ABC Design AVITO 2014

Máte zkušenost s ABC Design Avito?

Přidejte zkušenost s ABC Design Avito
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4411
12.6.14 10:55

@agaga Ahooj :mavam: neporařili se udělat nějaké fotky kočárku, když je tak krásně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.6.14 22:38

Omlouvám se, že jsem se dlouho neozvala, měla jsem nemocné dítě, takže starostí nad hlavu:-/ Fotky už mám, ale teď píšu z tel, tak je nemůžu vložit. Alespoň tedy míry dle mého měření. Délka opěrky je 45 cm, délka sedáku a s tou části pod nohy je 40 cm a šířka sedáku je 34 cm. Kočárek je opravdu prostorný. Toť pro zajimavost. Jinak jak tady jedna maminka psala ohledně najíždění na chodník, tak jednou rukou taky žádná sláva. Buď pozpátku nebo zabrat oběma rukama. Nevím, jak u vyšších osob, ale já mám 170 cm a musím trošku zabrat. Tož tak. Fotky se mi snad podaří zítra. Hezký večer. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.7.14 00:15

Dobry den, chcem sa spytat ci tento kocik ma cast striesky sietkovu ako je to na obrazku a ci sa to da niecim prekryt, dakujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.7.14 14:19

Dobrý den @mochichak, ano, část stříšky je průhledná se síťkou, ale je to nepromokavé, jak kdyby igelitové. Dá se to překrýt „clonou“, jen na okrajích zůstanou jak kdyby trojúhelníky, kudy prochází světlo, ale myslím že to ničemu nevadí. Je to stejné, jako u ABC VIPER 4S a jiných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.8.14 21:52

Ahoj všem.
Dnes jsem se byla podívat v Malvíkovi na Avito. A zřejmě vyhrál.
Srovnávala jsem ho s Valco Snap. Sedací část je rozměrově stejná. Avito má větší kola, větší koš a lépe přístupný. Má polohovatelné madlo, na které se dá dát přebalovací taška. Oproti Valcu má též polohovatelné nožičky. Skládání je víceméně stejné. Valco má jeden díl boudičky delší (nastavuje se pomocí zipu). Avito bude v příštích generacích zlepšovat propojení boudičky a sedací části. Je to oddělené a může krapet foukat, což Valco má v celku.
Přesvědčilo mě, že je větší vzdálenost při poloze v leže od nohou, u Valca jsem víc do toho kopala a to já fakt nerada. A také to, že je stabilní. Když dám na rukojeť mojí ultra těžkou tašku a dalších mnoho věcí, nepřevrátí se, což je paráda. Toto bude vykoupeno tím, že bude potřeba vynaložit trochu větší sílu při nadzvednutí např. na obrubník. A to by mě právě zajímalo, jak to vnímají současné majitelky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.8.14 09:31

Dobry den, prosim vas, viete mi napisat priemer kolies? je to pre mna rozhodujucem nakolko mam vybrany Hauck Viper, ale Avito sa mi zda stabilnejsi…dakujem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.8.14 10:43

Dobry den, aj ja som rozmyslala nad Avitom nakoniec som si vsak kupila Espiro prego, uz ho mam aj doma a som max. spokojna je priestranny makka vlozka pre mensie deti (ja mam polrocneho chlapca), poloha uplne do lahu odpruzenie vsetkych kolies, lahko sa ovlada, rozzipsovanim sa da predlzit strieska, je lahky. pri prvom sme mali bugynu Hauck a viac by som do tejto znacky nesla ked som tam malu posadila bola takmer neovladatelna otocne predne kolieska sa neotacali najazdy na chodniky jednou rukou nemozne len oboma aj to velkou namahou, konstrukcia dost labilna som mala vzdy pocit ze kocik zlomim, pri tlaceni kocika sme naslapovali na brzdu, jednoducho Hauck by som neodporucala. aj ked je to iny model ale bala by som sa ist do tejto znacky hlavne ak mate vacsie dieta. radsej som si teraz cosi viac priplatila ale mam normalny kocik :)a este som na viper niekde citala recenziu a tiez s nim neboli moc spokojny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
30.8.14 10:47

@mochichak Můžu se zeptat mezi rozdíl nezi Avitem a Espiro Prego? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.8.14 12:46

Prego ma hlbší sed čo som vypozorovala, ale dizajnovo sa mi viac pači Avito :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.8.14 21:19

Tak jasné to je vec vkusu :) neviem popísať nejaké rozdiely lebo Avito som nazivo nevidela, ale podľa obrazka sa mi vidi ze prego je priestrannejsi ma vacsi kôš na nakúpi nemá tie presvetlene trojuholniky na strieske co ma trošku odradzalo ci dieťaťu pri spani nebude prekážať svetlo, avito ma polohovatelnu rukovat, prego nie ale vôbec to nevadi ani môjmu vysokému manželovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
16.11.14 13:22

Máte prosím někdo abc design avito??? chci si ho pořídit tak by mě zajímaly nějaké zkušenosti :) děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
28.12.14 18:40

Nikdo nemáte nějaké zkušenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
28.12.14 19:15

Zatím ne. Rozhodovala jsem se mezi Valco Snap 4 a Avitem, a rozhodování se neustále přesouvalo z jednoho na druhý. Nicméně to asi vyhrál Avito. Ale zatím jsem jej neobjednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
28.12.14 19:26

Já až prodám projkombinaci jdu do něj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
9.1.15 11:47

Tak dnes mi avito přišlo, typ 2015 a moc se mi líbí. Vypadá vetší a prostornější než na fotce. Tesim se az vyjedeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí