Šestá nemoc a těhotenství

74
22.12.05 15:29

Šestá nemoc a těhotenství

Ahoj holky, mám na Vás dotaz od své kamarádky. Je těhotná 11 týdnů a její syn nyní dostal šestou nemoc. Nevíte jestli to nemůže ohrozit miminko. Díky Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
201
22.12.05 17:04

Ahoj,
asi moc nepotěším, ale myslím, že jsme se o tom bavily v minulém deníčku červenčátek 2005 a tam jedna maminka tímto způsobem o mimi přišla :((snad je to horší než zarděnky) . Z kus ještě do toho deníčku mrknout, i když to bude asi náročné pročítat. Nechci zbytečně plašit, ať se raději poradí s gynekoložkou.

pa Meda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
22.12.05 20:17

Ahoj,
já jsem taky přišla do styku se šestou nemocí, když jsem byla těhu a mimi se přestalo vyvíjet :cry: a já o mimi přišla ,asi jsem tě moc nepotěšila,ale měla by to oznámit svému doktorovi on už jí poradí já tehdy ani ještě nevěděla ,že jsem těhu.Třeba když už je víc těhotná tak snad to bude ok držím jí palečky Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
22.12.05 21:00

Ahoj holky díky za Vaše odpovědi. Teď mám problém jak jí to opatrně sdělit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
22.12.05 21:13

Já zkušenost nemám, ale předpokládám, že tento dotaz vznesla ona a odpověď tím pádem chce a i kdyby jsi ho vznesla z vlastní iniciativy, zkrátka jí řekni, že by bylo dobré zavolat dr a rovnou se jí zeptat. Tohle je nejjistější. Nehledej nijaké složité vysvětlování, zavolej jí hned, aby si dr zavolala ihned ráno a je to. Určitě je lepší to vyřídit co nejdřív, navíc jsou svátky,čímž by se vše mohlo jen protáhnout…
Hodně štěstí a přeju, aby to dopadlo dobře
Gabča a Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
23.12.05 10:51

Ale zas je dobry, ze uz je v 11 tydnu. Treba by to nemuselo byt tak katastrofalni. A treba ma protilatky a je to OK. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
24.12.05 14:59

Ahoj,
naše malá prodělala šestou nemoc, když jsem byla na začátku těhotenství, teď nevím, ve kterém týdnu přesně a zatím je všechno v pořádku, i ultrazvuk ve 12. týdnu byl OK. Teď jste mě teda ale holky tak vyplašily, že se začínám bát triple testu, který mě čeká 3. 1. :-(
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
24.12.05 16:15

Ahoj, tak kamarádka volala své gynekoložce a ta jí řekla, že šestá nemoc prý nevadí.Tak to snad bude ok. Díky za odpovědi. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
3.2.12 21:58

Ahoj holky, potřebuju uklidnit…Moje desetiměsíční dcerka má šestou nemoc a já jsem v 5.týdnu těhotenství. Četla jsem, že je nebezpečná pátánemoc, ale máte některá zkušenosti s šestou nemocí a těhotenstvím? Jsou potraty opravdu časté? Jsem z toho nešťastná… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeniii
24.2.12 20:22

šestá nemoc

Ahojky, šestá by pro tebe být riziko neměla. Dcerka ji taky prodělala a vše ok. Nebezpečná je pátá nemoc.

• Citovat
  • Upravit
Zdeniii
24.2.12 20:27

odpověď od dr.

Našla jsem na netu odpověď o jedné dr.

Dobrý den, známé je nebezpečí páté nemoci pro plod, kdy může dojít k potratu či poškození plodu. U šesté nemoci tato nebezpečí nejsou uváděna.

• Citovat
  • Upravit
27
19.8.14 18:33

Ahoj holky, hlídala jsem kamarádce půl dne kluka a asi 3 den se osypal a určili mu šestou nemoc jsem v 20tt myslíte, že by to mohlo mít vliv na mého prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí