Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, ráda bych poprosila touhle cestou o nějaké recenze na kočárek. Nebo zkušenější maminy o názor, chválu nebo naopak kritiku k vozítku. Bydlím na vesnici a do měsa jezdím 3 krát za týden, někdy víc. Díky ![]()
Máte zkušenost s ABC Design Avito?
Přidejte zkušenost s ABC Design AvitoMa nekdo zkusenost? Hlavne delka lozne plochy by me zajimala a jak zvlada teren
Nikdo se neozval, ale mě připadá super. jen jsem ho pořád neviděla naživo
a ráda bych četla chválu
Ahoj, registrovala jsem se, jen abych sem mohla přispět, protože k tomuto kočárku nejsou žádné recenze. Já si ho i přesto koupila a jsem s ním maximálně spokojena. Výborně se s ním jezdí, je prostorný a moc hezký. Pokud máš nějaké konkrétní otázky, ráda odpovím.
Jo, už to čtu
Terén zvládá dobře a délku mohu změřit zítra, před koupí jsem jej porovnavala s Britax B-agile a Valco Snap a vycházel plus minus na cm stejně.
Prave snapa jsem chtela a ten neni odpruzeny, tskze nic a uvazuju o
britaxu b motion a baby joggeru city mini
Tak tento mi taky nepřijde nějak odpruzeny, ale bydlím na vesnici a zvládá to dobře a také zvládl dovolenou na Šumavě, sice jsme nějaký šílený terén nejezdily, ale nějakou lesní cestu projel.
Super, diky moc. A ma polohovani noh a jde dat uplne do lehu?
Ano, jde do lehu a i polohovani nožiček až do roviny. Malá má 80 cm a vůbec netrčí ![]()
@agaga Jé to je super že se někdo našel, taky bydlím na vesnici a přemýšlela jsem o těch stejných jako @Moňas.p ale u Valca snap mi připadají malá přední kolečka a u joggeru mi vadí že nemá polohování nohou. Syn bude mít 8 měsíců tak máme kočár zatím jen na ležení. Mohla by si poslat nějaké reálné foto vašeho kočárku, klidně i s prckem ať se kouknu kolik tam má místa. Byla by si mooc hodná ![]()
Zkusím nějaké fotky udělat (zatím žádnou nemám:-/) a dám vám je sem. Jinak hezké video s ukázkou tohoto kočárku je i na youtube.
@agaga Děkuji, to budeš moc hodná. Video jsem už viděla, je super. Ale foto z domova je nejlepší ![]()
Dobrý den, taky po tomto kočárku pokukuju. Původně jsem měla vybraný britax b-motion kvli nafukovacím kolečkům, ale prý se s ním hůř vjíždí na chodník což je pro mě dost zásadní problém, jelikož většinou druhou ruku potřebuju na druhé dítko. Nevíte jak je to s tímto??. Předtím jsem měla půjčený chicco a u toho jsem si musela pomoct i nohou, abych vjela na chodník a navíc byl asi pro menší osoby jelikož já jsem neustále kopala do brzy a to nejsem nijak vysoká.