Sestra :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8940
18.12.13 14:08
@Maculinka píše:
@Ivtcha Myslela jsem to tak, že to samotné spojení nic ti do toho není je hloupost. Vždy mi do toho něco bude. Neuměla bych přejít problém s větou nic mi do toho není. Druhá věc je, že nemám právo druhým mluvit do života, jenom je mohu navést svým názorem a je už na nich, jestli ho přijmou. :jazyk:

Jasné, chápu. Já jsem jenom poučená, že když se člověk do něčeho takového plete, tak se to většinou obrátí proti němu, i když to myslí dobře :? Tak by to bylo smutné, takhle před Vánocema :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15132
18.12.13 14:10

Já tedy nevím, ale moje dcery by si mezi sebou normálně řekly, ségra uklid si tady máš tu bordel jak v…Jestli máte vztahy v pořádku, nemyslím si, že by se nějak urazila.No,druhá otázka je, jestli to udělá. Nicméně že to není tvoje věc, já myslím, že jo, jste přece rodina.Jako matka, bych dceři taky vypucovala žrádlo, kdyby měla doma takový nepořádek. nebo se nemyla.Kdo jiný by jí to měl říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
18.12.13 14:32

Hned na poprvý bych se otočila a nikdo nikdy by mě tam už neviděl - ožralá dětská sestra 8o nelze tolerovat, rozhodně bych se ozvala hned na poprvé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15132
18.12.13 14:34

@tetma ta už je v Červeném Dvoře :mrgreen: ted se řeší něco jiného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
18.12.13 14:36

@boball už jsem dočetla :lol: :lol: :lol: dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15132
18.12.13 15:25

@CokeLady Spokojená být může, nicméně chce miliskovat půl roční holčičku zakladatelky a je na štíru i s hygienou. Takže bych jí prostě řekla, že je prase a zamyslí se nad sebou, že už jí i naši známí pomlouvají. Na tohle snad slyšet bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.13 20:17
@boball píše:
@CokeLady Spokojená být může, nicméně chce miliskovat půl roční holčičku zakladatelky a je na štíru i s hygienou. Takže bych jí prostě řekla, že je prase a zamyslí se nad sebou, že už jí i naši známí pomlouvají. Na tohle snad slyšet bude :nevim:

Ahoj holky, jsem tu zas :)Ano, přesně, je to tak jak píšeš. Dneska se tu zastavila, řekla sem jí milá…,mám něco duležitého na srdci, uraž se nebo ne, ale žiješ jak žiješ k tomu se ti nebudu vyjadřovat, aale v poslední době jsem si nejen já všimla, že chodíš zanedbaná, víš, až budeš mít dítě, tak pochopíš, ale já prostě nesnesu, že celá ukoptěná se vrhneš na malou, já k tobě chodit už nebudu, jestli ty chceš chodit sem zachovej se podle mého řádu, já s tím tvým nesouhlasím, nebudu ti ho proto narušovat, světe div se prošlo to v pohodě, přiznala, že na sebe s..e, že musí zapracovat, ale doma, že nic špatnýho nevidí, že to je domov a ne ordinace, já na to:ano v pořádku, nesouhlasím s Tebou, ale žij si jak chceš, ale jestli chceš mě a malou, musíš sem chodit jak si žádám…normálně sama se divím, že mi to šlo a taky prošlo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.13 20:19

Volala jsem to mámě, říkala, že jí předevčírem domlouvala, že jí řekla jak se za ní stydí, sestra jí odpověděla to samí co mě..

• Citovat
  • Upravit
15132
18.12.13 22:12
@Anonymní píše:
Volala jsem to mámě, říkala, že jí předevčírem domlouvala, že jí řekla jak se za ní stydí, sestra jí odpověděla to samí co mě..
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem tu zas :)Ano, přesně, je to tak jak píšeš. Dneska se tu zastavila, řekla sem jí milá…,mám něco duležitého na srdci, uraž se nebo ne, ale žiješ jak žiješ k tomu se ti nebudu vyjadřovat, aale v poslední době jsem si nejen já všimla, že chodíš zanedbaná, víš, až budeš mít dítě, tak pochopíš, ale já prostě nesnesu, že celá ukoptěná se vrhneš na malou, já k tobě chodit už nebudu, jestli ty chceš chodit sem zachovej se podle mého řádu, já s tím tvým nesouhlasím, nebudu ti ho proto narušovat, světe div se prošlo to v pohodě, přiznala, že na sebe s..e, že musí zapracovat, ale doma, že nic špatnýho nevidí, že to je domov a ne ordinace, já na to:ano v pořádku, nesouhlasím s Tebou, ale žij si jak chceš, ale jestli chceš mě a malou, musíš sem chodit jak si žádám…normálně sama se divím, že mi to šlo a taky prošlo

Dobře jsi udělala, alespon se nad tím zamyslí. Pochybuji, že nějaké ženě by bylo tohle příjemné, takže si i myslím, že na sobě zapracuje a i na tom bytě. Alespon trochu. Opravdu si nemyslím, že by bylo na tom něco špatného, jste jedna krev, vyrůstaly jste spolu, znáte se jak svoje boty, od tebe to podle mne vezme ještě víc, než od mámy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty