servis Jane v Handy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
464
10.8.07 18:57

servis Jane v Handy

Ahoj holky,
začalo mi trochu drhnout přední otočné kolečko u Jane Powertwin, špatně se jakoby otáčí a taky nejede tak hladce ani dopředu…jako by to kolečko něco brzdilo. ..Chci jej dát do servisu v Praze v Handy (mám kočárek ještě rok v záruce) - nevíte někdo, jak dlouho přibližně trvá oprava? Nebo popřípadě lehký tip na to, jak tuto závadu spravit? Díky, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
505
10.8.07 19:42

Odhaduji ze jako skoro vsude cca mesic. Nepotesim te neb v servisu v Handy maji od 8.8. do 24.8. dovolenou, takze se v te dobe ani neopravuje. Resila jsem ted neco ohledne jane energy tak me taky nepotesili, ze si musim pockat az pan na servise bude mit po dovolene…Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
10.8.07 20:45

Ani já tě nepotěším - Jané jsou super kočárky, ale mají jedno mínus - Handy Praha :( Také jsem řešila reklamaci a byla jsem hodně zaskočená jejich přístupem.
Nicméně Powertwin je úžasný kočár.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.8.07 20:50

Zdravim při pátku :D

To jste mě teda moc nepotěšily!!!! Zrovna hodlám reklamovat brzdu a přední kolečko. Předpokládala jsem super milý přístup a opravu max 2 dny. :roll: Tak to jsem asi bláhová, co? 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.8.07 21:00

servis

Měla jsem padající brzdu a oprava trvala týden a to včetně poslání a doručení poštou. Pán byl moc ochotný a rychlý. Ale nevím jak to probíhá přes dovolenou.

• Citovat
  • Upravit
66
10.8.07 22:05

Teď má pan Fiala opravdu dovolenou. Mě řekli v prodejně, že normálně to trvá týden i s cestou, ale u nás to trvalo skoro tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.8.07 15:08

Ahoj, tak tohle mi dělalo u powertwinu taky, nakonec se brzda zakousla a přední kolo prostě nejelo. Manža si s tím pohrál a fungovalo skvěle, zkus zajet do cykloservisu, třeba by ti to tam seřídily.Co si pamatuju, tak se to přední kolo nějak povolovalo a utahovalo 2 imbusy. Jinak pan Fiala je super, posílala jsem kočárek v úterý dopoledne a v pondělí jsem ho měla spravený na poště (byla to záruční výměna přední vidlce a protože jsem to posílala na vlastní náklady,tak jsem měla přibalenou duši a náhradní potah na madlo jako náhradu za poštovné). Takže pro mě Handy super. Barča

• Citovat
  • Upravit
194
11.8.07 16:11

Ahoj,

pokud si domluvíš předem datum opravy , tak Ti opravu udělají během dne :D . Pokud to nebude nějaká óbr oprava, což drhnoucí kolečko nejspíš není. Já jsem s Handy Pha neměla sebemenší problémy a mohu jen doporučit. Zavolej si po dovolené a domluv si termín opravy :D

Bibinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
11.8.07 18:54

Ahoj holky, díky… Dneska zkusil manžel kolečko opravit sám, je to lepší, ale na 100 % to není… Pokud to bude dělat ještě dál, tak asi prubnu nějaký cykloservis, protože čekat na opravu skoro měsíc opravdu nemůžu…musím nějak jezdit… Pech je totiž v tom, že v okamžiku, kdy p. Fialovi končí dovolená, tak já na ni na 14 dní odjíždím a PWT potřebuju s sebou… :( Kdybyste ještě někdo měl přesnější popis toho, co s tím, dejte vědět…díky, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.9.07 12:01

Handy

Ahoj,
také jsem si chtěla tento kočárek pořídit, ale vím, že spousty prodejců na Handy Praha nadává a nechce s nima nic mít. Bylo mě řečeno, že jsou dost neseriózní a reklamací mají dost. Prej mě ho za doporučenou cenu seženou, ale nic mě už pak k němu nezaručí.
Je pravda, že hlavně záleží na podejně, která Ti kočárek prodává. Já jim věřím.
Takže i když je pěkný asi bych do něj nešla.

• Citovat
  • Upravit
460
24.9.07 12:29

Já jsem reklamoval Nomada a za 14 dní bylo vše vyřízeno. Chystám se ještě reklamovat zadní kolo, upadlo, manža tam dal drátek a je to vpoho, ale chci to ještě reklamovat než skončí záruka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí