Seriály v němčině

Napsat příspěvek
Velikost písma:
barrbucha
17.10.17 13:49
@Capretta
@Capretta píše:
@Jjjaannaa jako zadam si na youtube nazev serialu v nemcine a skace to na me, nevim, jestli jeste to aspon zkousely :)https://m.youtube.com/watch?…

tak třeba toto vůbec netuším co je zač?

• Citovat
  • Upravit
barrbucha
17.10.17 13:51
@Vlaďka 83 píše:
@barrbucha
Seriálů v němčině je hromada i volně přístupných, ale ty co sleduju se synem by tě asi nebavily :lol:. Statečná autíčka (Helden in der Stadt), Malý dráček Kokosový ořech (Kleine Drache Kokossnuss) a pohádka mého dětství Dráček Soptík (Drache Feuerwehrmann), samozřejmě znají i Máju. :mrgreen: Asi jsem ti nepomohla :roll:

upřímně, pro začátek se klidně podívám i na pohádky pro děcka :mrgreen: sice mě to asi moc brát nebude, ale zas jde o to a´t tu němčinu slyším…

• Citovat
  • Upravit
1055
17.10.17 14:05

@barrbucha
Tak Soptíka i Autíčka najdeš normálně na YouTube. Ten zbytek kupujem na DVD na amazonu. Ještě se najde na YouTube mašinka Tomáš starší díly. Pak jsou tam i fajné dětské písničky s titulky. Třeba „fünf kleine fische“ - i video stojí za to… ;) Oblíbená mého syna. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
17.10.17 15:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
17.10.17 15:05

A ještě mi příjde dobré Deutsche Welle

a na procvičování toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
17.10.17 16:20
@fia80 píše:
A ještě mi příjde dobré Deutsche Wellea na procvičování toto.

já to Deutsche welle nechápu, mě zprávy nezajímají a prostě nějak se na těch stránkách vůbec neorientuju…

• Citovat
  • Upravit
22
17.10.17 16:31

Pust si Děti ze stanice zoo je to německy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
17.10.17 18:18
@Pajakol píše:
Pust si Děti ze stanice zoo je to německy ;)

tomu říkám super optimistický film :mrgreen: to je skoro jak nekončící seriál z dachau… tím nechci říct, že by se tyto věci měli samozřejmě zapomenout, ale jaksi se na takový styl nemusím dívat nijak často…

• Citovat
  • Upravit
3265
17.10.17 21:58

@barrbucha na Deutsche Welle je sekce LEARN GERMAN podle jazykové úrovně. Je tam telenovela a Das Deutschlandlabor , Harry – gefangen in der Zeit, Nicos Weg

Jsou tam k tomu cvičení a text v psané podobě k videu a lze se naučit nová slovíčka.

Ty zprávy, které jsou na těch stránkách mě taky neberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.10.17 22:22

Ja mám Amazon Prime a spokojenost…
zkusila bych ještě internetové stránky různých německých TV, často se dívám když něco propásnu, ale nevím jaká je možnost přehrátí v ČR.
Pokud jde o nejlepší způsob jak sem se v němčině hodně naučila a zdokonalila, doporučuji audio knihy. Mám už několik let audible a jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.10.17 09:19

Super, díky, začnu dětskými pořady:))) i děti budou spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
5.11.17 23:21

V nemcumine se da koukat na serialy na bs.to
je jich tam spousta, ale jen na sledovani online, nestahuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.18 19:35
  • načítám...