta samá herečka stejnou roli. A teď jsem byla překvapená. Vidím chvilku seriálu Kamarádi a mám pocit, že jsem tu paní někde viděla a že snad hrála tu samou roli. To teda posoudit úplně nedokážu, jelikož to nesleduji pravidelně. Byla to náhoda, že jsem si toho všimla - herečka na sobě měla stejnou zástěru jako v jiném seriálu. Asi takhle používají víc oblečení. Všiml jste si toho někdo taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4749
3.11.24 09:13
@Sára 1 píše: Více

Nekoukam, povetsinou hrozny odpad na par vyjimek viz Pustina apod jinak des a hruza..takze recyklovani herci, scenare, obleceni me asi ani neprakvapuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
3.11.24 09:30

Ne, nekoukám. Na nekonečne seriálu teda už vůbec. To měli utnout po druhé sérii. Pak už to bývají blbosti. Líbil se mi modř kód, nebo sestřičku a oboje jen na začátku. Když opravdu řešili případy. Konec kdy vybuchla nemocnice byl kýč a pak na návaznost se zeleným hlavám už byla úplný ho…na.

Oblečení bych řekla, se bude nějakým způsobem recyklovat. Pohádkové šaty se taky objevují v několika pohádkách tak proč ne zástěra. No a opakování herců :think: :think:. Jsme malá země a tech „lepších“. Taky už moc nebude. No a nové jsou nové a tak se potřebují zviditelnit :nevim:. Blbí je když jeden herec hraje v seriálu dvě úplný cizí a nesouvisející postaví. To :roll: :roll: :roll: jako proč. Si Máj dělat seznam když si to štáb a oni nepamatují :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
3.11.24 09:40

Na tento typ seriálů je hodně omezený rozpočet. Nekonečné seriály jsou dívatelné maximálně do konce druhé série.
Kvalitní herci nechtějí být tváří nekonečných seriálů. Je potom těžké se z té role vymanit a snižuje to šance získat seriózní nabídku.
Některé tváře třeba Ordinace o tom mluvily i v rozhovorech.
Se spíš divím, že to někoho překvapuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
3.11.24 09:41

Pokud ti tohle dělá starost, tak to Ti závidím teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
3.11.24 10:30
@Lu66 píše: Více

Nedělá. :roll: Starosti mám hodne. Je to jen téma k pobavení. Nemusíme snad pořád řešit jen starosti. Věřím tomu, že tu je víc lidi, kteri seriály sledují a tohoto si všimli. Já to moc nesleduji. Teď jsem viděla kousek a byla jsem tak překvapena, že jsem měla pocit, že to je nějaký starý seriál a ne nový. V práci seriály sledují. A tak jsem jim jednou s velkou slávou říkala, že dávají nový seriál, jestli se na něj dívají. Byl už hodně let starý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
3.11.24 10:31
@Atisia píše: Více

Nepamatuji si to a nebo jim to je jedno a myslí si, že si to nepamatuje nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65091
3.11.24 10:37

tak to jsem správná cílová skupina, já si nepamatuju, jaké hadry mají na sobě. Jen mě občas zmate stejný herec v dalším seriálu, pokud jdou ve stejné době. Jako zrovna teď byla Pagáčová :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
3.11.24 10:41
@vokishka píše: Více

Já vím jen, že hrala v Jedna rodina. Jinak nevím.

Taky si vůbec nepamatuju, co mají na sobě. Ale tuhle herečku nemám ráda a měla jsem pocit, že jsem ji už takhle někde viděla, ve stejné roli. Ze srandy jsem si dala fotky a smála jsem se, že má i podobnou zástěru a nakonec jsem zjistila, že je úplně stejná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65091
3.11.24 10:48

v Jedné rodině hrála laborantku z kliniky umělého oplodnění, v Ulici chtěla otěhotnět a nešlo to. Oba seriály jdou naráz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39579
3.11.24 22:07

Teď opakují Ordinaci od začátku, a v tom jejich kutlochu mají třeba mikrovlnku, na které je samolepka koně. Viděla jsem tu mikrovlnku pak ještě někde jinde. Nějak se mi to teď vybavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí