Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, majitelky kocaru Sola ![]()
Prohledala jsem tu co se dalo, ale odpoved jsem nenasla, tak tedy - zitra bych si mela jit koupit Solu, v obchode maji dve posledni Soly na vyprodej, jinak uz maji jen Solu2. Sola2 je o 50 euro drazsi a jediny rozdil co jsem nasla jsou zadni nafukovaci kola.
Muzete mi nekdo poradit, jestli se vyplati dat o tech 50 vic za nafukovaci kola?
Nebo je sola2 i v necem jinem lepsi, vymakanejsi?
Fakt se nemuzu rozhodnout a nechci potom litovat…
Diky za jakekoliv postrehy!
Máte zkušenost s Mamas & papas Sola?
Přidejte zkušenost s Mamas & papas SolaViděla jsem Solu, kolečka byly v hrozném stavu, tudíž ano, určitě jsou lepší nafukovací.
Ještě je rozdíl ve výšce madla, původní verze ji má tragicky nízko, dítě je takřka přišpendleno. Šla bych do Soly2
Diky vsem za reakce, jsem rada, ze jsem se zeptala, pujdu do te dvojky ![]()
Mam nakonec tu nejdrazsi variantu co meli - s nafukovacima kolama a dlouhou nastavenou striskou. Barvu denim (jinou v teto kombinaci nemeli, ale libil se mi
)
Chces foto jo?
Tak rada se podelim, mam z nej fakt desnou radost!
Jo jo, da se dobre zastrcit, ze tam jakoby neni
Byli jsme s nim odpoledne poprve venku a musim rict, ze splnil vsechna ocekavani a jsem opravdu moc spokojena ![]()
@Klementyna Ahoj, mohla bych se zeptat, jak jsi s kočárkem spokojená po delší době?
Uvažuju o jeho koupi a mám strach, abych nekoupila špatně. Děkuju. ![]()
@Manaja Jsem strasne spokojena, tento kocar byl vyborna volba
Zatim jsme bez jedineho problemu, dokonce ani kola jsem zatim nedofoukavala ![]()
Kos pod kocarem je krasne velky, vejde se tam vsechno. Sedacka vyhovujici ve vsech polohach, krasne se ovlada, krasne se odendava a otaci.
Kocar je skvele ovladatelny jednou rukou, a ma dobre vyvazene teziste, takze se s nim lehce najizdi na obrubniky, do autobusu..
Lehce a jednoduse se sklada, takze je s nim vyborna a rychla manipulace pri cestovani.
Jestli te jeste neco zajima, klidne se ptej.
Za me jednoznacne ![]()
@Klementyna Tak teď jsi mě opravdu potěšila.
Díky za recenzi, myslím, že mám vybráno. ![]()
@Manaja Snad budes stejne spokojena.
Ja predtim odvozila dve deti v quinny buzz a musim rict, ze Sola je mnohem lepsi kocar snad ve vsech smerech. Mela jsem chvili jako druhy kocar i phil a teds Vibe, i oproti nemu je Sola o moc lepsi.
Srovnani s jinymi kocary tedy nemam, ale zkratka nemam te Sole co vytknout, mohu jen a jen chvalit ![]()
Ahoj, nevite jestli se k sole2 daji dokoupit i predni nafukovaci kolecka? a jak je kocarek odpruzeny? jezdite s nim nekdo po meste po kocicich hlavach?:D bojim se aby to moc nedrncalo…
a taky ta hluboka korba je asi dost kratka
ale kdyz ja se do nej asi i tak zamilovala… ![]()
@han93 Přední nafukovací určitě ne.
Po kočičích hlavách to drncá hnusně, musí se pomalu. Ale já v něm vozím už druhé mimčo a nezdá se, že by mu drncání jakkoliv vadilo. Ale já na toto nejsem náročná.
Ten kočár je ve všech ostatních směrech dokonalý, takže toto je mu myslím snadné odpoustit ![]()
Hlubová korba nevím, nikdy jsem ji nepotřebovala, vozím od miminka naležato ve sporťáku a naprosto v pohodě. A to mám poslední mimi prosincové. Jak to má tu prodlouženou stříšku, tak si lidi i přímo mi koukající do kočáru myslí, že to je hluboká korba
Pro mě by to byly zbytečně vyhozené peníze..
@Klementyna Ahojky, solu2 jsem si dneska přivezla domu, ale jsem trochu sklamana z předních koleček
přijde mi, ze dost rachoti, jako by kočárek uz mel minimálně pet let
myslíš, ze si to jeste „sedne“?? Původně jsem byla přesvědčena o tom, ze sola2 ma kolečka nafukovací, ale to byl omyl a trosku me to mrzí ![]()