Mamas and papas sola, nebo sola2?

8284
11.5.14 17:28

Mamas and papas sola nebo sola2 ?

Ahoj holky, majitelky kocaru Sola :mavam:
Prohledala jsem tu co se dalo, ale odpoved jsem nenasla, tak tedy - zitra bych si mela jit koupit Solu, v obchode maji dve posledni Soly na vyprodej, jinak uz maji jen Solu2. Sola2 je o 50 euro drazsi a jediny rozdil co jsem nasla jsou zadni nafukovaci kola.
Muzete mi nekdo poradit, jestli se vyplati dat o tech 50 vic za nafukovaci kola?
Nebo je sola2 i v necem jinem lepsi, vymakanejsi?

Fakt se nemuzu rozhodnout a nechci potom litovat…
Diky za jakekoliv postrehy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Mamas & papas Sola?

Přidejte zkušenost s Mamas & papas Sola
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
11.5.14 17:47

Viděla jsem Solu, kolečka byly v hrozném stavu, tudíž ano, určitě jsou lepší nafukovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
11.5.14 19:32

Ještě je rozdíl ve výšce madla, původní verze ji má tragicky nízko, dítě je takřka přišpendleno. Šla bych do Soly2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
11.5.14 20:38

Diky vsem za reakce, jsem rada, ze jsem se zeptala, pujdu do te dvojky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
12.5.14 13:26

Uz ji mam doma a jsem nadsena :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
12.5.14 14:29

Mam nakonec tu nejdrazsi variantu co meli - s nafukovacima kolama a dlouhou nastavenou striskou. Barvu denim (jinou v teto kombinaci nemeli, ale libil se mi :palec: )
Chces foto jo? :) Tak rada se podelim, mam z nej fakt desnou radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
12.5.14 19:31

Jo jo, da se dobre zastrcit, ze tam jakoby neni :) Byli jsme s nim odpoledne poprve venku a musim rict, ze splnil vsechna ocekavani a jsem opravdu moc spokojena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3474
18.2.15 09:27

@Klementyna Ahoj, mohla bych se zeptat, jak jsi s kočárkem spokojená po delší době? :-) Uvažuju o jeho koupi a mám strach, abych nekoupila špatně. Děkuju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
18.2.15 13:16

@Manaja Jsem strasne spokojena, tento kocar byl vyborna volba :palec: Zatim jsme bez jedineho problemu, dokonce ani kola jsem zatim nedofoukavala :-)
Kos pod kocarem je krasne velky, vejde se tam vsechno. Sedacka vyhovujici ve vsech polohach, krasne se ovlada, krasne se odendava a otaci.
Kocar je skvele ovladatelny jednou rukou, a ma dobre vyvazene teziste, takze se s nim lehce najizdi na obrubniky, do autobusu..
Lehce a jednoduse se sklada, takze je s nim vyborna a rychla manipulace pri cestovani.
Jestli te jeste neco zajima, klidne se ptej.
Za me jednoznacne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3474
18.2.15 13:48

@Klementyna Tak teď jsi mě opravdu potěšila. :-) Díky za recenzi, myslím, že mám vybráno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
18.2.15 14:14

@Manaja Snad budes stejne spokojena.
Ja predtim odvozila dve deti v quinny buzz a musim rict, ze Sola je mnohem lepsi kocar snad ve vsech smerech. Mela jsem chvili jako druhy kocar i phil a teds Vibe, i oproti nemu je Sola o moc lepsi.
Srovnani s jinymi kocary tedy nemam, ale zkratka nemam te Sole co vytknout, mohu jen a jen chvalit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
14.4.15 21:41

Ahoj, nevite jestli se k sole2 daji dokoupit i predni nafukovaci kolecka? a jak je kocarek odpruzeny? jezdite s nim nekdo po meste po kocicich hlavach?:D bojim se aby to moc nedrncalo… :nevim: a taky ta hluboka korba je asi dost kratka :( ale kdyz ja se do nej asi i tak zamilovala… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
14.4.15 22:21

@han93 Přední nafukovací určitě ne.
Po kočičích hlavách to drncá hnusně, musí se pomalu. Ale já v něm vozím už druhé mimčo a nezdá se, že by mu drncání jakkoliv vadilo. Ale já na toto nejsem náročná.
Ten kočár je ve všech ostatních směrech dokonalý, takže toto je mu myslím snadné odpoustit :)
Hlubová korba nevím, nikdy jsem ji nepotřebovala, vozím od miminka naležato ve sporťáku a naprosto v pohodě. A to mám poslední mimi prosincové. Jak to má tu prodlouženou stříšku, tak si lidi i přímo mi koukající do kočáru myslí, že to je hluboká korba :D Pro mě by to byly zbytečně vyhozené peníze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.3.17 20:42

@Klementyna Ahojky, solu2 jsem si dneska přivezla domu, ale jsem trochu sklamana z předních koleček :-( přijde mi, ze dost rachoti, jako by kočárek uz mel minimálně pet let :D myslíš, ze si to jeste „sedne“?? Původně jsem byla přesvědčena o tom, ze sola2 ma kolečka nafukovací, ale to byl omyl a trosku me to mrzí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí