Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Avito?
Přidejte zkušenost s ABC Design Avito@Bára 01 Aha, a na fotkách na netu to vypadá, že clonu nemá. A Vy máte tedy tu verzi 2014? A nebyla byste ochotná ji zvážit - třeba zvážit se bez kočárku a pak s kočárkem? Jaká je opravdu ta hmotnost? Někdy nesedí ani ty hmotnosti - třeba i o dvě kila
. Nemám možnost kočár vyzkoušet a nerada bych šla nad těch 10,5 kg. Děkuji. A jinak je tedy verze 2014 a 2015 zcela stejná? Pásy atd.?
Jj, maji v tom bordel, protoze jsou skoro stejny ![]()
Jinak kdybych nechtela polohovatelny nozicky a pekny barvy, tak per perego booked classic nebo nejak tak byl nadherne lehounkej, ale ty barvy jsou otresny ![]()
@jujatko Úplně se nedokážu představit, jak se budu vážit s kočárkem v náručí
Opravdu mi nepřijde 10,5 kg moc, nemám s ním nejmenší problém, jezdí se s ním krásně, do auta ho složím raz dva. Jediná nevýhoda je všeobecně u skládacích kočárků ta, že se hůř skládají před zimní fusak, který asi nebudete pokaždé odendávat přes pásy.
@Bára 01 Já myslela nějak ho chytnout složený
Já už těm prodejcům nevěřím snad v ničem
.
No to teda, to me taky prekvapilo s tou clonou, taky jsem myslela, ze je to jeden z mala rozdilu, nakonec dojdem k tomu, ze jediny rozdil bude barevnost ![]()
@zuzu224 No, já právě pořád tajně doufám, jeslti opravdu nebude jediný rozdíl v té barevné kombinaci a jinak to bude stejné a třeba i tou hmotností 9,2 kg.
Jsem koukala na nejaky nemecky stranky a tam maji i u 2014 vahu 9,2kg ![]()
Ale u nas co maji ten 2014 lagoon vystaveny tak je na nem fakt kulata vysacka „nur 10,3 kg“, tak uz nevim ![]()
@zuzu224 No, právě, že jsem ráno volala do Baby Star - mají uvedeno, že jsem dodavatelem do ČR a paní mi v německém katalogu z roku 2014 dohledala hmotnost 9,2 kg. Ještě zkusím napsat do toho Německa výrobci.
@jujatko tak http://www.abc-design-cz.cz/…/avito-cerna je autorizovane eshop a maji 10,3kg zase ![]()
Spis me napadlo, jestli to neni takovy 2014 facelift, ze puvodne meli 10,3 a pak ty novejsi uz maji konstrukci jako 2015 ![]()
@zuzu224 A z tohoto obchodu mi nyní odpověděli, že verze 2014 tu clonku opravdu nemá. Tak já už jsem z toho jelen.
@jujatko Co ti to nakukali? Ať si v tom udělaj pořádek
Tady je jasně vidět, že to má clonku.
@Bára 01 ale ani v predvadecim videu abc design ji nema ![]()
Ja vam rikam, ze to co ted prodavaji je 2015 v barvach 2014 ![]()
@Bára 01 A Vy máte prosím tu verzi Lagoon? A kde jste ho kupovala? Ze bych koupila taky tam, abych měla jistotu ![]()