Sestra :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43035
3.9.09 10:29

helůe s tou pripravou ockovani - ona to ta doktorka zase nemusi umet - sice o nic nejde, ale jsou to takove ty male technicke veci, do kterych musi byt clovek zasvecen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.9.09 11:41

A co když doktorce onemocní sestra? Odloží všechna očkování, když nesežene záskok? Já si myslela, že to doktorka prostě musí umět, jen ta práce že náleží sestře. Fakt je, že bez sestry jsem zažila jen zubařku, tam to bylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
3.9.09 12:59

Ja nevim, ja teda rozhodne vsechnu sesterskou praci neumim, to pokud jde o tu odbornou, pokud jde o to, co maji v popisu prace za drobne provozni veci vcetne papirovani, o tom nemam ani mlhu. Rozhodne bych sestru delat nemohla. Ale je fakt, ze ve spitale dycky nejake sestry jsou, tak se prostridaj.
Strikacku jako natahnout umim, ale pokud by slo o to spocitat nejake redeni (neni li to primitivne vymysleno od vyrobce), nebo pichnout kanylu … tak to by asi pacient nebyl vdecny za mou odbornou peci.
Ale sestry maji taky v hlave spoustu provoznich veci, jako kam se posila jaky vyter v kolik hodin a jakym svozem a podobne… je to delba prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.9.09 14:22

Tak jsem se dneska chystala, jak „hodím“ řeč s doktorkou a mám pocit, že mě asi někdo předběh.
Sestra dneska byla jako vyměněná, upravená, naprosto střízlivá (aspoň tak vypadala), ochotná, milá, no prostě jiný člověk. Prevenar podala doktorce, ta si jej sama vytáhla z krabičky, připravila, naočkovala, aniž bych si o to sama řekla.
Dokonce se mě sestra ani neptala na jméno, sama si vytáhla kartu (správnou :lol: ) a to jsme tam byli možná 5×, 6×…
Takže jsem to zatím nechala tak, 7.10. po dovolené jdem zase na preventivku, tak uvidíme. Třeba měla jen nějaké blbé období a nenapadlo ji nic lepšího, než to řešit alkoholem nebo co, nevím. Ale dneska to bylo opravdu na 1, snad jí to už vydrží.
Já si ji ještě pamatuji i z dob, kdy jsem tam chodila jako malé děcko a byla vždycky v pohodě. :( Nebyla tam pořád, jen občas, asi na výpomoc nebo tak.
Takže v říjnu napíšu pokračování, Sestra 2. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.9.09 14:40

Tak vám to nakonec dopadlo moc dobře, to je fajn, jsem zvědavá na pokračování sestry v akci. :lol: :lol: :lol:

Já bych nepředpokládala, že Dr. umí papírování, svozy apod., ale očkování komplet, odebrat krev apod. to jo. V nemocnici je logické, že je sestra po ruce vždy a že je tam přesná dělba práce, ale u pediatra? Prostě by mě vůbec nenapadlo, že by naše doktorka neuměla sama naočkovat, když by byla bez sestry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.13 13:11

Ahoj, potřebuju radu…má sestra je rok v pronájmu, má přítele, doted mela zazemí u našich, ale prostě chtěli své, v době u našich fungovali normálně, jenže ted :roll:,k nim přijedu, nádobí padá z kuchyně, koupelna samej hadr, neumyto, neuklizeno, vysavač snad nepoužili co tam jsou, vím nic mi do toho není, ale jako chodí tam k ní naši, společný známí, naši jsou z toho neštastný, snažili se nás učit pořádku, :think: párkrát jí dám najevo, že to tam potřebuje vodu a čerstvý vzduch, ale příště to je to samé, mám jí to říct už naplno???je urážlivá, nevím jak to veme :think: chtěla jsem založit nové téma, ale nemůžu, omluvte anonym, ale musím

• Citovat
  • Upravit
8940
18.12.13 13:15

A co je Ti do toho? Vybodni se na to, není to Tvoje věc, akorát se pohádáte, když jí něco řekneš. Když chce žít jako čuňátko, tak ať žije jak chce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
18.12.13 13:15
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuju radu…má sestra je rok v pronájmu, má přítele, doted mela zazemí u našich, ale prostě chtěli své, v době u našich fungovali normálně, jenže ted :roll:,k nim přijedu, nádobí padá z kuchyně, koupelna samej hadr, neumyto, neuklizeno, vysavač snad nepoužili co tam jsou, vím nic mi do toho není, ale jako chodí tam k ní naši, společný známí, naši jsou z toho neštastný, snažili se nás učit pořádku, :think: párkrát jí dám najevo, že to tam potřebuje vodu a čerstvý vzduch, ale příště to je to samé, mám jí to říct už naplno???je urážlivá, nevím jak to veme :think: chtěla jsem založit nové téma, ale nemůžu, omluvte anonym, ale musím

Nech ji byt, je dospela…a i pokud ji potahnes heverem, tak si stejne pojede po svem :zed: nenadelas nic. Muzes ji tam chodit uklizet…ale vdek za to necekej :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
18.12.13 13:16

A ver ze s takovou tam ti spolecni znami prestanou rychle chodit, protoze komu by se do takoveho curbesu chtelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.13 13:17

Já si právě myslím to samá, ale jak tam přijdu, chytne mě amok, mám chut jí to vlepit, asi tam už nepolezu

• Citovat
  • Upravit
4263
18.12.13 13:20

A to udelas nejlip…a az se te zepta proc tem nechodis, tak se ji zeptej, jestli ji to fakt prijde normalni do tohodle si nekoho vodit, ze tobe ne a proto tam nechodis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.13 13:25
@CokeLady píše:
Ona má děti, že Tě to pohoršuje? Jestli ne, nikomu tím „neškodí“, je to její věc. Jestli je s ní rozumná řeč, můžeš jí nabídnout, že k ní na víkend přijedeš a dáte do spolu do kupy, ráda pomůžeš všechno z gruntu uklidit.

no děti nemá, ale nad mít doma čurbes není dobrý ani pro ně samotný, jako to jsem jí říkala, pře týdnem, že jí pomůžu s ván. uklidem, odpověd: A proč jako, to mám jako ty lítat už celej prosinec s hadrem…pohoršuje mě to tím, že mi to už znímí párkrát řekli, že žije hrozně

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.13 13:27
@jan.ny17 píše:
A to udelas nejlip…a az se te zepta proc tem nechodis, tak se ji zeptej, jestli ji to fakt prijde normalni do tohodle si nekoho vodit, ze tobe ne a proto tam nechodis :nevim:

přesně tak, to udělám… :palec: ale co když mi řekne, že mi to může bejt prd jak žije? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.13 13:30

Hlavně jako já mám půlroční holčičku, do toho jí tahat tam nechci..,mám setru ráda, nechci o ní přijít, začínám uvažovat i o její osobní péči, pak se s malou chce mazlit, je to hrozný to sem psát, ale jako, to jí mám malou vytrhnout z ruky, dneskam á přijít, přemejšlím co dělat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4263
18.12.13 13:30

Vsak tobe je do toho prd, ale do svinciku chodit nebudes…a jestli to nepochopi tak uz fakt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty