ABC Design AVITO 2014

Máte zkušenost s ABC Design Avito?

Přidejte zkušenost s ABC Design Avito
Napsat příspěvek
Velikost písma:
977
24.2.15 08:34

@zuzu224 Jsem ráda, že v tom nejsme sami :mrgreen: problém je v tom, že když někam přijdem, tak si každý myslí, že je to 16ti měsíční dítě. On je ještě takovej pomalejší, nesedí, ani neleze, jen se plazí tak to máš vidět ty pohledy, jakto, že se rok a půl starý dítě jen plazí?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.7.15 13:35

Ahojky majitelky Avita. moc bychom Vas poprosila o radu syn ma rok a pul ma 84 cm a moc se nam libi tento kocarek, ale videli jsme ho v krame a zda se nam velky ale operka zad mala jakou mate zkusenost s vetsimi detmi? Vlezou se aniz by jim hlava plala nekam dolu z koceru? nejsme moc na golfky… diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67541
6.7.15 21:14

@saginka ahoj, malej ma cca 78cm, ale zatim mista ma kolem sebe spousty. Tak do nej malyho dejte v krame a uvidis. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.9.15 18:50

polohování

Zdravím vás maminky, mám dotaz mám koupený tento kočárek kolekce 2015 a zajímá mě polohování zad. Jsou tam jen 2 polohy nebo více-mě jde jen leh a úplný sed a nic mezitím neni za polohu tak mě zajímá jestli to mám reklamovat nebo zda je to normální. děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67541
25.9.15 19:00

@andysss
Mame ještě mezi polohu, takovy zvednuty lehce… Je to zacvakavaci poloha. Ten leh už není zacvakavaci

Edit: leh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.9.15 20:20

Aha tak to mám taky tak, tak to je OK už jsem se lekla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
13.12.15 17:47

Obnovuji diskuzi, jak jste spokojení s modely roku 2015 a 2016?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.1.16 22:24

Avito

Včera jsme s mužem a ditkem byli v našem obchůdků a byl tam jediný co nám padl rozměry i barvou do oka a okamžitě jsme ho prohlásili za nás. Cena stejná jak na netu. Výbava bohužel nulová jako na netu. Ale veliká kola, prostorný sedak i lezení, veliká clonici střecha a ta barva no tuto. A manžel mi ho prý koupi tak uvidíme. Díky za recenze. :potlesk: :potlesk: :lol: :lol: :lol: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.5.16 22:40

Ahoj, potřebuji koupit sportovní kočárek. Nejdřív jsem chtěla Britax B-motion 2016, ale ten je obrovský při úplném lehu, ale je moc fajn, že je opravdu stabilní.. Po té jsem zkoušela Valco snap 4 a kočárek vcelku dobrý, akorát hliníková konstrukce docela lagric a hlavně kočárek nemá polohování rukojeti, což je u nás problém. Já měřím 160cm a manžel 186cm, pro něj fajn, pro mě docela vysoký. A zalíbil se mi ABC design Avito 2015. Jen je problém ho někde najít v kamené prodejně. Chci se zeptat jestli tu není nějaká maminka cca stejné výšky jako jsem já?? Jde mi o to, že chci hezky vidět na dítě co dělá, jak je stabilní??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67541
13.5.16 08:04

@Evulka323
No ja mam teda o 11cm vic, ale je tam pruhledny pas ve strese, tam si myslim, ze uvidis i s tvou vyskou. Jinak nevim odkud jsi, ale spousta obchodu ma i eshop, tak si ho muzes objednat na prodejnu pres eshop a tam vyzkouset a v nejhorsim ho tam nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
27.9.16 13:54

Jak sundat potahy?

Ahoj, obnovuji diskusi.
Máte někdo tento kočárek? Dnes mi přišel poštou a moc se mi líbí. Jen jedna věc mi tedy není jasná - v návodu píšou, že se mohou potahy prát, ale jak je sundat? Jsou pevně zanýtovány ke konstrukci. Taky jsem myslela, že půjdou potahy sundat, když budu chtít používat autosedačku s adaptéry - že mi zbude jen konstrukce kočárku, na kterou nasadím adaptéry a pak sedačku..vypadá to, že to nepůjde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.1.17 10:32

ABC Design Avito 2016 - madlo, prosím o radu

Ahoj děvčata,
prosím o radu, mám nový Avito 2016, ale ochranné madlo před dítětem jde velice špatně oddělat. Musím fakt zabrat, abych to odcvakla i zacvakla, skoro to vůbec nejde, jednou rukou vůbec. Přijde mi, že tohle není normální, nebo se to časem „ochodí“? Přece nemůžu dítě pořád zandávat do kočáru vrchem bez oddělání toho madla.
Jsem zklamaná, kočár je jinak pěkný, je tohle na vrácení?
Děkuji za vaše postřehy, kdo Avito máte, jak to bylo u vás. A jak jste celkově s Avitem spokojené po delším užívání?
Děkuji moc za vaše reakce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67541
26.1.17 21:31

@Simka38
My mame teda 2015, ale madlo mne prijde stejne a jde to tak nejak normalne. Kdyz do toho dite davam, tak to otviram. Nedovedu si predstavit ho tam rvat horem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.1.17 23:36

Ahoj, díky za zprávu. :lol: Mně to jde fakt špatně, nevím, jestli se to zlepší používáním a časem. Hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.19 14:31

Před pár dny jsem si jej koupila a zatím naprostá spokojenost, napřed jsem šla do obchodu pro Kinderkraft Grande který se mi líbil na netu ale ve skutečnosti hrozný vehikl :nevim:
Ta to ABC design avito úžasný :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4