Seriály v němčině

barrbucha
17.10.17 08:56

seriály v němčině

Ahojte lidičky, hledám jak blázen na netu seriály v nj ale klasické seriály, třeba přátelé, nebo jak jsem poznal vaši matku…teorii velkého třesku bych asi nedala skrz vědecké názvy :mrgreen: jenže nic nemůžu najít, mi neříkejte, že v německu se nedivali na seriál přátelé, nebo jak jsem poznal vaši matku…nechci ejich seriály, nebaví mě, nepříjdou mi dobré…přátelé znám na vzpaměť a tak by to pro mě bylo dost cílené. díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1817
17.10.17 08:59

V Nemecku maji totiz mnohem prisnejsi protipiratsky opatreni, ale zkus dat na youtube treba Freunde S02 a sroluj a najdes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
17.10.17 09:03

@Capretta oki zkusím…musím říct, že podívat se na cokoliv známého v němčině je nadlidský výkon a prostě nemám neustále náladu dívat se na válečné filmy s Hitlerem a koncentráky jen kvůli tomu abych slyšela němčinu, posledně jsem to fakt už psychicky nedávala…

• Citovat
  • Upravit
zoy
1495
17.10.17 09:41

Tak nadlidský výkon to není, stačí si zaplatit netflix a přepnout zvuk na německý. Zvuková stopa je tam anglická, německá a polská, titulků je více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.17 09:52

Na satelitu je plno seriálů v němčině. Stačí si pustit rtl, vox, orf a další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
17.10.17 09:53

Bohužel nevlastním satelit a ani neplánuji jeho zakoupení, máme internetovou televizi…

• Citovat
  • Upravit
85411
17.10.17 09:56

V nemecku se nestahuje, hlidaji to totiz a trestaji velkymi castkami. V obchodech se tyto serialy vsechny bezne prodavaji na dvd, mame jich mnoho doma. Ale nedoporucuji, v DE zijeme mnoho let a neda se tomu rozumet a to nemecky mluvime kazdy den, mluvi rychle a vyrazy, ktere se bezne neuzivaji… to spis nejaky klasicky film…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
17.10.17 09:57

@zoy a na tom netflix jsou i seriály co u nás, již zmínění, přátelé, jak jsem poznal vaši matku, dva a půl chlapa atd? nerada bych si zaplatila něco a pak zjistila že tam není to co hledám

• Citovat
  • Upravit
85411
17.10.17 10:00

@barrbucha netflix za sebe nedoporucuji, meli jsme na zkousku na mesic a o nicem. Pratele tam nebyli, to druhe myslim taky ne, oni maji hodne svych serialu… nektere lepsi a nektere horsi. Kamaradce se to pro zmenu libilo, ale my to zrusili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85411
17.10.17 10:05

Jeste neco podobneho nabizi Amazon, maji pry lepsi vyber filmu/serialu, co jsem slysela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
17.10.17 10:15

A v Německu mají spoustu filmů a seriálů lidé taky zdarma, když mají amazon prime, bohužel pro ty co nebydlí v Německu nebo Rakousku to není možné. Ale zrovna Přátelé na amazon prime jsou za poplatek. Teorie velkého třesku a Jak jsem potkal Vaši matku jsou tam zdarma - na Matku zrovna koukáme teď my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
17.10.17 10:17

@blumen Jo mame ;) A je to super! Spousta serialu jsou v ramci Amazone prime zadarmo… uz jsem toho zkoukla dost a poustim i deckam pohadky. Kabelovku vubec nevedeme… muzu doporucit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.10.17 10:20

Přesně tohle řeším už také dlouho, chci oprášit němčinu…a také jsem nemohla nic najit…mrknu na ten amazon prime…na youtubu fakt nic není? cokoliv, nějaká talk show…cokoliv. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
17.10.17 10:24

Jinak muzu nabidnout… komplet 6. serio Dr. House v nemcine a Scrubs prvni tri serie - koupeno jeste pred tim, nez jsme si poridilo Amazon prime… ted uz mi to tu jen zabira misto…na cene bysme se jiste dohodly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
17.10.17 10:24

@Jjjaannaa na amazon prime bohužel nemrkneš, pokud nebydlíš v Německu nebo Rakousku. Na youtube je toho dost. Záleží na tom jakou máš úroveň němčiny. Můžu ti poslat nějaké odkazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze