ABC Design AVITO 2014

Máte zkušenost s ABC Design Avito?

Přidejte zkušenost s ABC Design Avito
Napsat příspěvek
Velikost písma:
67318
22.1.15 10:04

@Bára 01 tak to je jasny :palec: pro nas bude ten sedivy taky prekvapko 8o
Jeste jsme mu ho dotunili modrou vlozkou a modrym drzakem na piti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
23.1.15 08:18

Tak holky kočárek je řádně otestovaný, je super! Jediný co mě vrtá hlavou, objednávaly jste k tomu i nánožník? Za boha mi tam nejde nijak připevnit, není tam patent žádnej, jsem z toho jelen :zed: už jsem si říkala, že já blbá objednala nánožník na hlubokej a ne na sporťák. Jenže v příručce zase píšou, že sedí ke všem ABC design kočárkům. A navíc jsem ho objednávala a tam byl na fotce na tomhle sporťáku. Tak nevim?? Ve spod mu vedou dva pásky na suchý zip akorád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67318
23.1.15 09:55

:potlesk: nam prisel dnes, tak vecer bude zkouska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
23.1.15 12:22

@zuzu224 to jsem zvědavá :mrgreen: já si ho užívám, kočár předtím měl neotočný kola, takže ted už vím, o co jsem přicházela, už nikdy nechce kolečka na pevno, tohle je luxus. Máš k tomu i ten nánožník??
Tady posílám malýho s palce hore :-D i on je spokojenej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67318
23.1.15 12:48

@Bára 01 nanoznik mame objednany jinde i s plastenkou, vlozkou a drzakem piti, takze ten jeste nedosel :)
My mame ted hluboky taky bez otocnych kol, ale hezky peruje tak se v nem malymu libi :)
Avito mame az na jaro, ale vzala jsem ho uz ted, ze kdyz potrebujeme nekam dojet, tak nebude pulka auta jen ten nas obr kocar :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
23.1.15 12:59

@zuzu224 Takovýho sněhu?? :mrgreen: Bydlíte na severním polu ne?? My tu bláto a v zimním oblečení je malej spocenej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67318
23.1.15 13:09

@Bára 01 Neee v Praze, ale v severni casti na kopci ;)
To je fotka po vanocich jak byl par dni snih nez se z toho stala s… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67318
23.1.15 17:36

@Bára 01 tak uz se tesime na jarni prochazky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 19:54

@Bára 01 Taky mi dneska dorazil kočárek. Jsem z něho nadšená a malý taky :kytka: Taky jsem objednala nánožník a nakonec jsem přišla, jak ho tam upevnit :lol: Zapne se přes to madlo od kočárku - jsou tam cvočky a dole se upevní za ty suché zipsy.Snad jsem to dobre napsala :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
23.1.15 20:01

@zuzu224 Jůů teda ten je! Fakt krásnej, ta kolekce 2015 je lepší v tom, že má ty barvičky víc vidět, ale my měli finanční strop jasně danej a kdyby nebyla kolekce 2014 v akci, tak nemám ani ten.
@Kikinka.maminka Snažím se to pochopit, ale moc se mi to nedaří :mrgreen: Cvočky tam snad nikde nemám :think: jakože madlo dám na kočárek a přes to nánožník? Nebyla by fotoinstruktáž :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67318
23.1.15 21:00

@Bára 01 jj ty 2015 jsou barevnejsi, ale jinak uplne stejny :-)
Ja byla tak prekvapena tou cenou na netu, ze jsem utratila dalsi 2000 za doplnky :lol:
Uz se tesim az dojdou, bych se nejradsi v tom kocarku vozila ja :lol:
No na ten nanoznik jsem teda zvedava, ale pres madlo by mel jit urcite, tak je i na fotkach :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 21:32

Jo, přesně tak :potlesk: Přes to madlo se zapne ten nánožník. Zkusím vyfotit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 21:33

Ještě jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 21:36

Taky se mi ta kolekce 2015 víc líbila a cena byla příjemná :D Já jsem si ještě objednala tašku ten Uni vak double od emitexu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
23.1.15 21:38

@Kikinka.maminka Tak ale moment, já vyfotím jak to mám já, protože myslím, že ta 2014 má to madlo níž a tudíž ten nánožník sahá mnohem níž…jdu to zkusit a vyfotím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí