Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj
Tak diskusi na tenhle kočárek jsem už taky zkoušela založit
https://www.emimino.cz/modules.php?…
ale nic moc jsem se nedozvěděla tak snad budeš mít větší štěstí.
Jinak nám se taky moc líbí a máme ho i v obchodě zamluvený ![]()
Já chtěla loni čtyřkolku, dozvěděla jsem se, že je to polský kočár, ale absolutně nikde jsem ho u nás na Karvinsku nesehnala. Přímo v PL na mě taky koukali jak z jara, že prý tu značku neznají…
Spíš asi sehnat na netu a nechat si to doručit poštou.
Jo a ten Firkon - čtyřkolka se zúčastnil testů MF Dnes a překvapivě porážel i velmi drahé kočárky ![]()
Aha, tak jsme na tom všecky stejně. Já ho mám taky vyhlídnutý (že čtyřkolky vyhrály test taky vím), ale nehlásí se nikdo kdo by měl zkušenost s trojkolkou. Co jsem jen vyčetla v jiných diskuzích, tak na zimu není dobré to dvojité přední kolečko (ale jestli bude zima stejná jako ta poslední…)
Hold,budem si ho muset odzkoušet samy!Na to dvojité kolečko jsem taky zvědavá tak snad to bude v zimě OK ![]()
Tak vidím, že tento typ kočárku ještě není nijak rozšířený, tak to holt risknem
O tom dvojkolu, že je nevhodné do sněhu, jsem taky někde vyčetla, no uvidíme. My už máme taky kočár zamluvený a můžu říct, že v celém Zlínském kraji a okolí jsem objevila jeden jediný obchod ve Slavičíně, kde ho prodávají a musím říct, že jsou tam velice vstřícní a ochotní. Samotný kočár mě velice překvapil, jak je prostorný, lehce se skládá, má velkou výbavu…no už se moc těším až vyjedem. Věřím, že budeme všechny spokojené! ![]()
Pro Kačik:
ahoj, mrkla jsem na tu tvoji diskuzi a ty fotky, co jsou v odkazu, jsou z toho samého obchodu, kde máme kočárek objednaný
. V září si pro něj pojedeme, domluvený máme ten červeno-černý, ale pokud se jim podaří sehnat celočervený, tak budem ještě radši. Na ultr.nám slíbili holčičku
,tak jim teda věříme, snad to vyjde.
Ahoj KatVafi ![]()
Tak přesně jak píšeš kočár jsem našla taky jen v tom obchodě ve Slavičíně a máme objednaný tak jako vy černo-červený a jedem si pro něj ..........taky v září
![]()
Máme taky slíbenou holčičku ale i kdyby nááhodou vyšel kluk tak mi barva nevadí
![]()
Hele třeba se tam sejdem ve stejný den a budem o něj losovat
![]()
Ahoj Kači,
teda to je náhodička
, i když moc obchodů na výběr jsme teda neměli, co?
A odkud jste - jestli se třeba nebudem potkávat i při procházkách
, my kousek od Kroměříže. Teď jsem na netu viděla, že už je prodávají i s adaptéry na autosedačku, tak mám brouka v hlavě. Ale mám poděděnou chicco a ta by tam určitě nepasovala a kupovat novou se mi nechce, vyšlo by to na necelý 2tis.
Tak snad se nám bude dobře jezdit ![]()
Bré poledne ![]()
My jsme od Rožnova pod Radhoštěm taky když jsme tam dojeli se na ten kočár kouknout tak na nás hleděli že jako jedem takový kus
no ale když nikde jinde k vidění není že???A kus to taky není:lol: ![]()
No my máme po Natálce taky chicco tak se mi už nechce kupovat zbytečně další ![]()
Já myslím že budem spokojené už se nemůžu dočkat až si pro něj pojedem!!! ![]()
Ahojky,
tak to se potkávat nebudem
. Nám se taky paní divila, že jedem až z Kroměříže
, ale tady žádný pořádný kočár sehnat nejde. Jsou tu sice tři obchody s kočárama, ale jednak šílený ceny a jednak samý Tako apod. Původně jsem chtěla nějakou klasickou 4komb., ale jelikož máme malý kufr a nechci furt sundavat kolečka a navíc se mi žádná nezalíbila, jdu do tohoto
. Na malýho jsem koupila první kočár 3komb.v bazaru a doteď toho lituju, protože za půl roku praskla konstrukce a stejně jsme museli koupit nový.
Do Firkonu jsem si jenom dokoupila takovou tu přenosnou tašku, ať nemusím všude tahat korbu. Jéa nevíš, dá se ta hluboká korba připínat bezpečnostními pásy v autě? Některé kočárky to tak prý mají.
Holky, je to ten samý- protože tady se jmenuje twist?Je tam hodně barevných kombinací- tak si myslím, že když jsou, tak Vám to můžou v tom Vašem obchodě objednat.
http://www.juniorek.com.pl/…ducts_id/251
Ahoj,
ano to je on. Kromě té fialovo-růžové o ostatních barevných kombinacích vím, mě by nejvíc lákal celočervený, ale výrobce se vyjádřil v tom smyslu, že jednobarevné nevede, objevují se ovšem napodobeniny a jsou s nima velké problémy z hlediska kvality. A taky kvůli záruce jsem s rozhodla pro obchod v ČR, nedovedu si představit se pak dohadovat s polákama o případných závadách ![]()
Ale mají tam docela dost různých typů, které u nás vůbec nejsou k vidění.
Já jsem jen chtěla poradit, nemyslela jsem kupovat ho v Polsku, ale požádat ten obchod v ČR, jestli by nemohli přes to Polsko objednat ten červený, když od nich stejně berou kočáry. Jestli ho, ale nemají v nabídce tak to se opravdu nedá nic dělat.
Já jsem si tak totiž koupila kdysi golfky. Moji vysněnou barvu prodávali jen v Polsku,ale paní v obchodě říkala, že není problém ho sehnat(a nějak mi to zařídila). ![]()
Kačik a KatVafi, zkoušely jste ho houpat? Je tam dvojí odpružení, tak by to mohlo jít, ne?
Já vím, že je obchod v Rýmařově (daleko od nás, ale nejblíž co se dá
) anebo na netu.
A co máte za auto, vejde se dobře do kufru? My máme krátkou Felicii a to je problém s každým kočárkem, ale třeba to vyjde. ![]()
Díky, Katka
Ahojte,
v listopadu čekáme mimčo a velmi se nám zalíbil tento kočáre, máte s ním prosím někdo zkušenosti?
Děkuji za vaše názory.