Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Avito?
Přidejte zkušenost s ABC Design Avito@Míša91 A jak jste spokojená? Máte nějaké originální doplňky (nánožník, pláštěnku?). Není nosnost 15kg málo?
Taky se přidávám, mě má přijít avito 2014 zítra, tak pak napíšu, jaký je. Zajímají mě kolečka, na fotkách nebylo úplně znát, jestli jsou nafukovací??Nemáte fotku dítka v kočárku?
Nafukovaci nejsou jsou to ty jak muz rika hrkalky ale jezdi se s nim dobre. mala nosnost nevim, nas na roce nema ani devet kilo takze myslim ze nam patnact staci. mam to bez doplnku, doma sem uz jeden nanoznik mela a dokoupim plastenku no… me se kolekce 2015 libila vic
jako zatim jsem spokojena i pres ty koleckq… v normqlnim terenu v poho, po kostkach obcas zarachta… jwn jedna vec, kdyz spi a operka zad je dole blbe se dostava do kosiku ale to zas neni tak hrozny
Fotka nic moc no
vejde se krasne i s fusakem a hezky usina. na me na fotce pusobil maly, ve skutecnoci je velky
@Míša91 Objednávala si ho z netu? Já jo a přímo z jejich stránek, kde mají napsáno, že jsou 24 hodin skladem. A včera mi volá ženská, že ten můj skladem není…to jsem teda naštvaná, protože tvrdneme s malym bez kočáru doma, asi si to dovedete představit
Takže za jak dlouho ti přišel?
Já našla obchod kde byl ten můj údajně skladem, ale skladem nebyl… ale i tak byl u mě do dvou dnů… taky jsem z toho byla nervní a zoufalá ale přišel mi celkem brzo no
já z kočárky matouš
My ho taky objednali o vikendu na jejich strankach a v utery volali, ze ho nemaji, ze jim mozna ve stredu prijde a pak ho poslou, takze ho cekam nejdriv v patek ![]()
Ale my ho teda zatim nutne nepotrebujeme ![]()
Tak mě včera přišel email, že ho poslali a běhěm dopoledne by měl přijít, takže já jsem jako na trní. My byli 5 dní bez kočáru, no očistec!!!
![]()
Jj me tenkrat taky a v devet prisel. a jakou barvicku mate? potom napis co a jak si apokojena ![]()
@Míša91 Měl by přijít ten lagoon, je to ten hnědej z kolekce 2014.Ale paní mě upozorňovala, že se někdy stane, že pošlou jinou barvu, tak doufám, že já nebutu ten případ. Objednávala jsem k tomu ještě nánožník a kdyby se ty dvě barvy tloukly tak jim to hezky pošlu zpět…achjo, to by byly další dny bez kočáru…možná bych to nějak přežila i s jinýma barvama
![]()
@Bára 01 ja teda nevim, ale myslim, ze lagoon maji u nas v prodejne s kocarky vystaveny a ten je cerny s barevnymi pruhy a ne hnedy. ![]()
@zuzu224 No, ono to vypadá na stránkách jako by byl tmavě hnědý, ale píšou že je černý.http://www.detske-kocarky.cz/out/pictures/z1/10521-avitolagoond_z1.jpg
@Bára 01 no ja ho videla live a rekla bych taky, ze je to klasicka cerna, ale moc jsem tu barvu nestudovala, my objednali rainbow 2015, ja cerny nechtela.