Servis Chariot, kde v Praze?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17.5.14 12:17

Servis Chariot

Ahoj, nevite nekdo, kde v Praze servisovat vozik za kolo Chariot? Nemohu se dohledat autorizovaneho servisu.
Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
13.8.14 12:28

Dobry den,
Nasla jsem Vas dotaz ohledne servisu pro Chariot. Prave resim stejny problem. Podarilo se Vam dohledat nejaky servis? Bohuzel se nam porouchalo sundavani zadnich kol a kamkoliv jsem volala, tak nikde servis pro Chariot nedelaji. Jenom v ramci zaruky… Moc dekuji za pripadnou pomoc. Hezky den preji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
13.8.14 12:48

@Ali12345 a volala jste velofiala.cz? tam jsme koupili vozík a dělají i servis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.8.14 13:01

@hanča74 tam jsem volala, ale nebyli jsi tim jisti, takze mam zavolat az koncem pristiho tydne kdy se vrati majitel… takze snazim se najit nekoho dalsiho, pokud by to nevyslo. Moc dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
13.8.14 14:07

Ja bych zkusila kontaktovat primo dovozce voziku pana Seiferta, ten by snad mel servis umet poradit-dveplusdve.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.8.14 18:16

@sylva2005 dekuji za radu, ale tam mi rekli, ze servis delaji jenom pro voziky, ktere jsou jeste v zaruce. vozik je koupeny v dveplusdve, ale bohuzel jsem tam nepochodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
13.8.14 20:26

@Ali12345 Tak to teda koukam…kdo jiny by mel delat servis, nez dovozce…to abych se bala, az se nam neco stane s nasim vozikem.
Rikala jsem o Vasem problemu manzelovi a pokud jste z Prahy a presne popisete zavadu, tak manzel nabizel, ze by se Vam na to mrknul. Cituji manzela, ze pokud Vam z toho nic nevypadlo, tak muze jit o serizeni osicek…Kdyz budete chtit, ozvete se do SZ, manzel je nadseny cyklista a kola si stavi sam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.14 12:18

My jsme bohužel také nenašli autorizovaný servis, Velofiala nechce dělat servis vozíků, které nejsou koupené u nich. V Thule, který mají Chariot nyní pod sebou, doporučili dveplusdve, kde však akorát řekli, at se obrátíme na našeho prodejce a víc ani na další dotaz nereagovali.
Hlavně, že v manuálu pořád píší, jak je důležitý odborný servis. Na to, za kolik ten vozík je, je jeho podpora fakt tristní, spíš tedy nepodpora.
Servis nám nakonec udělala paní z Říčan, která vozíky pronajímá, ale standardně to nedělá. A navíc, kdyby šlo o větší závadu, tak to taky nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.8.14 14:41

@sylva2005 Dekuji za ochotu. Nakonec pritel vzal kocarek do dilny a tam si s nim poradil sam. Bohuzel musim souhlasit i s @ladybirdone, ze za cenu kolik to stoji, tak se zadneho servisu nikde nedovolate. Psala jsem i na centralu Chariotu, ale od tamad mi vubec neodpovedeli. Maji na to 48h, ale je to jiz tyden… Nastesti zavadu jsme vyresili. Snad nepride nic horsiho s cim si uz nebudeme vit rady. Kocarek je skvely a nevymenila bych ho zanic, jenom opravdu nechapu, ze pokud se neco stane, tak neni autorizovany servis, ktery vam s tim pomuze i kdyz je jiz po zaruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.1.16 21:38

Servis CHARIOT THULE

My máme vozík od prodejců z Českých Budějovic. Stranky www.odpruzeni.cz. Vše nám předvedli, ukázali a servis si děláme sami. Jsou tam moc milý a co vím, říkali, že tam servis dělají běžně. Tak doporučuji se obrátit na ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.3.19 21:45

Servis Thule Chariot

Zkuste **** , pozarucni servis voziku Thule Chariot.

edit adminem - odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4