ABC Design AVITO 2014

Máte zkušenost s ABC Design Avito?

Přidejte zkušenost s ABC Design Avito
Napsat příspěvek
Velikost písma:
67303
30.1.15 14:47

No jeste si s nim @Bára 01 musi vlezt ns vahu, abychom mely jistotu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67303
30.1.15 14:49

Se snad ze zvedavosti pujdu kouknout k nam na ten vystaveny lagoon co ma cedulku 10,3kg jestli tu clonu ma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
30.1.15 14:50

@zuzu224 Tak šupu, šup, ať už jste tam :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67303
30.1.15 14:59

@jujatko no koukala jsem jen pres vylohu, ptz dovnitr se s kocarem blbe leze, ale tam kde ho meli vystaveny uz nestoji, tak bud ho prodali anebo nekam soupli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
30.1.15 18:40

@zuzu224 :palec: @jujatko Kupovala jsem na jejich eshopu : http://www.abc-design-cz.cz/…/avito-cerna přesně tenhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
31.1.15 14:55

A ještě jeden technický dotaz :-) Myslíte si, že tento kořár plně nahradí sporťák od klasické dvojkombinace? Mám v plánu dvojkombinaci prodat, tak bych pak nerada litovala. Je mi jasné, že to odpružení a jízda v terénu asi nebude takové, ale líbí s emi, že mi kočár nebude zabírat celý kufr v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67303
31.1.15 16:50

@jujatko nevim proc by ne ;)
My vubec kombinaci nemame, mame hluboky a z nej pujdem do Avita. Kombinaci jsem neporizovala na radu znamych, ktery se ji stejne po hlubokym zbavovali a porizovali sportaky :) a jak si pak rochnili, kdyz videli rozdil klasicky sportak a sportak z kombinace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
31.1.15 17:27

A ta „záklopka“ na té síťované části stříšky jde prosím nějak upevnit a nebo je volně a při větru se bude zvedat? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67303
1.2.15 08:16

@jujatko zaklopka upevnena neni, ale zase me neprijde tak volna aby se zvedala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
1.2.15 18:59

@jujatko Mě se teda nezvedá, ale ještě nebyl takovej vítr, aby to odklopil.Ale myslim že by teda muselo pořádně fučet a to zase radši zůstanu doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.2.15 19:58

Mohu se zeptat na ta kolečka? Opravdu nerachtají na náměstí na kostkách? Mám ted joie chrome DLX a tohle mě na něm prostě štve, tak nechci koupit to samé. Také ta váha by mě zajímala. U joie mají psanou 9,6kg, já s ním vlezla na váhu 11.5kg, takže by mě opravdu zajímala váha toho abc 2014. Já s naším bez problémů vlezla na váhu s rozloženým, tak nezvážíte někdo prosím? Také by mě zajímala hloubka sedáku. Černo-bílý nikdo nemáte? Barva granit. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67303
20.2.15 20:48

@Macito Kolecka rachtaj :) Jsme na prodlouzeny vijend ve Varech, tady je to sama kostka, no je to jizda :)
Ale doma nastesti kostky nemame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.2.15 00:03

Mohu se zeptat, do jakého věku dítětě myslíte, že je možné kočárek používat? Píšou sice nosnost 15 kg, ale myslím spíš co se týče rozměrů, aby dítěti nebyl kočár malý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
24.2.15 07:23

@Macito Jojo, je to takový ten rachták, první 2-3 dny jsem si říkala, že je to hrozný, co jsem to zase koupila a teď mi to ani nepřijde a je mi to vážně jedno. Černobílý nemám, mám lagoon.Ale i přes ty kolečka bych neměnila!
@mixin Já si teda myslím, že vydrží dlouho, syn má 80 cm, jezdí v něm nabalenej a ještě v zimním fusaku a na ležáka se tam vejde, anižby mu vyčuhovaly nohyJá teda doufám, že už neporoste tímhle tempem, je mu 10 měsíců, s jeho délkou bych musela za chvíli koupit trakař a ne kočárek! :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67303
24.2.15 08:22

@Bára 01 :pankac: Nám taky roste baskeťák, v 5ti měsících 70cm. Jsem ráda, ze to není holčička - obryně Stáňa :mrgreen:
Ale jinak mě tedy taky přijde, že je obrovský oproti jiným. Teď jsme ho měli na dovolený, protože s hlubokým bychom se nevešli do auta a malej se v něm ztrácel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí