Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, příští týden mě čeká sekce v Podolí a zvažuji, zda koupit ten jejich set proti srůstům (gel na dělohu) a pro lepší hojení jizvy (náplasti na jizvu) „set pro císařský řez“ za více než 4 000,– Kč. Máte někdo zkušenost? Jak jste se s tím zahojily? Stojí to za to? 😊 moc díky..
Koupila jsem si ho v Podolí při druhém císaři a koupila bych si ho znovu. Jizva se hojila pěkně, bez komplikací. Na břiše dnes není téměř vidět. Srůsty jestli mám nevím, ale nemám žádné problémy.
Moje jizva taky neni videt. Srusty nemam a nic takoveho jsem nemela.
Koupila jsem si na radu lékaře v porodnici HemaGel a jizva není vidět, hojení absolutně bez problému.
Mam ta sebou 2 CS, první akutní, u druhého jsem o tomto setu uvažovala. Ptala jsem se tedy na kontrolách před porodem dvou lékařů v Podoli, nezávisle na sobe. Ani jeden to nedoporucil, každý dával trochu jiné argumenty, nicméně oba ve smyslu, ze jde spis o marketingový tah. Jizvy se mi hojily pokaždé krásne i bez toho.
Po druhem cisari jsem mela komplikace, druhy den jsem skoncila na sale a znova me operovali. Dali mi ten gel a je pravda, ze oproti prvnimu cisari jsem se hojila paradne, srusty nemam. Ovsem jestli je to tim gelem.. ![]()