Seriály v němčině

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1817
17.10.17 10:24

@Jjjaannaa jako zadam si na youtube nazev serialu v nemcine a skace to na me, nevim, jestli jeste to aspon zkousely :)

https://m.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85411
17.10.17 10:27
@Agrion píše:
@blumen Jo mame ;) A je to super! Spousta serialu jsou v ramci Amazone prime zadarmo… uz jsem toho zkoukla dost a poustim i deckam pohadky. Kabelovku vubec nevedeme… muzu doporucit.

Tak to Ti asi casem napisu par dotazu :-) zacinam se ted ucit a ucim se u telky a premyslim, ze si ho poridime. Na tom Netlixu se ani nedalo zjistit predem, co nabizi. Nemate pak postovne na Amazonu zdarma? Casto tam navic objednavam…
Na klasickou TV nekoukame vubec, jen po ranu obcas pustim dceri Kik s pohadkami, mne prijde, ze v te TV nikdy nic neni, kabelovkunjsme nikdy nemeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
17.10.17 10:30

Wie ich eure Mutter kennenlernte

https://m.youtube.com/watch?…

S anglickymi titulky dokonce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
17.10.17 10:31

@blumen Jo jo mame… postovne zdarma, vse zbozi co ji „prime“ posilaji expres zdarma a je k tomu taky prime Musik - na stahovani hudby ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85411
17.10.17 10:31
@Agrion píše:
Jinak muzu nabidnout… komplet 6. serio Dr. House v nemcine a Scrubs prvni tri serie - koupeno jeste pred tim, nez jsme si poridilo Amazon prime… ted uz mi to tu jen zabira misto…na cene bysme se jiste dohodly ;)

To zvazim ja :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85411
17.10.17 10:33
@Agrion píše:
@blumen Jo jo mame… postovne zdarma, vse zbozi co ji „prime“ posilaji expres zdarma a je k tomu taky prime Musik - na stahovani hudby ;)

A jsi tam vazana nejakou smlouvou treba na rok? Ja to zatim nestudovala. Ale jak rikam, musim zacit s ucenim a hodilo by se mi to. Navic to dorucovani, noo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
17.10.17 10:34

@blumen ;) Je ale fakt, ze House je pomerne tezkej pro zacatek… hlavne ty jeho vtipky :lol: Ale taky sem ho koukala, kdyz jsem se ucila… jen hsem si musela nektere pasaze prehrat vicekrat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
17.10.17 10:35

@blumen oni sice mají to poštovné zdarma, ale zjistili jsme, že to stojí většinou stejně nebo i někdy více než stejný výrobek i s poštovným. Ale když je cena stejná, tak to kupujeme vždycky přes prime, protože to příjde do druhého dne.

Po zavedení digitálního vysílání máme taky jenom Prime a normální televizi nemáme. U nás mají ještě dobrou věc v knihovně. Děti do 12 let si můžou půjčovat knížky, DVD, CD, společenské hry zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
17.10.17 10:47

@blumen My mame Prime-Konto uz tak 3-4 roky a jsme spokojeny… a je fakt, ze objednavame hodne hodne… mame i amazon-family se Sparabo kde nam pravidelne chodi pliny, drogerie, praci prasek atd…je to proste pohodlne a fin. vyhodne. Zadnou min.dobu smlouvy nemame… lze vypovedet kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
17.10.17 10:49

Pokud hledáš seriály, tak zkus zadat do googlu Staffel = série, řada. :) Díl se řekne Folge.

Jinak já koukala na Komisaře Rexe, toho jsem bez problémů našla. No a samozřejmě online vysílání, zkus různé TV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
17.10.17 11:00

@barrbucha
Seriálů v němčině je hromada i volně přístupných, ale ty co sleduju se synem by tě asi nebavily :lol:. Statečná autíčka (Helden in der Stadt), Malý dráček Kokosový ořech (Kleine Drache Kokossnuss) a pohádka mého dětství Dráček Soptík (Drache Feuerwehrmann), samozřejmě znají i Máju. :mrgreen: Asi jsem ti nepomohla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
17.10.17 11:28

@barrbucha První měsíc je zadarmo, tak to okoukni a buď si to zaplatíš nebo ne. Seriálů i filmů je tam spousta, ale zrovna přátele jsem tam nehledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85411
17.10.17 11:38
@fia80 píše:
@blumen oni sice mají to poštovné zdarma, ale zjistili jsme, že to stojí většinou stejně nebo i někdy více než stejný výrobek i s poštovným. Ale když je cena stejná, tak to kupujeme vždycky přes prime, protože to příjde do druhého dne.Po zavedení digitálního vysílání máme taky jenom Prime a normální televizi nemáme. U nás mají ještě dobrou věc v knihovně. Děti do 12 let si můžou půjčovat knížky, DVD, CD, společenské hry zdarma.

V knihovne mame konto, ale tam uz mame za ty roky vsechnou zkoukle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
17.10.17 11:43
@blumen píše:
Tak to Ti asi casem napisu par dotazu :-) zacinam se ted ucit a ucim se u telky a premyslim, ze si ho poridime. Na tom Netlixu se ani nedalo zjistit predem, co nabizi. Nemate pak postovne na Amazonu zdarma? Casto tam navic objednavam…
Na klasickou TV nekoukame vubec, jen po ranu obcas pustim dceri Kik s pohadkami, mne prijde, ze v te TV nikdy nic neni, kabelovkunjsme nikdy nemeli.

Televize ARD má stránky na internetu. Vedle zpravodajství tam mají i filmy a seriály. Bohužel, filmy ani seriály vněmčině moc nezvládám, zpravodajství přitom rozumím naprosto bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
17.10.17 12:00

@blumen my jsme tady jenom chvilku, takže pro nás je to v knihovně ještě nové a hlavně děti jsou ještě malé 3,5 a 5,5 roků, takže mají své nejlepší čtenářské a posluchačské léta ještě před s sebou. V koukání na pohádky už mají ale praxi obrovskou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze