Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díváte se na české seriály? Já občas vidím kousek nějakého seriálu. Většinou ani nevím, o co jde. Přijde mi, že se točí ti samí herci pořád dokola a ty samé situace pořád dokola. I z toho mála, co jsem viděla, mám pocit, že v různých seriálech hraje ta samá herečka stejnou roli. A teď jsem byla překvapená. Vidím chvilku seriálu Kamarádi a mám pocit, že jsem tu paní někde viděla a že snad hrála tu samou roli. To teda posoudit úplně nedokážu, jelikož to nesleduji pravidelně. Byla to náhoda, že jsem si toho všimla - herečka na sobě měla stejnou zástěru jako v jiném seriálu. Asi takhle používají víc oblečení. Všiml jste si toho někdo taky?
@Sára 1 píše: Více
Nekoukam, povetsinou hrozny odpad na par vyjimek viz Pustina apod jinak des a hruza..takze recyklovani herci, scenare, obleceni me asi ani neprakvapuje
Ne, nekoukám. Na nekonečne seriálu teda už vůbec. To měli utnout po druhé sérii. Pak už to bývají blbosti. Líbil se mi modř kód, nebo sestřičku a oboje jen na začátku. Když opravdu řešili případy. Konec kdy vybuchla nemocnice byl kýč a pak na návaznost se zeleným hlavám už byla úplný ho…na.
Oblečení bych řekla, se bude nějakým způsobem recyklovat. Pohádkové šaty se taky objevují v několika pohádkách tak proč ne zástěra. No a opakování herců
. Jsme malá země a tech „lepších“. Taky už moc nebude. No a nové jsou nové a tak se potřebují zviditelnit
. Blbí je když jeden herec hraje v seriálu dvě úplný cizí a nesouvisející postaví. To
jako proč. Si Máj dělat seznam když si to štáb a oni nepamatují
![]()
Na tento typ seriálů je hodně omezený rozpočet. Nekonečné seriály jsou dívatelné maximálně do konce druhé série.
Kvalitní herci nechtějí být tváří nekonečných seriálů. Je potom těžké se z té role vymanit a snižuje to šance získat seriózní nabídku.
Některé tváře třeba Ordinace o tom mluvily i v rozhovorech.
Se spíš divím, že to někoho překvapuje ![]()
@Lu66 píše: Více
Nedělá.
Starosti mám hodne. Je to jen téma k pobavení. Nemusíme snad pořád řešit jen starosti. Věřím tomu, že tu je víc lidi, kteri seriály sledují a tohoto si všimli. Já to moc nesleduji. Teď jsem viděla kousek a byla jsem tak překvapena, že jsem měla pocit, že to je nějaký starý seriál a ne nový. V práci seriály sledují. A tak jsem jim jednou s velkou slávou říkala, že dávají nový seriál, jestli se na něj dívají. Byl už hodně let starý. ![]()
@Atisia píše: Více
Nepamatuji si to a nebo jim to je jedno a myslí si, že si to nepamatuje nikdo.
tak to jsem správná cílová skupina, já si nepamatuju, jaké hadry mají na sobě. Jen mě občas zmate stejný herec v dalším seriálu, pokud jdou ve stejné době. Jako zrovna teď byla Pagáčová ![]()
@vokishka píše: Více
Já vím jen, že hrala v Jedna rodina. Jinak nevím.
Taky si vůbec nepamatuju, co mají na sobě. Ale tuhle herečku nemám ráda a měla jsem pocit, že jsem ji už takhle někde viděla, ve stejné roli. Ze srandy jsem si dala fotky a smála jsem se, že má i podobnou zástěru a nakonec jsem zjistila, že je úplně stejná. ![]()
v Jedné rodině hrála laborantku z kliniky umělého oplodnění, v Ulici chtěla otěhotnět a nešlo to. Oba seriály jdou naráz ![]()
Teď opakují Ordinaci od začátku, a v tom jejich kutlochu mají třeba mikrovlnku, na které je samolepka koně. Viděla jsem tu mikrovlnku pak ještě někde jinde. Nějak se mi to teď vybavilo.